yggtowerpaybur

Välkommen till Towering Pays Excalibur med 6 olika funktioner som tilldelas av ett funktionshjul.

OM SPELET

Towering Pays Excalibur är en spelautomat med Towering Pays™ ”stegspels”-system.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Mätare för totalinsats – Visar den totalinsats som har satsats.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.
  • Stoppa autospel-knappen (om tillgängligt) – Stoppar autospel. Antal återstående autospel visas över knappen.
  • Stoppknapp under ett spin (om tillgängligt) – Stoppar hjulet under ett spin.
  • Stoppknapp under autospel (om tillgängligt) – Stoppar autospel.
  • Autospelsräknare (om tillgängligt) – Visar spelarens återstående autospel. Antalet autospel som återstår visas över räknaren.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Knapp för spelinställningar – Öppna undermenyn för spelinställningar för ljud- och infoknappar.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.

REGLER

Wild

• Kung Artur är spelets wildsymbol och ersätter alla andra symboler utom Excalibur, sköld och funktionshjul.

Symbol Betalar

• Alla symboler betalar endast från vänster till höger utom funktionshjul och sköld som betalar var som helst.

Excalibur-Magi

• Excalibur dyker upp på hjul 1, 2 och 3 under normala spel, samt i Lancelot- och Merlin-funktionerna.
  • Excalibur dyker upp på hjul 1, 2, 3 och 4 i Artur- och Camelot-funktionerna, utom på Camelot-spelplanen om 5x8.
  • Excalibur kan dyka upp på alla hjul i Camelot-funktionen med 5x8-spelplan.
  • Alla Excalibur-hjulpositioner förvandlas till samma slumpmässiga symbol (exklusive FUNKTIONSHJULSYMBOLEN) om de dyker upp efter ett snurr.

Jaktinsatsalternativet

• En jaktinsats på 15 enheter kan spelas för att aktivera en Hold & Spin-funktion.
  • Excalibur kan förvandlas till sköldsymboler om jaktinsats spelas.
  • Hold & Spin kan aktiveras av ett funktionshjul eller från Excalibur-magi där 6 eller fler sköldsymboler förekommer.
  • Jaktinsatsen multipliceras stegvis med eventuella stegvisa ökningar av grundinsatsen.

Stegspel

• Spelet inleds på en spelplan med 5 hjul, 3 rader (”5 x 3”) och 15 vinstlinjer.
  • När Excalibur dyker upp i minst en position på varje hjul som har Excalibur-symboler (annat än i VINSTSPINS) går spelet vidare till nästa steg.
  • Varje steg utökar spelplanen med 1 rad och 10 extra vinstlinjer.
  • Stegutvecklingen fortsätter på detta sätt tills 5 hjul och 8 rader är i spel (”5 x 8”).
  • Stegspel återställs i slutet av Avalon-funktionen.
  • Symboler på ytterligare rader blir endast aktiverade på nästa snurr på hjulen.
  • Varje insatsnivå har en oberoende progression genom faserna.

Prismultiplikator

• En prismultiplikator kan förekomma under vilket vinstsnurr som helst.
  • Maximal prismultiplikator är x2, x3, x4, x5, x7 eller x10 på spelplanerna 5x3, 5x4, 5x5, 5x6, 5x7 respektive 5x8.
  • Prismultiplikatorn gäller endast för linjevinster från det aktuella snurret och tillämpas inte på funktioner som aktiveras av snurret.

Funktionshjul

• En funktionshjulsfunktion aktiveras när funktionshjulssymbolen dyker upp på hjul 1, 3 och 5 på den aktiva spelplanen.

Funktionshjul Under Normalt Spel

• Det första funktionshjulet kommer att ge ett bättre funktionshjul, Lancelot-free spins eller ett antal VINSTSPINS (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).
  • Det andra funktionshjulet, om det aktiveras, kommer att ge ett bättre funktionshjul, Merlin-free spins eller ett antal VINSTSPINS (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).
  • Det tredje funktionshjulet, om det aktiveras, kommer att ge det bästa (fjärde) funktionshjulet, Artur-free spins eller ett antal VINSTSPINS (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).
  • Det fjärde funktionshjulet, om det aktiveras, kommer att ge Camelot-free spins eller ett antal VINSTSPINS (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).

Funktionshjul Under Free Spin

• Alla funktionshjul kommer endast att ge ett antal VINSTSPINS (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).

Vinstspins

• På varje VINSTSPIN kommer Excalibur att täcka hjulen 1, 2 och 3 på den aktuella spelplanen, medan hjul 4 och 5 sedan snurrar.
  • Excalibur-magi aktiveras sedan för att ge en garanterad vinst per spin.
  • Spelplaner för VINSTSPINS ökar inte.

