Blazing Bells

• Spelautomat med 6 hjul och 46 656 vinstsätt

Att spela spelet:

• Tryck på SPELA på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG om du vill hoppa över den här skärmen i framtiden.
  • Spelet har 46 656 vinstsätt.
  • Totalinsatsen per spelomgång är myntvärdet × 40 (fast multiplikatorvärde).
  • Tryck på  eller + för att välja totalinsats.
  • Tryck på TURBOLÄGE för att aktivera turboläget, vilket gör att hjulen snurrar snabbare. Tryck på TURBO PÅ-knappen för att avsluta turboläget.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Medan hjulen snurrar ändras SNURRA-knappen till . Tryck på  för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Vinster multipliceras med myntvärdet. Myntvärdet motsvarar din totalinsats delat med 40.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, för muspekaren över AUTOSPEL-knappen och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på I-knappen.
  • Navigera i vinsttabellen genom att trycka på pilknapparna eller sidomarkörerna.
  • För att stänga referenssidorna och återgå till spelet, tryck på TILLBAKA.

Om utbetalningar:

• Vinster beräknas enligt vinsttabellen som du kommer åt via menyn.
  • Vinstsätt-vinst = myntvärdet × motsvarande multiplikator enligt vinsttabellen.
  • För varje vinnande snurr presenteras vinstsätten tillsammans med de sammanlagda vinstbeloppen. Vid stora vinster öppnas ett popup-fönster som presenterar den totala avkastningen från snurren.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Alla vinstsätt-funktion:

• Det finns 46 656 möjliga vinstkombinationer i det här Alla vinstsätt-spelet.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster och bestå av matchande symboler på varje hjul i rad.
  • BONUS-symboler är undantag till regeln ovan. Mer information om BONUS-symbolen hittar du i respektive avsnitt nedan.

Wildsymbol:

• Diamanten är spelets WILD-symbol.
  • WILD-symboler ersätter alla övriga symboler, förutom BONUS-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

BONUSSYMBOL

• Guldstjärnan är spelets BONUS-symbol.
  • När minst tre BONUS-symboler landar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras gratisspel-funktionen.

Kollapsande hjul:

• Varje vinst aktiverar kollapsande hjul-funktionen.
  • Vinnande symboler försvinner efter att de gett utdelning, sedan faller icke-vinnande symboler ner ovanifrån och nya symboler tar deras plats.
  • Varje kollaps gör att vinstmultiplikatorn ökar med 1.
  • Hjulen fortsätter att kollapsa tills inga nya vinstkombinationer bildas.
  • Om vinstmultiplikatorn i huvudspelet är högre än ×1 när gratisspel aktiveras börjar multiplikatorvärdet på det värdet i gratisspel.

Vinstmultiplikator:

• Alla utbetalningar multipliceras med vinstmultiplikatorn.
  • Vinstmultiplikatorn börjar på ×1.
  • Vinstmultiplikatorn ökar med 1 varje gång funktionen kollapsande hjul aktiveras.
  • Vinstmultiplikatorn kan ökas i oändlighet. Vinstmultiplikatorn återställs till x1 när inga nya vinster bildas i huvudspelet.

Ways Plus™:

• Specialsymboler expanderar vertikalt och horisontalt till 4 angränsande positioner om de kan skapa eller förbättra en vinst.
  • Specialsymboler markeras med ett gult stänk och en rörlig cirkel.
  • Vilken symbol som helst förutom WILD och BONUS kan dyka upp som en specialsymbol.
  • Endast 1 symboltyp per snurr kan dyka upp som en specialsymbol.

Gratis spel:

• När minst 3 BONUS-symboler visas var som helst i huvudspelet aktiveras gratisspel.
  • Medan gratisspel pågår återställs inte vinstmultiplikatorn.
    • BONUS-symboler ger dig 6 gratisspel
    • BONUS-symboler ger dig 8 gratisspel
    • BONUS-symboler ger dig 12 gratisspel
    • 6 eller fler BONUS-symboler ger dig 20 gratisspel
  • Det går inte att återaktivera Gratisspel.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.37%.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-01