Happy Halloween

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Happy Halloween är en video slot vars tema speglar den kusliga helg som firas i många länder över hela världen varje höst. Spelet har 5 hjul fulla av andar, mumier och vidunderligt läckra godsaker! Upp till 50 vinstlinjer kan aktiveras med en satsning på upp till 5 mynt av en vald valör per linje. Vinstlinjer är numrerade och alltid aktiverade i nummerordning (1, 2, 3, osv.).
  • Spelet innehåller en wild-symbol (pumpalyktan), som dyker upp på hjul 2-5. Denna wild-symbol kan hjälpa till att skapa vinstkombinationer genom att ersätta för alla andra symboler förutom scatter-symbolen (häxan).
  • Tre häxsymboler på hjulen aktiverar freespins-funktionen. För varje gratisrunda läggs det till 2 extra wild-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5. Wild-symbolerna placeras i staplar på hjulen och växer större desto längre freespins-funktionen spelas. Freespins-funktionen kan återaktiveras en gång med ytterligare 10 gratisrundor upp till totalt 20 gratisrundor. Häxsymbolen finns enbart på hjul 1, 2 och 3.
  • Den högt betalande symbolen som visar spöket med lyktan ligger alltid placerade med fyra symboler i följd på hjulen i huvudspelet samt under freespins. När freespins aktiveras utses ytterligare en högt betalande symbol slumpmässigt vilken även den placeras med fyra symboler i följd på hjulen under resten av freespin-sekvensen.
  • Spelet innehåller också ett valfritt Gamble-läge som ger en möjlighet att multiplicera den totala vinsten genom att korrekt gissa färgen eller sviten av ett dolt kort. Gamble rundan kan spelas upp till fem gånger i rad för en total prissumma på upp till 2500 mynt.
  • Med de många överraskande godbitarna i denna slot återspeglas den sanna andan av Halloween!
  • RTP är 96.50%.
  • Du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Ändra Insats- För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
  • Aktivera ytterligare linjer- Antalet linjer per omgång ökas då du klickar på + knappen.
  • Avaktivera linjer- Antalet linjer per omgång minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.
  • Starta- Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.

Datum för senaste ändring: 2018-12-30