Avalon-Funktion

• Avalon-funktionen aktiveras när Excalibur dyker upp på minst en position på vart och ett av hjul 1, 2 och 3 på spelplanen om 5x8, vid normalt spel.
  • Det första Avalon-funktionshjulet kommer att ge det andra funktionshjulet, eller Lancelot- eller Merlin-free spins (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).
  • Det andra Avalon-funktionshjulet, om det aktiveras, kommer att ge det tredje funktionshjulet, eller Merlin- eller Artur-free spins (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).
  • Det tredje Avalon-funktionshjulet, om det aktiveras, kommer att ge det bästa (fjärde) funktionshjulet, eller Artur- eller Camelot-free spins (eller Hold & Spin om jaktinsats spelas).
  • Det fjärde Avalon-funktionshjulet, om det aktiveras, kommer att ge Camelot-free spins eller Hold & Spin-funktionen om jaktinsats spelas.
  • Det fjärde Avalon-funktionshjulet, om det aktiveras, kommer att ge Camelot-free spins eller Camelot-free spins och en 200x insatsbonus, om jaktinsats inte spelas.
  • Stegspel återställs i slutet av Avalon-funktionen.

Free Spin-Funktionsspel

• Den tilldelade funktionen startar efter Excalibur-magi.
  • Alla funktioner ger 6 free spins och börjar med en 5x3-spelplan.
  • Alla funktioner spelas med samma insats som aktiverade spelet.
  • 1 extra free spin tilldelas när Excalibur dyker upp på minst en position på den aktiva spelplanen på vart och ett av hjulen som har Excalibur-symboler.

Lancelot-Free Spins

• 6 free spins, under vilka en prismultiplikator kan förekomma på vilken vinst som helst.
  • 1 extra free spin tilldelas när Excalibur dyker upp på minst en position på vart och ett av hjul 1, 2 och 3 på den aktiva spelplanen.

Merlin-Free Spins

• 6 free spins, under vilka en prismultiplikator garanteras förekomma på vilken vinst som helst.
  • 1 extra free spin tilldelas när Excalibur dyker upp på minst en position på vart och ett av hjul 1, 2 och 3 på den aktiva spelplanen.

Artur-Free Spins

• 6 free spins, under vilka en prismultiplikator kan förekomma på vilken vinst som helst.
  • Excalibur kan dyka upp på hjul 1, 2, 3 och 4.
  • 1 extra free spin tilldelas när Excalibur dyker upp på minst en position på vart och ett av hjul 1, 2, 3 och 4 på den aktiva spelplanen.

Camelot-Free Spins

• 6 free spins, under vilka en prismultiplikator kan förekomma på vilken vinst som helst.
  • Excalibur kan dyka upp på hjul 1, 2, 3 och 4, utom på 5x8-spelplanen.
  • 1 extra free spin tilldelas när Excalibur dyker upp på minst en position på vart och ett av hjul 1, 2, 3 och 4 på den aktiva spelplanen, utom på 5x8-spelplanen.
  • Excalibur kan dyka upp på alla hjul med en 5x8-spelplan.
  • 1 extra free spin tilldelas när Excalibur dyker upp på minst en position på vart och ett av hjulen på 5x8-spelplanen.

Hold & Spin

• Hold & Spin aktiveras när 6 eller fler sköldar dyker upp var som helst från Excalibur-magi.
  • Hold & Spin kan aktiveras från funktionshjulsfunktionerna när jaktinsats spelas.
  • 3 respins tilldelas och aktiverande sköldar hålls kvar.
  • Endast sköldsymboler är aktiva symboler på spelplanen under respins.
  • Respins spelas på aktuell spelplan om de aktiveras från ett funktionshjul eller från 6 sköldar i Excalibur-magi.
  • Genom att aktivera mer än 6 sköldar från Excalibur-magi utökas spelplanen för respin med 1 rad för varje sköld utöver 6 stycken, till maximalt en 5x8-spelplan.
  • Alla extrarader börjar utan att några sköldsymboler finns på plats.
  • Spelplanen återgår till den aktuella nivån i slutet av Hold & Spin-funktionen.
  • Sköldar visas på 6 slumpmässiga positioner på den aktuella spelplanen innan respins börjar, om de aktiverades från ett funktionshjul.
  • Funktionshjul som ges från en Hold & Spin-funktion spelar vilken Hold & Spin som helst som sedan ges på 5x8-spelplanen.
  • Om en ny sköld dyker upp i en snurrande position hålls den kvar under resten av funktionen och antalet återstående respins återställs till 3.
  • I slutet av respins tilldelas alla prisvärden som visas på sköldarna.
  • Sköldsymboler kan visa ett funktionshjul, som kommer att snurra och tilldela en funktion efter slutet av Hold & Spin-funktionen.
  • En bonus på 1 000x insatsen tilldelas om alla aktiva positioner på spelplanen har fyllts av sköldar under respins.

Övriga Regler

• En satsning på 25 enheter köper vinstlinjerna i varje givet steg, med priser på x1.
  • Ökande insatser ökar priserna proportionellt.
  • Priser multipliceras endast med insatsökningen (jaktinsats tillämpas inte på några vinster).
  • Om flera funktioner aktiveras samtidigt spelas Hold & Spin-funktioner först, följt av funktionshjulsfunktioner, sedan eventuell expansion av spelplanen.
  • Funktionshjulsfunktioner som aktiveras efter en Hold & Spin använder den ursprungliga nivån för spelplanen.
  • Alla funktioner inträffar efter att de vanliga vinsterna har betalats ut.
  • Vinster på olika rader läggs till.
  • Högsta vinst endast på varje rad.
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den teoretiska återbetalningen till spelaren i alla steg är: 95.6% när inte ante-insatsen spelas.
  • Den teoretiska återbetalningen till spelaren i alla steg är: 95.6% när ante-insatsen spelas.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-02-02