Bon Bomb LuxPots

INTRODUKTION

RTP: 94.5%, bonus buy: 94.51-94.57%

Godisbomben LuxPots™/Bon Bomb™ LuxPots™ är en läcker och härlig spelautomat med godisbomber som ger dig söta vinster. Denna godisspelautomat ger dig en rolig blandning av Megaways, funktioner och klibbiga symboler!

Steg 1:Att komma igång

1. Tryck på INSATS-knappen för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta spelet.
  3. Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta autospel medan det pågår trycker du bara på knappen Stoppa autospel.

Steg 2:Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet. Mellanslag kan också användas för att starta ett spel.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger med start från hjulet längst till vänster, som utgör en sekvens av 2 (beroende på symbolen), 3, 4 eller 5 matchande symboler.
  • Alla vinnande kombinationer läggs ihop.
  • 4 eller fler synliga BONUS-scattersymboler aktiverar gratisspelfunktionen från huvudspelet.

Kaskadsymboler

• Alla vinnande symboler skapar en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna tas bort från hjulen och ersätts av nya symboler som faller ner ovanifrån.
  • Det finns symbolkombinationer ovanför hjul 2, 3, 4 och 5. De hjälper till att skapa vinster och är de enda positionerna som kan avslöja wildsymboler. Dessa kommer att ersättas från höger.
  • Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scattersymboler.
  • Kaskader fortsätter tills inga fler vinnande symboler genereras.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 7 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 117 649 vinstsätt.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs ihop.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens från Big Time Gaming.

LuxPots™-godisbomber

• Godisbomben är en scattersymbol och 3 eller fler godisbombsymboler någonstans på hjulen aktiverar ett kontantpris.
  • 13 godisbomber under en och samma runda är max och ger högsta vinsten.
  • Godisbomber kan dyka upp på vilket hjul som helst och upp till 7 på samma hjul.
  • Endast den högst betalande av godisbombsymbolerna ger utdelning.
  • Godisbomberna har en separat vinsttabell och symbolvinsterna beräknas genom multiplicering med totalinsatsen
  • Bomber samlas in tills kaskaderna är klara och betalas ut i slutet av snurret, efter andra eventuella vinster.

Gratisspel

• Gratisspel aktiveras med 4, 5 eller 6 scatters.
  • 4 scatters ger 12 snurr, 5 scatters ger 17 snurr och 6 scatters ger 22 snurr.
  • Under gratisspel hålls godisbomberna fast mellan snurren så länge nya bomber landar. När inga fler bomber landar betalas de ut i enlighet med den aktuella vinsttabellen.
  • Under gratisspel kan bomberna slumpmässigt ha en multiplikator kopplad till sig. Multiplikatorerna kan vara x 2, x 3, x 4 eller x 5.
  • För att aktivera multiplikatorn måste det finnas minst 3 bomber närvarande. Multiplikatorn kommer att multiplicera vinsttabellen för godisbomber och även multiplicera vinsten för det snurret.
  • Om fler multiplikatorer samlas in under samma bombinsamlingsrunda läggs de ihop.
  • 1 gratisspelscatter ger 1 extra snurr.

Bonusköp av gratisspel (beroende på operatörens inställning)

• Bonusköp kan aktiveras i huvudspelet.
  • Vid aktivering snurrar hjulen och garanterar ett antal scattersymboler på hjulen som valts av spelaren, vilket aktiverar gratisspelbonusen.

Autospel

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. (Tillgängligheten till autospel är föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav.)
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen ”AUTOSPEL” för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under autospelsessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Vinster multipliceras med insatsen.
  • Scattervinster betalas ut utöver vinster.
  • SYSTEMFEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA BETALNINGAR OCH SPEL.
  • Spelhistoriken visar en representation av resultatet på skärmen. Vissa grafiska element samt spelelement kan variera beroende på spelomgång. Det här påverkar inte spelets resultat.
  • Under demospel har demosaldot ett tak på 1 000,00 (eller motsvarande i annan valuta).

Datum för senaste ändring: 2022-07-20