Dragon Spin

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN INSATS

Klicka på knappen INSATS för att välja din insats.

RADER

Här visas antal rader som spelas. Alla rader är alltid i spel.

INSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.

AUTOSPEL

Om detta spel har AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja antal spins som ska spelas av sig själv utan att spelaren gör några ytterligare inmatningar.
Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras av spelaren innan AUTOSPEL börjar användas.
För att starta AUTOSPEL väljer du knappen AUTOSPEL på spelets skärm.
När menyn AUTOSPEL har öppnats kan spelaren konfigurera AUTOSPEL efter sina önskemål.
Alternativet "ANTAL AUTOSPINS" avgörs hur många spins som spelas automatiskt.
När antal spins som har konfigurerats av spelaren i "ANTAL AUTOSPINS" har spelats stoppar AUTOSPEL.
I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." förutom antal spins som ska spelas automatiskt.
Alternativet "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har förlorat det inställda beloppet.
Alternativet "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn.
AUTOSPEL stoppar när förutsättningarna för något av alternativen "ANTAL AUTOSPINS", "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och/eller "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." uppfylls.
När spelaren har konfigurerat AUTOSPEL efter sina önskemål kan de välja knappen START så börjar hjulen att snurra.
Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen STOPP för att stoppa återstående AUTOSPEL-spins.
När det har stoppats måste AUTOSPEL konfigureras på nytt via menyn AUTOSPEL för att funktionen ska kunna användas.
Spelaren kan avsluta AUTOSPEL när som helst genom att välja knappen AVBRYT.
En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

TOTALVINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

BETALAR

Alla vinster utom scattervinster är angränsande på den aktiva betalningsraden.
Alla vinster, förutom scattervinster, räknas från vänster till höger på en aktiv vinstrad med början på hjulet längst till vänster. Scattervinster betalas för symboler som visas på någon plats på hjulet.
Endast högsta vinsten per vinstrad betalas ut. Enbart högsta scattervinsten för varje symbol betalas per spel. Scattervinster läggs till radvinster.
En eller flera WILDS i en vinstkombination på en aktiv vinstrad är wild och ersätter alla tillgängliga symboler förutom BONUS.

Staplade hemliga hjul

Alla hjul har staplade hemliga symbolpositioner som ersätts med två eller tre slumpvisa symboler innan varje hjulspinn startas. Alla hemliga symbolpositioner på ett hjul ersätts med samma symbol för varje spin.
Hemliga symbolpositioner kan ersättas av alla symboler utom BONUS.
WILD finns bara på staplade hemliga hjul.

DRAGON SPIN Bonus-funktion

3 utspridda BONUSar på hjul 2, 3 och 4 löser ut frispelsfunktionen. Man vinner ett spinn DRAGON SPIN på hjulet.
Om hjulet stannar på RAINING WILDS (Regnande wilds) kommer frispelen Raining Wilds (Regnande wilds) starta och DRAGON SPIN Bonus avslutas.
Om hjulet stannar på REEL BLAST (Hjulsmäll) kommer frispelen Reel Blast (Hjulsmäll) starta och DRAGON SPIN Bonus avslutas.
Om hjulet stannar på PERSISTING WILDS (Envisa Wilds) kommer frispelen Persisting Wilds (Envisa Wilds s) starta och DRAGON SPIN Bonus avslutas.
Under basspelet visas är BONUS endast tillgängligt på hjul 2, 3 och 4.

FrispelRaining Wilds (Regnande wilds)

Om frispelen Raining Wilds (Regnande wilds) startar belönas detta med 5 frispel.
Under frispelen Raining Wilds (Regnande wilds) vid varje spinns början kommer 3 till 10 WILDS slumpmässigt belönas på hjulen. Utdelade WILDS hålls kvar på plats tills hjulen slutar snurra och alla vinstkombinationer räknats ut och betalats.
Alla frispel betalas med den linjeinsats som var i spel när frispelen påbörjades. Inga ytterligare frispel delas ut under Raining Wilds frispelen (Regnande wilds). Frispelen avslutas när inga fler frispel återstår.
Frispelen Raining Wilds (Regnande wilds) har bonushjul som skiljer sig från basspelhjulen. Under frispelen ersätts alla hemliga symbollägen med en av de tillgängliga symbolerna (med undantag för WILD) per spin när hjulet sätts i snurr.
BONUS gäller ej under frispelen Raining Wilds (Regnande wilds).

