Hawaii Surf

Hawaii Surf Spelhjälp

Upplev den tropiska oasen Hawaii Surf, ett förtrollande spelautomat som tar dig till Hawaiis livliga anda. Förlora dig själv i den hisnande skönheten i solnedgångar som målar himlen, det uppfriskande ruset av att åka på vågorna och tjusningen av sandstränder där lockande cocktails serveras.

Gör dig redo för ett oförglömligt äventyr när du dyker in i den innovativa och superunika funktionen Spectacular Link™, där symboler blir levande och länkar samman för att skapa fantastiska vinnande kombinationer.

Surfa på en våg av spänning med en rad bonusfunktioner, inklusive gratissnurr och multiplikatorer, vilket förstärker spänningen i ditt spelande. Spela spelet och lås upp exklusiva belöningar när du fördjupar dig i Hawaii-paradiset. Förbered dig på att ta tillfället i akt, åka på förmögenhetens tidvatten och upplev den spänning som väntar dig i Hawaii Surf. Gå med i spelet nu och låt öarnas magi svepa bort dig till seger!

Allmän information

Det finns 10 vinstlinjer i Hawaii Surf.

Alla utmärkelser (förutom scatters) betalar för alla intilliggande vinstkombinationer från vänster till höger som börjar med hjulet längst till vänster.

Tabell med allmän information

Speltyp Video Slot
Antal vinstlinjer 10 rader
Antal hjul och rader 5x3
Återgå till spelare 93,12%
Feature Spin™ RTP 12 free spins 93,14%
Köp-funktion Återgå till spelare (RTP) 12 free spins 93,15%

Spelfunktioner

Free Spins-funktion

När 3 Free Spins-symboler landar på hjulen 1, 3 och 5 ger den 12 Free Spins.

Vid triggning väljs 3 symboler slumpmässigt ut för Free Spins-funktionen som ska spelas ut med, under de 12 Free Spins är endast dessa 3 bildsymboler synliga på hjulen.

Inga Free Spins-symboler tillgängliga under Free Spins-funktionen. Free Spins kan inte utlösas igen.

Free Spins-funktionen startar efter att du klickat på "Start"-knappen på Free Spins-funktionens popup eller efter timeout.

Feature Respin™

Feature Respin™ är tillgängligt efter Free Spins som utlöses från Base game/Win Boost/Feature Spin™/Buy-funktionen.

Det ger ett val att ta vinsterna från Free Spins eller att göra en repris av hela funktionen (vinster från 1:a omgången av Free Spins bränns).

Feature Respin™ är tillgängligt efter Free Spins och kan inte återaktiveras.

Den bästa strategin är att spela om Free Spins när vinstsumman i Free Spins är mindre eller lika med:

-För basspel:

x21.7 insats när det erbjuds 8 Free Spins

x27.1 insats när det erbjuds 10 Free Spins

x32.5 insats när det erbjuds 12 Free Spins

x54.1 insats när det erbjuds 20 Free Spins

x59.5 insats när det erbjuds 22 Free Spins

x65.0 insats när det erbjuds 24 Free Spins

-För Feature Spin™:

x32.5 insats när det erbjuds 12 Free Spins

-För köp-funktion:

x37.0 insats när det erbjuds 12 Free Spins

Annars är den bästa strategin att vinna.

Att välja den bästa strategin garanterar inte att den ger en högre avkastning.

Spectacular Link™ funktion

4 eller fler värdesymboler och/eller pottsymboler utlöser Spectacular Link™-funktionen.

Möjliga värdesymboler är: x1, x2, x3, x4, x5, x10, x15, x20, x25.

Möjliga pottsymboler är: Mini (x50), Minor (x100), Major (x250).

Under Spectacular Link™-funktionen sträcker sig spelets hjul och rader till 7x5 respektive. Endast värdesymboler och pottsymboler är aktiva under Spectacular Link™-funktionen. Symbolerna som utlöste Spectacular Link™-funktionen förblir på hjulen på samma positioner och alla andra försvinner.

