Starsign Clusters

FULLSTÄNDIGA SPELREGLER

För varje dropp utdelas vinst för kombinationer med 4 eller fler intilliggande matchande symboler, horisontellt och vertikalt.

Efter att vinsten utbetalats sprängs alla vinstsymboler, så att symbolerna ovanför strömmar in i deras ställe i en kaskad.

MAXIMALT VINSTTAK

Spelet har ett maximalt vinsttak på 5 000 gånger insatsen. Taket gäller för en enskild omgång, men kan omfatta alla vanliga symbolvinster, kaskadmultiplikatorer, gratisdropp och hjulet.

KASKADMULTIPLIKATOR

I spelet ingår en vinstmultiplikator som ökar för varje kaskad. Vinsterna kan bli mycket höga, men kan inte överstiga det maximala vinsttaket.

GRATISDROPPSSYMBOLEN & GRATISDROPP

För varje vinst under GRATISDROPPEN ökas kaskadmultiplikatorn med 1. Kaskadmultiplikatorn fortsätter att öka för varje vinst och återställs inte förrän GRATISDROPPEN har avslutats.

För 4 matchande gratisspinnssymboler utdelas 12 GRATISDROPP.

För 5 matchande gratisspinnssymboler utdelas 14 GRATISDROPP.

För 6 matchande gratisspinnssymboler utdelas 18 GRATISDROPP.

För 7 eller fler matchande gratisspinnssymboler utdelas 22 GRATISDROPP.

GRATISDROPP kan även vinnas genom ett spinn på jackpotthjulet.

BONUSSYMBOLEN & BONUSSPEL

Om en kombination med matchande bonussymboler visas går spelaren vidare till en galax med stjärntecken. Spelaren får välja 2–5 stjärntecken. Hur många stjärntecken spelaren får välja styrs av antalet symboler som utlöste bonusspelet, se tabellen nedanför. Varje stjärntecken döljer en direktvinst. Spelaren vinner det sammanlagda värdet av sina val.

MATCHADE SYMBOLER UTDELADE BONUSVAL
4 2
5 3
6 4
7+ 5

Större multiplikatorer finns tillgängliga då spelaren går in i bonusspelet via ett högre antal bonussymboler. Om bonusspelet ingås med en aktiv vinstmultiplikator ökas även alla bonusvärden med multiplikatorvärdet.

KOMETSYMBOL

Om en kombination av matchande kometer visas utlöses en stor explosion på hjulen. Alla symboler som är placerade intill kometsymbolerna sprängs.

Symboler som förstörs till följd av en kometexplosion ingår i upplåsningen av ett kraftläge eller tillför ytterligare kraft till mätaren under kraftläget.

KRAFTLÄGESFUNKTION

Det finns 5 kraftmätare. Dessa aktiveras då antalet symboler för respektive mätare har uppnåtts.

Varje kraftmätare leder till en helt ny galax, där ett av de fem unika elementen råder.

Samla kraft genom att matcha symboler tills mätaren sprängs. Alla symboler tillför kraft (utom bonus- & gratisdroppssymbolerna). Om bossen besegras utlöses jackpotthjulsfunktionen.

Obs: De framsteg som gäller spelets kraftlägesfunktion sparas och förs vidare till nästa spelomgång, vilket gör att spelaren kan återuppta spelet vid ett senare tillfälle. Framstegen är dock bundna till den insats som använts. Spelaren kan till exempel börja samla in symboler till ett kraftläge med en insats på 1,00. Om spelaren sedan ändrar insatsnivån till 2,00 nollställs framstegen (eller återupptas där spelaren lämnade spelet på den här insatsnivån gången innan). När spelaren spelat med insatsen 2,00 och vill återgå till den föregående insatsnivån kommer de framsteg som redan gjorts på 1,00-nivån att återupptas (och framstegen för 2,00-nivån sparas till nästa tillfälle).

JACKPOTTHJULSFUNKTIONEN

Den här funktionen aktiveras efter att ett element har fyllts. Ett hjul med 5 olika vinstnivåer – hyper-, super, gigant- och dvärgvinst samt GRATISDROPP – dyker upp framför de andra hjulen.

Spelaren tilldelas 1 spinn på hjulet. Vinstmöjligheterna växer i storlek för varje boss, i enlighet med vad som visas nedanför:

BOSS HYPER Superturbo GIGANT DVÄRG GRATISDROPP
BOSS 1 X4 - X8 X10 - X20 X50 X250 12
BOSS 2 X4 - X8 X10 - X20 X100 X500 12, 14
BOSS 3 X4 - X8 X10 - X20 X150 X1000 12, 14, 18
BOSS 4 X4 - X8 X10 - X20 X200 X1500 12, 14, 18, 22
BOSS 5 X4 - X8 X10 - X20 X250 X2000 12, 14, 18, 22

AUTOSPEL

Vid autospel snurras spelrundorna automatiskt med det antal spinn som valts i menyn ”SPINNALTERNATIV”. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel. Väljs läget superturbo blir spelet ännu snabbare. Notera att autospel, turbo- och superturbofunktioner inte finns tillgängliga inom vissa jurisdiktioner.

För att använda autospel väljer du helt enkelt det antal autospinn som du önskar. Sedan anger du en förlustgräns och trycker på knappen ”BEKRÄFTA” så sätts spinnen igång. Du kan också välja att stoppa autospelet om en enskild spinnvinst överstiger en viss summa.

HUR MAN SPELAR

Välj insatssumma
Tryck på knappen ”Spinn” för att starta spelet.
Autospel – ställ in och starta autospelen
Tryck på insatsknapparna för att öka eller minska insatssumman. När du har nått det minsta/högsta antalet linjer inaktiveras de aktuella knapparna.
Tryck på menyknappen för att komma till spelinställningarna.
Tryck på returtangenten för att återgå till det ordinarie spelet.

Tryck på turbolägesknappen för att växla spinnhastighet mellan normal och turbo.

Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i någon jurisdiktion

TEORETISK ÅTERBETALNING

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 97.5 %.

SPELINSTÄLLNINGAR

Spelljud – Sätter på och stänger av ljudet.
Vinsttabell – Se hur stor vinst respektive symbol ger, få förklaringar av spelfunktionerna och information om vinstlinjerna.
Spelregler – Visar spelreglerna.

SPEL I DEMOLÄGE

Prova på att spela i operatörens demoläge, en motsvarighet till versionen där du spelar för riktiga pengar. Demospelet spelas med exakt samma regler och slumpgenerator. I demoläget kan du spela för ”låtsaspengar”, som saknar monetärt värde.

TEKNISKT FEL UNDER SPELET

Operatören förbehåller sig rätten att neka vinstutbetalning och annullera insatser om spelaren manipulerar spelet på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet drabbats av ett tekniskt fel.

I definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattas fel i de odds och vinsttabeller som publicerats, och spel som inte fungerar i överensstämmelse med de regler som publicerats.

AVBRUTNA SPEL

Om ett avbrutet spel inte slutförs inom 1 dag(ar) stängs spelet. Eventuella vinster som är kopplade till det avbrutna spelet kommer då utbetalas.