Hula Balua

Spelbeskrivning

Skapat den

2023-08-07

Nyckeldata

Spelbeskrivning

Hula Balua utspelar sig djupt inne i den magiska skogen, där sengångaren Elmo lever i symbios med naturen.

Spelet är ett scatterspel med 6 kolumner, 6 rader och droppande symboler.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i infofältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelsessionen. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och högst upp i spelvyn när du spelar i stående läge.

Vinstlinjer

Hula Balua är ett scatterspel där 8 eller fler identiska symboler var som helst i spelvyn är en vinst. Det finns inga vinstlinjer.

Specialsymboler

Bonusspel

3 eller fler bonussymboler som dyker upp var som helst i spelvyn i slutet av ett symboldropp i normalt läge triggar bonusspelet. Två bonussymboler sida vid sida ovanpå varandra uppgraderar alla bonussymboler till superbonussymboler.

• 3 Bonus symboler: 6 free drops
  • 4 Bonus symboler: 8 free drops
  • 5 Bonus symboler: 10 free drops
  • 6 Bonus symboler: 12 free drops

Bonusspelet börjar med en ny uppsättning symboler på rutnätet. Den globala multiplikatorn behålls under free drops.

Förklaringar av knappar

Spelregler

Hula Balua är ett scatterspel med 6 kolumner, 6 rader och droppande symboler.

Minsta insats är 2,00 kr, the maximum bet is 1 000,00 kr. Varje insats är 100 coins.

Vinster betalas för 8 eller fler identiska symboler utspridda var som helst på spelvyn

En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.

Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ned Spin-knappen eller använd Auto Spin-knappen för att ställa in antalet spelomgångar som ska spelas automatiskt.

Vinster och vinnande kombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan ändra preferenser i inställningarna.

Vinster presenteras i spelarens valuta.

Spelet spelas i två lägen, normalt läge och bonusläge med free drops.

Wild-symbolerna ersätter alla betalande symboler. En vinnande kombination av endast Wild-symboler betalar som den högst betalande symbolen.

En spelrunda börjar med ett symboldropp.

Identiska symboler som bildar antingen en kvadrat eller en rektangel slås samman för att skapa stora symboler.

Multiplikatorer skapas av stora symboler. Multiplikatorvärdet motsvarar antalet små symboler som den stora symbolen täcker. Stora symboler kan droppa in först.

Om en stor symbol bidrar till en vinnande kombination, kommer dess multiplikatorvärde omedelbart att adderas till den globala multiplikatorn

som multipliseras för alla vinster. Alla vinnande symboler tas sedan bort från spelvyn.

Spelvyn fylls upp med nya symboler. Lavinen upprepas tills inga fler vinner.

Stora symboler kan slås ihop till större symboler om matchande symboler landar intill för att bilda större kvadrater eller rektanglar. En stor symbol kan aldrig delas upp i mindre symboler.

Stora symboler som slås ihop till en större symbol lägger ytterligare till en multiplikator till den globala multiplikatorn.

Den Globala multiplikatorn på toppen eller sidan av spelvyn, multiplicerar alla vinnande kombinationer i vy. Globala multiplikatorn behålls tills inga fler vinnande kombinationer visas.

Om ett stort symboldropp slutar med tomma celler under sig, kommer det att replikera och fylla de tomma cellerna med vanliga symboler i storleken 1x1 av samma typ som den stora symbolen.

Funktionen sticky redrops väljer en betalande symbol och gör den sticky. Alla matchande betalsymboler som redan visas blir sticky. Om du landar en eller flera matchande sticky-symboler eller wild-symboler under ett redropp kommer det att ge ytterligare et redrop, potentiella vinster betalas ut när inga ytterligare matchande symboler eller wild-symboler dyker upp under ett redrop.

Att landa en ny sticky redrop-symbol kommer att uppgradera de valda betalsymbolerna till närmaste högre betalande symbol. Detta upprepas för varje ny sticky redrop-symbol tills högst betalande symbol väljs i sticky redrops-funktionen.

Sticky redrop-symbolen kan visas i storlekarna 1x1, 2x2 och 3x3.

Elmo triggar Elmo Redrops-funktionen. Elmo går en kolumn till vänster och placerar ett slumpmässigt antal Wild-symboler på spelvyn för varje dropp. Wild-symboler varar tills Elmo har lämnat kolumnen längst till vänster eller om de har bidragit till en vinst. Elmo är fortfarande aktiv under det sista redroppet.

3 eller fler bonussymboler som dyker upp var som helst i spelvyn i slutet

av ett symboldropp i normalt läge triggar bonusspelet.

Två bonussymboler sida vid sida ovanpå varandra uppgraderar alla bonussymboler till superbonussymboler.

• 3 Bonus symboler: 6 free drops
  • 4 Bonus symboler: 8 free drops
  • 5 Bonus symboler: 10 free drops
  • 6 Bonus symboler: 12 free drops

Bonusspelet börjar med en ny uppsättning symboler på rutnätet. Den globala multiplikatorn behålls under free drops.

Bonusspelet kan återtriggas

• 2 Bonus symboler: 4 free drops
  • 3 Bonus symboler: 6 free drops
  • 4 Bonus symboler: 8 free drops
  • 5 Bonus symboler: 10 free drops
  • 6 Bonus symboler: 12 free drops

En spelomgång avslutas om den maximala vinsten uppnås.

Den maximala totala vinsten i en spelomgång är begränsad till 25 000 gånger den placerade insatsen.

En spelomgång avslutas omedelbart när vinsttaket uppnås, och de vinster som hittills samlats in kommer att betalas ut.

Inga insatser kan ändras under en spelomgång. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 94,0%.

I händelse av fel är alla spel och vinster ogiltiga.

X-iter-regler

X-iter-funktionen erbjuder inköp till olika spellägen.

SUPER BONUS:

Köp en spelrunda som triggar Super Bonus-spelet, med garanterad stor symbol i varje free drop. Kostnaden är 500 gånger insatsen.

BONUS:

Köp en spelrunda med ett garanterat bonusspel. Kostnaden är 100 gånger insatsen.

STICKY REDROPS:

Köp en spelrunda med sticky redrops. Kostnaden är25 gånger insatsen.

STOR SYMBOL:

Köp en spelrunda med garanterad stor symbol. Kostnaden är 10 gånger insatsen.

BONUS JAKT:

Köp en spelrunda med dubbla chansen att trigga bonusspelet. Kostnaden är 3 gånger insatsen.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter-läge som visar kostnaden i spelarens valuta och trycka på Spin-knappen.

X-iter-funktionerna kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iter-spellägen är 94,0%.

Den lägsta X-iter-kostnaden är 6,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller i X-iter-läge.

Datum för senaste ändring: 2023-09-05