Alice Mega Riches

SPELREGLER

Alice Mega Riches: Hjälp

Alice är tillbaka för ännu ett megaspännande äventyr med ännu fler belöningar än någonsin tidigare. Ta dig ner i kaninhålet igen till ett underland där oändligt roligt väntar dig. Alice kommer att vänta på att du ska följa med henne på hennes resa medan hon växer genom att dricka den magiska drycken för att belöna dig med generösa vinster. Gå in i underlandet där det mest bisarra är normalt och det omöjliga är möjligt.

Alice Mega Riches är en 5x5 slot med 50 vinstlinjer och ett underland av funktioner. Börja dra in MEGA-belöningarna med mega Wild Alice-symbolen som kan vara upp till 5x5 stor. Öka dina vinster till nästa nivå med gratisspinn och den garanterade roaming Wild som rör sig med varje spinn Dra nytta av Boost-funktionen som fördubblar chanserna att utlösa gratisspinn. Plus, att samla in scatters under gratisspinn ger fler gratisspinn och ökar storleken på roaming Wild.

Om du vill vinna MEGA-PRISER, spela då Alice Mega Riches nu!

Information

Vinstlinjer:

Alice Mega Riches har 50 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

50

Antal hjul och rader

5x5

Funktioner

·    WILD - Wild-symbolen kan landa som en 1x1, 2x2, 3x3, 4x4 eller 5x5 symbol under basspelet.

·    GRATIS SPINS - Roaming wild ändrar position under gratis spins. Att samla scatters under gratis spins utdelar ytterligare gratis spins och ökar storleken på roaming wild

·    BOOST-FUNKTION - Genom att aktivera Boost-funktionen ökas den ursprungliga insatsen med 20 % och fler Scatters-symboler läggs till på hjulen för att öka chanserna att utlösa Gratis Spins

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.06%

Hit Rate

20.27%

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen. Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinstlinjer betalar ut vinster när matchande symboler visas på intilliggande hjul, från det vänstra
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens

Utbetalningsregler för funktioner

Bonusfunktioner spelas med samma insats som omgången som triggade funktionen.

Roaming wild ändrar position under gratis spins. Att samla scatters under gratis spins utdelar ytterligare gratis spins och ökar storleken på roaming wild

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2022-08-26