Napoleon 2 Fat Stacks

Introduktion

1. Vi presenterar Napoleon 2 FatStacks™ – Följ med Napoleon på hans legendariska erövringar i vår episka 6x4-onlinespelautomat med FatStacks™, en mekanik som skapar fler sätt att vinna på. Wildmultiplikatorer och den nya Napoleon Megastreak-funktionen kan skapa STORA VINSTER.

Steg 1: Komma igång

• Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  • Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • En vinst utgörs av matchande, på varandra följande symboler, oavsett storlek, från vänster till höger med start från hjulet längst till vänster, som bildar en sekvens med 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler.
  • Alla vinnande kombinationer läggs ihop.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Wildsymbol

• Wildsymbolen (Napoleon) kan dyka upp var som helst på hjul 2, 3, 4, 5 och 6 och kan användas för att skapa linjevinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte ersätta bonus-scattersymboler.
  • Wildsymbolen är också en vinstmultiplikator.
  • I grundspelet fördubblar 1 ersättande wild på ett vinstsätt vinsten på det vinstsättet. 2 ersättande WILD-symboler på ett vinstsätt multiplicerar vinsten med x4. 3 ersättande WILD-symboler på ett vinstsätt multiplicerar vinsten med x8. 4 ersättande WILD-symboler på ett vinstsätt sätt multiplicerar vinsten med x16 och 5 ersättande WILDSYMBOLER på ett vinstsätt multiplicerar vinsten med x32.
  • Wildmultiplikatorerna visas på skärmen.

Napoleon Megastreak

• Om en gyllene Napoleon (WILD) är en del av en vinst låses eventuella vinstsymboler och bonusscatters fast och aktiverar Napoleon Megastreak-funktionen.
  • Under Napoleon Megastreak tas de förlorande symbolerna sedan bort, och nya symboler dyker upp utan extra kostnad. Detta kommer att fortsätta tills inga nya symbolpositioner kan hållas.
  • FatStacking är aktiv under Napoleon Megastreak-funktioner.

Kaskadsymboler

• Alla vinnande symboler skapar en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna tas bort från hjulen och ersätts av nya symboler som faller ner ovanifrån.
  • Kaskaderna fortsätter tills inga fler vinstkombinationer och inga fler FatStacks™ är möjliga.
  • Bonus-scattersymboler kan inte skapa kaskader.
  • Vinnande symboler kan inte skapa kaskader under en Napoleon Megastreak-funktion.

FatStacks™

• Varje snurr kan ha upp till 1 000 000 sätt att vinna på.
  • En vinst utgörs av matchande, på varandra följande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger med start från hjulet längst till vänster, som bildar en sekvens med 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler.
  • 2 till 3 identiska enskilda symboler på samma hjul konsolideras till en dubbel- eller en trippelsymbol (en FatStack™) för att skapa fler sätt att vinna på.
  • 3 identiska enskilda symboler bildar den maximala FatStack™-storleken, en trippelsymbol. Om det finns andra identiska symboler på hjulet bildas en ny FatStack™.
  • Symboler som konsolideras till en FatStack™ faller igenom alla olika symboler nedanför och in i den första identiska symbolen de stöter på. Detta aktiverar en kaskad för att fylla de tomma positionerna på hjulet.
  • 1 till 3 FatStacks™ kan bildas på olika positioner inom samma hjul.
  • Wilds och bonus-scattersymboler kan inte bilda FatStacks™.

Krigsrop-modifieraren

• Under varje snurr kan Napoleon dyka upp och aktivera en av två modifierare.
  • Bonussymboler läggs till på hjulen vilket ökar oddset på att bonussymboler ska hamna på hjulen.
  • Wild-symboler läggs till på hjulen vilket ökar oddset på att wild-symboler ska hamna på hjulen.

Gratisspel

• 4 eller fler synliga bonus-scattersymboler kan aktivera gratisspel
  • Under gratisspel omvandlas alla wilds till gyllene Napoleon-wilds vilket ökar chanserna att aktivera Napoleon Megastreak-funktionen.
  • Napoleon Megastreak-funktionen uppgraderar wildmultiplikatorerna enligt följande:

#Wilds

1

2

3

4

5

Multiplikator

2

4

8

16

32

Multiplikator

3

6

12

24

48

Multiplikator

4

8

16

32

64

Multiplikator

5

10

20

40

80

• Gratisspel fortsätter tills alla gratisspel har använts – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.
  • Gratisspel återaktiveras under gratisspel.

Bonusköp av gratisspel (beroende på operatörens inställning)

• Bonusköp kan aktiveras i huvudspelet.
  • När den är aktiverad garanterar den att du kommer in i bonusen.
  • DoubleLux™-aktiverade bonusköp ger spelaren en andra chans till gratisspel om deras vinst från den första omgången inte uppfyller de angivna villkoren. DoubleLux™ kan endast tilldela en extra chans per köp.
  • I DoubleLux™-gratisspel, även i fallet med återaktiverare, kommer eventuella wildmultiplikator-uppgraderingar att kvarstå till slutet av DoubleLux™-gratisspel.

Autospel

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. (Tillgängligheten till autospel är föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav.)
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen ”AUTOSPEL” för att välja hur många ”autospel”-insatser du vill spela.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under autospelsessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel pausas ifall du får någon bonus, inklusive gratisspel, och fortsätter när du återvänder till huvudspelet.
  • Autospel stoppas om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Information om utbetalningar och spelregler

• Vinster multipliceras med insatsen.
  • Grundinsatsen definieras som det belopp som krävs för att inleda en standardspelrunda. Detta exkluderar ytterligare satsningar såsom sidoinsatser, satsningar mitt i spelet eller bonusköp.
  • TEKNISKA FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.
  • Spelhistoriken visar en representation av resultatet på skärmen. Vissa grafiska element och spelelement kan variera från spel till spel. Det här påverkar inte spelets resultat.
  • Under demospel har demosaldot ett tak på 1 000,00 (eller motsvarande i annan valuta).

Datum för senaste ändring: 2023-11-22