Savanna Roar

Välkommen till Savanna Roar™ en 5-hjuls slot med 1024 sätt att vinna, respins med låsta hjul, 4 specialfunktioner i huvudspelet och free spins.

OM SPELET

Denna slot innehåller 4 lågt betalande och 4 högt betalande symboler som ger vinst när 3 symboler visas på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster. Det finns också en free spins bonus-symbol och en wildsymbol som ersätter alla vanliga symboler.

Huvudspelets specialfunktioner

• Specialfunktioner kan aktiveras slumpmässigt under ett snurr

• Rhino Stampede! - ändrar slumpmässiga hjulpositioner till en mysteriesymbol.

• Wild Leopard Spotted! - alla leopardsymboler som visas förvandlas till wilds.

• Buffalo Charge! - alla buffelsymboler som visas har möjlighet att spridas till intilliggande hjulpositioner.

• Untamed Elephant! - en elefantsymbol på skärmen har chans att expandera upp till en 3x3 symbol.

• Respin - låser alla hjul som innehåller en bonussymbol och snurrar om hjulen. Skulle ytterligare bonussymboler landa på hjulen kommer också de att låsas fast och ett nytt respin aktiveras. Detta fortsätter till dess att inga nya bonussymboler landar för att öka vinsten eller till dess att free spins aktiveras.

Mysteriesymbol

• Mysteriesymbolen kan visas på vilken på position som helst.

• Alla synliga mysteriesymboler kommer att visa samma slumpade symbol.

• Mysteriesymbolen kan inte visa bonussymboler.

Aktivera free spins

• Få sex eller fler bonussymboler för att aktivera free spin bonus.

• Ju fler bonussymboler som förekommer på samma gång desto fler free spins tilldelas.

Spela free spins

• Wild Leopard Spotted! gör alla leopardsymboler till wilds. Leopard wilds har en slumpad multiplikator på 1x, 2x eller 3x. Wild-multiplikatorn gäller åt vardera vinnande håll.

• Om mer än en wild-multiplikator visas i en vinst kommer värdet av dem att multipliceras samma innan den appliceras på vinstsumman.

• Högsta möjliga multiplikator per snurr är 81.

• Genom att få 5 eller färre bonussymboler aktiveras Savage Lion. Detta förvandlar bonussymboler till wilds.

• Om 6 eller fler bonussymboler landar under free spins bonus kommer bonusspelet återaktiveras.

• Free spins bonus fortsätter till dess inga fler free spins finns kvar.

• Free spins spelas med samma insats som i basspelet.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att starta spelet.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED "SÄTT ATT VINNA"

• För att beräkna din totala vinst ska du lägga samman alla enstaka symbolvinster. Alla vinster från alla vinstsätt läggs samma efter snurret.

• För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början på hjulet längst till vänster.

• Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är 3 eller fler med början från hjulet längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.

• Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).

• Ovan innehåller inte free spin-symboler vilka inte behöver vara på efterföljande hjul för att ge ett pris.

• Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

• Det kan finnas en viss skillnad mellan summan av individuella vinster i free spins och den totalsumma som visas på skärmen när free spins är färdig. Totalsumman på slutskärmen visar den slutgiltiga avrundade vinsten.

• Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom bonussymbolen.

• Endast den högsta vinsten per rader betalas

• Endast den högst vinnande kombinationen skapad med minst en symbol som inte är wild belönas åt vardera håll

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, förklaringar av spelets funktioner och information om vinstsätten.

• Spelregler - öppnar spelets regler.

• Spelhistorik - om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.

SPELPANEL

• Verktygsfält - spelare kan se vinsttabell, läsa spelregler eller se över sin spelhistorik.

• Ljud - ljud av eller på.

• Hem-knapp - lämnar spelet och tar spelaren tillbaka till huvudmenyn.

• Saldo - visar spelarens aktuella saldo.

• Vinst - visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Insats - visar nuvarande insats.

• Satsningsvärde – ändrar insatsstorleken genom att ändra insatsvärdet.

• Autospel – spelare kan spela utan att behöva klicka på snurr-knappen inför varje spin. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.

• Snurrknapp - satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

Återbetalningsprocent

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.5%

Slumpen

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

Ytterligare information

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 27/08/2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Ordlista

Engelska

Svenska

Wild

Wildsymbol

Free Spin

Gratissnurr

Bet

Insats

Max bet

Max insats

Game Rules

Spelregler

Big Win

Storvinst

Super Big Win

Superstorvinst

Super Mega Big Win

Super megastorvinst

Epic Win

Episk vinst

Wild Leopard spotted

Wild Leopard upptäckt

Untamed Elephant spotted

tämd elefant upptäckt

Buffalo charge

Buffelavgift

Rhino Stamped

Noshörning stämplad

Wild Leopard Multiplikator

Pop-upp vinster

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-10-25