FrispelPersisting Wilds (Envisa Wilds s)

Om frispelen Persisting Wilds (Envisa Wilds) startar delas 5 frispel ut.
Under frispelen Persisting Wilds (Envisa Wilds) kommer alla PERSISTING WILD (Envisa Wilds) som visas under frispelen låsas i fönstret för det läget tills frispelbonusfunktionen är slut.
Persisting Wilds (Envisa Wilds) kan belönas slumpmässigt enligt följande:
Det första frispelet kan belönas slumpmässigt med 1 till 2 PERSISTING WILD (Envisa Wilds).
Det andra frispelet kan belönas slumpmässigt med 1 till 2 PERSISTING WILD (Envisa Wilds).
Det tredje frispelet kan belönas slumpmässigt med 1 till 2 PERSISTING WILD (Envisa Wilds).
Det fjärde frispelet kan belönas slumpmässigt med 1 till 3 PERSISTING WILD (Envisa Wilds).
Det sista frispelet kan belönas slumpmässigt med 2 till 7 PERSISTING WILD (Envisa Wilds).
En eller flera PERSISTING WILD (Envisa Wilds) i en vinstkombination i en vinnande betalningsrad är wild och ersätter alla tillgängliga symboler.
Alla frispel spelas med de radinsatser som var i spel när frispelen startade. Inga ytterligare frispel delas ut under frispelenPersisting Wilds (Envisa Wilds). Frispelen tar slut när inga frispel återstår.
Frispelen Persisting Wilds (Envisa Wilds) har bonushjul som skiljer sig från basspelhjulen. Under frispelen ersätts alla hemliga symbollägen med en av de tillgängliga symbolerna (med undantag för PERSISTING WILD (Envisa Wilds), per spin när hjulet sätts i snurr.
BONUS och WILD gäller inte under frispelen Persisting Wilds (Envisa Wilds). PERSISTING WILD (Envisa Wilds) gäller endast under frispelen Persisting Wilds (Envisa Wilds).

FrispelReel Blast (Hjulsmäll)

Om frispelen Reel Blast (Hjulsmäll) startar belönas detta med 5 frispel.
Alla frispel spelas på 3 hjuluppsättningar med ett delat mitthjul Reel Blast (Hjulsmäll). De aktiva betalningsraderna på varje hjuluppsättning motsvarar betalningsraderna som var aktiva när frispelen Reel Blast (Hjulsmäll) startade. Alla frispel spelas med samma insats per rad som spelades när frispelen Reel Blast (Hjulsmäll) startade.
Mitthjulet Reel Blast (Hjulsmäll) täcker hjulen 2, 3 och 4 på alla 3 hjuluppsättningarna. Symbolen på mitthjulet Reel Blast (Hjulsmäll) för en hjuluppsättning räknas som indikerad symbol för alla lägen på hjul 2, 3 och 4 för den hjuluppsättningen.
Frispelen Reel Blast (Hjulsmäll) tar slut när inga fler frispel återstår.
Frispelen Reel Blast (Hjulsmäll) har bonushjul som skiljer sig från basspelhjulen. Under frispelen ersätts alla hemliga symbollägen med samma symbol per spinn när hjulet sätts i snurr.
BONUS gäller inte under frispelen Reel Blast (Hjulsmäll).

Reel Blast Paylines - Portrait

dsp1

Reel Blast Paylines - Landscape

dsp2

Alla betalningar är angränsande på ett aktivt mönster som visas i betalningsraderna Reel Blast (porträtt och landskap).
Ett mönster består av en uppsättning av 5, 4 eller 3 liknande symboler kopplade horisontellt eller vertikalt som beskrivs i betalningsradstabellerna Reel blast.
Alla mönsterbetalningar sker från vänster till höger, med start längst till vänster i porträttläget, och uppifrån och ned med början överst i landskapsläget.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är: 95.4%.

Datum för senaste ändring: 2019-06-21