Slumpmässigt väljs celler från 1 upp till 3 hjul för uppgraderingar i funktionen Spectacular Link™. Uppgraderingen aktiveras endast när en symbol landar på motsvarande hjulcell.

När en symbol landar på Spinner- eller Whistle-cellen, fylls slumpmässigt antal tomma hjulpositioner med samma kontant-/pottvärde som landade på cellen.

När en symbol landar på Elimination-cellen, kan inte x1-värdesymbolen landa på hjulen vid nästa snurr.

Spectacular Link™-funktionen börjar med 3 snurr och varje gång en ny värdesymbol och/eller pottsymbol landar, låser den sig på plats till slutet av Spectacular Link™-funktionen och snurrtalet återställs till 3.

När det totala re-spin-talet når 20, kommer alla värdesymboler som har hamnat i sikte att multipliceras med x2.

När det totala re-spin-talet når 40, kommer alla värdesymboler som har hamnat i sikte att multipliceras med x2 igen.

När det inte finns några re-spins kvar eller det totala re-spin-talet når 40, delas summan av alla landade värde- och pottsymboler ut och Spectacular Link™-funktionen slutar.

Om alla celler är fyllda med symboler tilldelas Grand (x500)-potten eller summan av alla landade värde- och pottsymboler och Spectacular Link™-funktionen slutar. Den högre utmärkelsen samlas in: t.ex. om den totala summan av alla landade värde/pottsymboler är högre än Grand potten, delas summan av symboler ut.

Win Boost funktion

Win Boost-funktionen har 12 olika sektioner. Win Boost-funktionen aktiveras när en basspelsvinst inträffar på x5 insats eller mer. När den är aktiverad trycks Start-knappen ned eller popup-fönstret Win Boost tar slut och startar Win Boost-funktionen. När Win Boost-funktionen slutar snurra kommer den att landa på antingen en multiplikator eller ett antal Free Spins. Om en multiplikator landas på, tilldelas spelaren sin ursprungliga vinst multiplicerat med multiplikatorbeloppet. Om Free Spins landar på, tilldelas spelaren Free Spins.

Om inget val görs kommer Win Boost-funktionens popup-fönster timeout och startar Win Boost-funktionen.

FUNKTIONER BESTÄLLNING

Ordningen på spelfunktionerna är följande:

1. Win Boost funktion

2. Free Spins-funktion

3. Feature Respin™

4. Spectacular Link™ funktion

Köp-funktion

Ytterligare sätt att utlösa 12 Free Spins.

Välj knappen "Köp funktion" och konfigurera det belopp som måste betalas för att omedelbart initiera funktionen.

Feature Spin™

Ytterligare sätt att utlösa 12 Free Spins.

Med predigro Feature Spin™ je na voljo samo en način igranja.

Varje spel använder endast aktiva och inaktiva Free Spins symboler på hjulen.

Matcha 3 Free Spins-symboler på hjulen för att vinna Free Spins-funktionen

Satsa

Gå in i Satsa-funktionen via "Satsa"-knappen efter eventuella vinster som delas ut under spelet. Välj en färg eller färg för att spela Satsa-funktionen.

Ett kort delas ut. Varje kort dras från en ny kortlek med 52 kort. Spelbeloppet fördubblas om rätt färg väljs eller fyrdubblas om rätt svit väljs. Om det är felaktigt är spelet förlorat.

Tryck på Collect-knappen för att avsluta spelfunktionen.

Du kan spela upp till 5 gånger eller tills vinstsumman är större än kr2 500 000,00.

Du kan inte vinna mer än kr2 500 000,00 från spelfunktionen.

Spelfunktionen är inte tillgänglig när spelvinsterna är större än kr1 250 000,00.

Spelfunktionen ger en genomsnittlig utbetalning på 100 %. Observera att detta inte betyder att varje spel eller serie av spel kommer att returnera denna procentsats.

Resultatet av varje spel är slumpmässigt och påverkas inte av tidigare resultat.

