Reptoids

Untitled Document

Välkommen till Reptoids, en videoslot med free spins-läge och Repto Detector-funktion.

OM SPELET

Reptoids är en videoslot med 5 hjul och 20 insatslinjer från vänster till höger. I spelet finns det tio ordinarie symboler som betalar ut en vinst vid tre eller fler symboler av samma slag i rad på en insatslinje, med början längst till vänster. Sex högre betalande symboler i spelet representeras av spelkaraktärer (hemliga Reptoider). Fyra lägre betalande symboler i spelet syns som olika medaljer. Dessutom finns det även en Scatter-symbol i spelet som betalar ut vinster som en spridande symbol vid två eller fler på hjulen, oavsett var på hjulen Scatter-symbolerna hamnar.

Wild-symboler finns inte på själva hjulen. De går dock att skapa med hjälp av Repto Detector-funktionen. Wild-symbolerna ersätter alla andra symboler förutom Scatter-symboler.

Repto Detector-funktion

Det finns en säkerhetsdetektor i spelet som under varje snurr förflyttar sig till en slumpmässigt vald position så väl i grundspelet som i free spins-läget. Säkerhetsdetektorramen kan även stanna kvar i sin ursprungliga position.

• När någon av de högt betalande symbolerna landar inuti säkerhetsramen, förvandlas den till en Wild-symbol tillsammans med alla andra identiska symboler på hjulen.
  • När en Scatter-symbol landar inlands inuti säkerhetsramen, aktiveras ett Free Spins-läge (gäller endast grundspelet).

Free Spins-läge

Får du en Scatter-symbol inuti säkerhetsdetektorn i basspelet, aktiveras det ett free spins-läge med 7 free spins.
I free spins-läge stannar alla högt betalande symboler kvar på hjulen som förvandlas till Wild-symboler tills free spins-läget är över.
Den så kallade "Avslöjande panelen" i free spins-läget visar antalet Reptoider (högt betalande symboler) som redan har blivit avslöjade.

Det finns inga Scatter-symboler i free spins-läget. Free spins spelas med samma insats och med samma antal linjer som i den aktiverande snurren.

Extra free spins-bonus

För varje två Wilds-förvandlade högt betalande symboler får du två extra free spins. Upp till sex extra free spins går det att få genom att förvandla alla sex högt betalande symboler till Wild-symboler.

Scatter-symbolvinster

Får du två eller fler Scatter-symboler var som helst på hjulen i grundspelet, vinner du följande antal mynt:

• 2 Scatters = 200 mynt
  • 3 Scatters = 2000 mynt
  • 4 Scatters = 20 000 mynt
  • 5 Scatters = 100 000 mynt

Får du en Scatter-symbol inuti detektorramen, betalas först din vinst. Därefter förvandlas den till en free spins-symbol och aktiverar free spins-läget.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på spinnknappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTRADER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • • För att beräkna en enstaka vinstrad räknas hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden från vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra vinner du. Du hittar värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Informationen ovan exkluderar Scatter-symboler som betalar som spridande symboler
  • Börjar vinstkombinationen med tre Wild-symboler, finns det flera sätt att tolka vad vinstsumman blir. I detta fall betalas endast den största vinstkombinationen ut till vinnaren.
  • Spelarna kan beräkna sin totala vinst i sin valuta genom att multiplicera sin totala myntvinst med sitt myntvärde.
  • Efter free spins-läget, läggs vinsten till spelarens vinst från den aktiverande snurren.

SPELINSTÄLLNINGAR

Klicka på ikonen Inställningar för att expandera eller dölja dina inställningar.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Linje – Visar antal linjer i spelet. Antal linjer i spelet är fast och går inte att ändra.
  • Myntvärde – Ändra din insatsstorlek genom att ändra ditt myntvärde. Beräkna vad din insats eller vinst blir i din egen valuta genom att multiplicera antalet mynt med ditt myntvärde.
  • Insats – Insatsstorleken är ett (1) mynt per insatslinje.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto. Är kontantvyn vald, ser spelaren saldosumman i sin egen valuta. Är myntvyn vald, visar fältet antal tillgängliga mynt, baserade på nuvarande myntvärde. Ändrar spelaren myntvärde, kommer saldofältet att uppdateras och visa det nya aktuella antalet tillgängliga mynt.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,1 %.

SLUMPEN

Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Avbryts spelet under spelets gång, kan spelaren se repris på spelrundan efter att ha startat om spelet. Väljer spelaren att skippa se reprisen, läggs vinsten direkt till spelarens konto automatiskt.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 17.10.2017. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2018-12-30