The Magic Orb

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på ett vinstkluster spritt över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

7

Antal rader

7

Antal mynt som kan satsas per rad

20 (kan inte ändras)

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Wild-symboler

Ja

Multiplier-symboler

Nej

Scatter symboler

Ja

Bonus runda

Ja

Free spins

Nej

Direktvinst

Nej

RTP

Vanligt spel: 95.94%

Side bet: 96.04%

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Vinster tilldelas när 5 eller fler matchande symboler rör varandra horisontellt eller vertikalt, eller en kombination av båda.

Vinstsymboler tas bort och nya symboler faller ner för att fylla luckorna och skapa möjliga nya vinster.

Vinster på olika kluster läggs till.

Autosnurrafunktionen startar inte automatiskt - spelaren måste själv aktivera funktionen. (Endast för vissa jurisdiktioner)

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 2.11 i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på 2.111  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.Obs! Användaren kan välja att visa den totalINSATS som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  2. Klicka på 2.1111 för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 2.11 i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på 2.21  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.Obs! Användaren kan välja att visa den totalINSATS som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  2. Klicka på 2.22 för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Bonus-symbol

3 eller fler Bonus -symboler utlöser Free Drops.

Bonus symboler finns på alla hjulen.

3.2. Hold & Win Scatter Symbol

5 eller fler Hold & Win Scatter-symboler utlöser Hold & Win Scatter Respins.

3.3. Wild-symbol

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler, utom Bonus- och Hold & Win Scatter-symboler för att bilda vinstkombinationer.

Vinster tilldelas när 5 eller fler matchande symboler rör varandra horisontellt eller vertikalt, eller en kombination av båda.

Vinstsymboler tas bort och nya symboler faller ner för att fylla luckorna med undantag för The Magical Orb-positionen.

Obs! Om inga specifika utbetalningar för Wild visas i betalningstabellen bildas en kombination uteslutande med Wild, precis som den högst betalande symbolen, om den kombinationen är den högsta vinstkombinationen.

3.4. The Magic Orb

The Magic Orb sitter i mitten på hjulen och faller aldrig ner. Den kan aktiveras på någon spin och orsaka något av följande:

• Transform
    Transform kan utföras ochOrb avslöjar en ikon för Transform. Detta väljer en symbol som kan förvandlas till en annan för att bilda vinster.
  • Wild
    Wild kan utföras och Orb avslöjar en ikon för Wild. Wilds läggs till för att bilda vinster.
  • Multiplier
    Multiplier kan utföras och Orb avslöjar en ikon för Multiplier. En multiplier på x2, x3, x5 eller x10 belönas så länge spelet varar.
  • Destruction
    Destruction kan utföras och Orb avslöjar en ikon för Destruction. Destruction krossar alla betalda symboler utom en.
  • Free Drops Bonus
    Orb avslöjar Free Drops Bonus-symbolen. Detta utlöser automatiskt Free Drops Bonus .
  • Hold & Win
    The Orb kan avslöja en Hold and Win-ikon. Detta utlöser automatiskt Hold and Win Respins.

Magic Orb-positionen bidrar inte till eller ersätter för att bilda vinster med några symboler.

The Orb kan skapa 1 till 19 Wild-symboler under Wild Modifier.

Obs! The Magic Orb kan animera och förhindra aktivering av en modifier. Detta kommer stoppa hjulen på vanligt sätt.

3.5. Hold & Win Feature

Utlöser Hold & Win Respins från the Magical Orb eller med 5 eller flera Hold & Win Scatter-symboler.

Samla mynt för att återställa spins tillbaka till 3 och klättra upp för vinstpanelen för att vinna större priser. Fyll 40+ platser för att vinna megaprispotten.

Hold & Win Bonus garanterar minst en miniprispott.

Se pottpriserna nedan:

• Mini - 25x basinsatsen.
    • Major - 50x basinsatsen.
  • Maxi - 100x basinsatsen.
  • Mega - 250x basinsatsen.

Nödvändiga Scatters:

• Mini -
    • Minor - 15+
    • Major - 30+
    • Mega - 40+

Hold & Win Respins tar slut när 40 har samlats in!

3.6. Free Drops

Free Drops är en bonusrunda. Den kan utlösas på något spel enbart av 3 Scatter-symboler eller av Free Drops Bonus-symbolen som visas i The Orb.

Under Free Drops höjer alla kaskader per fall vinstmultiplikatorn med 1.

Under Free Drops kan The Orb göra något av följande:

• Transform
    • Wild
    • Destruction
    • Additional Drops

Under Free Drops kommer orben att utlösa varje spinn.

3.7. Sidoinsats

Aktivera sidoinsatsen för att spela med en 25 % högre insats och fördubbla chansen att utlösa The Magical Orb.

Aktivering av sidoinsatsen höjer inte värden i vinsttabellen.

3.8. Klustervinster

Vinster tilldelas när 5 eller fler matchande symboler rör varandra horisontellt eller vertikalt, eller en kombination av båda.

Vinstsymboler tas bort och nya symboler faller ner för att fylla luckorna och skapa möjliga nya vinster.

Obs: Gamla programknappar

initial_screen= Initiala symboler

Final_Screen= Resultatskärm

combo_X= KASKADVINSTER

Respins_Left= Respins kvar

Respins_played= Spelade Respins

Free_Spins_Triggered= Free Drops

Side_Bet|X= Super Bet

Modifier_1= Transform

Modifier_2= Wild

Modifier_3= Multiplier

Modifier_4= Destruction

Modifier_5= Bonus Free Drops

Modifier_6= Hold &Win

Current_level|1= Mini

Current_level|2= Major

Current_level|3= Maxi

Current_level|4=  Mega

Respins_Triggered= Hold&Win Respins

New_Symbol= ny symboler

Old_Symbol= Föregående Symbol

Respins_End= Hold&Win Respins avslutade

respins_winnings = Hold&Win Respins vinster

4. Andra spelknappar

4.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

1

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet.

2

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

3

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

4

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

5

(tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

6

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

7

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på knappen för att aktivera Turboläget.
Turboläget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

4.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

1

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet.

2

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

3

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

4

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

5

(tillgänglig när hjulen snurrar) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

6

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

7

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Tryck på knappen för att aktivera Turboläget.
Turboläget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

Datum för senaste ändring: 2022-03-17