Satsningen aktiverar/inaktiverar i inställningarna med växlingsknappen.

Om inget val görs, kommer spelet timeout och samla in eventuella vinster.

Satsa chans

När en spelares tillgodohavande blir mindre än det sista spininsatsbeloppet aktiveras insatschansen.

Skalan blir aktiv.

Oddsen för en framgångsrik spelchans representeras av det gröna segmentet. Att landa på grönt är en framgångsrik satsningschans, rött är en förlorande satsningschans.

När du trycker på SNURRA snurrar pekaren. Om du landar på grönt delas ett spin av hjulen ut på samma insatsnivå som användes innan spelchans aktiverades.

Om den landar på rött, tas kredit.

När du trycker på avbryt-knappen ändras skärmen från insatschans till spelet, utan något avdrag från det återstående saldot.

Satsningschansen inaktiverar/aktiverar i inställningarna med växlingen Satschans.

Spela

Insats

För att spela en runda, ska du konfigurera din insats med +/- knapparna.

Spinalternativ

Klicka på Snurra-knappen eller tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Mellanslagstangenten inaktiverar/aktiverar i inställningarna av mellanslagstangenten för att snurra växla.

Utbetalningsregler

Vinnande kombinationer betalas med början från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.

Vinstkombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets "Betalningstabell", som kan nås via knappen Inställningar.

Alla utmärkelser betalas endast på aktiva vinstlinjer.

Den högsta vinsten betalas endast per aktiv vinstlinje.

Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar.

Free Spins-symbolen fungerar också som Wild-symbol.

Wild symboler ersätter alla symboler utom Spectacular Link™ har scatters.

Wild-symboler måste kombineras med en annan symbol på en vinstlinje för att skapa en vinnande kombination.

Om en frånkoppling från spelet eller ett fel i spelet inträffar och du startar om spelet, återställs ditt saldo till beloppet innan avbrottet inträffade.

Vse odprte seje, ki jih igralec ne zaključi, skupaj z morebitnimi prihodnjimi transakcijami za te seje, bodo prekinjene po največ 90 dneh in najmanj 7 dneh, odvisno od prebivališča igralca.

Var medveten om att varje konto endast tillåter att ett enda spel spelas åt gången. Därför bör ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Om du gör det kan det leda till olika fel.

För bästa spelupplevelse rekommenderas användning av den senaste versionen av programvaran.

Utbetalningsregler i Funktioner

Free Spins som utlöses från basspelet spelas med samma insatsbelopp som rundan som aktiverade Free Spins. Free Spins som utlöses från Feature Spin™ spelas vid basspelsinsatsen som motsvarar Feature Spin™-insatsen. Öppna vinsttabellen i Feature Spin™-läge för att se motsvarande basspelsinsats.

Free Spins-vinster läggs till linjevinster.

Autoplay

Möjliggör att spela spelet automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den för närvarande valda insatsen. Autoplay-menyn är tillgänglig via Auto-knappen. Välj antalet Autoplay omgångar via Auto-knappen.

Limiter för Autoplay

Förlustgräns – Autopley stoppas vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen för Autoplay bör vara högre än din totala insats.

Single Win – Autoplay-funktionen stoppas när en enstaka vinst överskrider den fastställda beloppsgränsen.

Vinstgräns – Autoplay-funktionen stoppas när vinstbeloppet har nått den inställda beloppsgränsen.

Stoppa vid vinst ovan – Autoplay-funktionen stoppas när vinstbeloppet för kombinerade vinster har nått den inställda beloppsgränsen.

Stopp på Bonus-funktionen – Autoplay-funktionen stoppas när spelet når någon funktionsomgång, inklusive men inte begränsat till: Spectacular Link™, Free Spins och Win Boost.

När gränsens villkor är uppfyllda kommer Autoplay att stoppas och det relevanta popup-meddelandet visas i mitten av skärmen.

Hawaii Surf: Klienten v1.0.10 (CGE v2.4.0.0), Server v1.0.0.0