Moon Spirit Hold and Win

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad som är spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

5

Antal rader

3

Antal vägar

243 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

30 (kan inte ändras)

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Wild-symboler

Ja

Multiplikatorsymboler

Ja (Wild)

Scattersymboler

Ja (Moon Spirit Scatter-symboler)

Bonus-omgång

Ja

Free spins

Nej

Direktvinst

Nej

RTP

96.00%

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

AlAlla vinstvägar betalas från vänster till höger. Vinster på olika sätt läggs till. Endast den högsta vinstkombinationen för varje sätt betalas.

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.
  2. Obs! Användaren kan välja att visa den totalINSATS som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  3. Klicka på för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.
  2. Obs! Användaren kan välja att visa den totalINSATS som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  3. Klicka på för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Wild

Wild -symbolen ersätter alla symboler utom Moon Spirit Scatter för att bilda vinstkombinationer.

Wilds kan bara visas på hjulen 2, 3 och 4 och bara en per hjul.

Obs! Wild-symboler multiplicerar vinster x2 och kan multiplicera varandra x8.

Alla vinster multipliceras med Wild-multipliers.

3.2. Moon Spirit Scatter-symbol

Fem eller fler Moon Spirit Scatter-symboler på hjulen utlöserDreamcatcher Hold & Win Respins.

3.3. Dreamcatcher Hold & Win Respins

Fem eller fler Moon Spirit Scatter-symboler på hjulen utlöser som ger 3 respins.

Under Dreamcatcher Hold & Win Respins kommer alla Moon Spirit Scatter i sikte fastna och återställa respins.

Obs! Funktionen kan ge en vinst på x1 - x250.

3.4. Dreamcatchers

Vid början av Dreamcatcher Hold & Win Respinskommer alla Moon Spirit Scatter-symboler förvandlas till Dreamcatchers av nivå 1.

När en ny Dreamcatcher landar kommer alla intilliggande (upp,ner, vänster, höger) uppgraderas +1 nivå.

När Dreamcatcher Hold & Win Respins tar slut kommer Spirit-vindarna blåsa och avslöja Dreamcatcher-priserna för varje nivå:

• Grön = nivå 1: x1,x2, x3, x4, x5 eller Mini Totems;
  • Lila = nivå 2: x6,x7, x10, x15, x20 eller Major Totems;
  • Röd = nivå 3: x25, x30, x50, x100, x250 eller Grand Totems;

Obs! Maxnivå för Dreamcatcher är 3.

3.5. Totembelöningar

Förutom kontantpriser kan Totembelöningarf också vinnas genom att samla Mini, Major- eller Grand-Totems.

• Mini Totems ger 20 x insatsen;
  • Major Totems ger 100 x insatsen;
  • Grand Totems ger 1 000 x insatsen;

Obs! Flera Totem Awards kan vinnas under samma respinssession.

3.6. Moon Mystery Spin

Vanlig spin kan utlösa Moon Mystery Spin.

Staplade Mystery-symboler kan snurra igenom och de som landar förvandlas till samma vanliga symbol vid slutet av aktuell spin.

Obs! Gamla programknappar

Respins_Left,Respins_Used= Spinn

hold&win winnings= Hold&win vinster

prize winnings= TOTEM-BELÖNINGAR

hold&win values= Hold&Win värden

initial_screen= Initiala symboler

hold&win initial symbols= Hold&Win Initiala symboler

Result_screen= Resultatskärm

hold&win trigger symbols,hold&win trigger scatters= Dreamcatcher Respins

hold&win transformed symbols= Dreamcatcher uppgraderad

mystery,stacks= Moon Mystery Spin

scatters= Moon Spirit Scatter

symbols= symboler

4. Andra spelknappar

4.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet.

Klicka här för att öppna BETALNINGS-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken BETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

(tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på knappen för att aktivera Turboläget.
Turboläget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

4.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet.

Klicka här för att öppna BETALNINGS-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • Grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken BETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken BETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

(tillgänglig när hjulen snurrar) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Tryck på knappen för att aktivera Turboläget.
Turboläget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

Datum för senaste ändring: 2021-11-03