Dragon’s Hoard

Spelets mål:

Dragon’s Hoard är ett 5-rullars, Gold Jackpot slotspel med 243 olika vinstsätt. Alla symboler ger vinst från vänster till höger i samtliga kombinationer förutom Clo the dragon scattersymbolen som förekommer var som helst. Dragon’s Hoard gratisspel-funktionen startas så fort tre eller fler Clo the dragon scattersymboler visas var som helst på rullarna. Clo the dragon scattersymbolen ger ingen utbetalning. Spelaren måste välja en Clo the dragon scattersymbol som visar antalet gratisspel och multiplikatorvärdet. Dragon’s Hoard gratisspel-funktionen kan starta om fler gratisspel med ett slumpmässigt antal spel och samma multiplikator.

Spelinformation:

• Spelreglerna och utbetalningar är samma i både versionen med och utan riktiga pengar, förutom att spel utan riktiga pengar inte bidrar till jackpotbeloppet och autosnurroptionen är inte möjlig i gratisversionen.
  • Jackpottar kan ej vinnas med låtsaspengar.

Gold Jackpot:

Gold Jackpot består av fyra jackpots på olika nivåer; nivåerna går från lägsta till högsta: Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot och Gold Mega Jackpot. Alla fyra jackpotter växer efter hand som satsningar görs. För varje snurrning på något av Gold Jackpot-spelen, lägger huset en liten kredit till de fyra pågående jackpotterna. Alla fyra nivåer i Gold Jackpot kan vinnas oavsett om man får någon vinnande kombination, när man satsar ett belopp. Ju större spelsumman är, desto större är chansen att vinna en jackpot. Bonusrundan kan ej aktivera jackpotten. Om en jackpot har aktiverats under grundspelet, som också aktiverar gratisspel, spelas och visas jackpottemaspelet efter att Dragon’s Hoard gratisspel-funktionen är över.

Så här spelar du

• Välja satsningsbelopp: När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra insatsen per vinst med DH_2 eller DH_3 knapparna på var sin sida av BET funktionen.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAXIMAL SATSNING  om du vill satsa högsta möjliga insats. Om ditt spelsaldo inte räcker inaktiveras det här alternativet.
  • Betalningstabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på QuestionButton knappen som är längst ned på spelskärmen bredvid "SATSA" eller med ett klick på iButtonknappen som är längst ned på skärmen, bredvid vinstsätten. De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen  på vinsttabell-skärmen.
  • Snurra: Du startar spelet med SPIN knappen  längst ner till höger.
  • Volym: SoundOnButton ikon spelar upp spelets musik. Klicka på ikonen SoundOnButton för att stänga av musiken SoundOffButton.
  • KREDITER: Ditt återstående spelsaldo, efter att du har gjort önskad satsning, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.

• AUTOSNURRA: Välj AUTOSNURRA  för att spela "hands-free". Alternativ:
    • Antal snurrningar: Spelet snurrar automatiskt så många gånger som du valt i listmenyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstbeloppet är lika högt eller överskrider det belopp du valt.
    • Snurra tills förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustsumman är högre än summan som valdes.
      • Totala satsningar = ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
    • Spela tills nästa temaspel startar: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa funktion aktiveras.
    • Autosnurrspelet avslutas när en Gold Jackpot utlöses mellan autosnurrningen.

Autosnurrpanel

• Om du vill använda autosnurrfunktionen klickar du på knappen AUTOSNURRA längst ner till höger på spelskärmen. När autosnurrfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Välj ur en drop-down meny där det finns en och klicka på "OK" för att aktivera de valda optionerna och starta snurrningarna. Klicka även på "X" i autosnurr-fönstret för att lämna "AUTOSNURRA"-funktionen och för att gå tillbaka till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor, gäller det villkor som uppfylls först framför övriga villkor. Övriga valda villkor ignoreras. Du kan därefter antingen välja samma uppsättning med alternativ igen eller välja andra alternativ och fortsätta med spelet.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTOSPIN klickar du på knappen STOP SPIN. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Alternativet "AUTOSNURRA" är inte tillgängligt vid spel med gratispengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa snurrning kommer att vara densamma som det belopp du satsade vid föregående snurring. Klicka bara på "SNURRA" för att satsa samma belopp igen. För att ändra din insats, kan du höja spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Förutom jackpot-animationen och bakgrundsanimationerna så animeras också alla vinstsymboler.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan VINST längst ner till höger på spelskärmen.
  • Resterande spelsaldo visas intill mätaren SALDO längst ner på skärmen.

Knappkommandon:

Spelmenyoptioner

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Real\Play för att ändra till Real (Riktiga pengar) eller Play (Spelpengar) modus.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Inbetalning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Spelregler:

• Utbetalningarna följer vinsttabellen.
  • Wild-symbolen med Dragon's Hoard loggan visas endast i grundspelet på rullarna 1, 2, 3 & 4 och ersätter alla andra symboler. De fungerar även endast i kombination med alla andra symboler, förutom Clo the dragon scattersymbolen.
  • Du vinner i form av Ways, förutom för Clo the dragon scattersymbolen som visas var som helst.
  • Way-vinster som förekommer samtidigt på olika positioner på rullen adderas alla till det totala saldot.
  • Way-vinster multipliceras med den totala insatssumman.
  • Endast den högsta vinsten på varje way delas ut.

Funktioner:

Jackpotspel:

• Ett jackpot-spel startas när som helst, antingen under normala snurrningar eller autosnurr.
  • Spela jackpottemaspelet för att veta vilken nivå du har vunnit.
  • Du kan vinna en jackpot oavsett insats. Ju mer du satsar i varje spel, desto större chans har du att vinna jackpotten.
  • Bonusomgångar kan ej ge jackpot-summan.
  • Välj sex av de nio tillgängliga symbolerna och hitta $-tecken.

Gold Jackpot-bonusens spelskärm

• För varje $-tecken belönas du med en nivå i Gold Jackpot.
    • Ett $-tecken ger Gold Blitz Jackpot.
    • Två $-tecken ger Gold Quick Jackpot.
    • Tre $-tecken ger Gold Super Jackpot.
    • Fyra $-tecken ger Gold Mega Jackpot.
  • Klicka på knappen KLART om du vill återvända till huvudskärmen.
  • Om du vinner flera jackpotter börjar jackpotspelet för nästa jackpot efter att du klickat på knappen KLART.
  • De aktuella beloppen för alla fyra jackpotnivåerna visas i övre högra hörnet av spelskärmen. Varje jackpott återställs till sitt individuella basvärde efter att någon spelare har fått den jackpotten. Återställningsvärdena för alla fyra jackpotter visas nedan.
  • Efter jackpotspelet återställs huvudskärmen till dess ursprungliga status. Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Jackpotnivå

Ursprungligt värde

Gold Mega Jackpot

$500 000 eller motsvarande belopp i din valuta.

Gold Super Jackpot

$50 000 eller motsvarande belopp i din valuta.

Gold Quick Jackpot

$5 000 eller motsvarande belopp i din valuta.

Gold Blitz Jackpot

$500 eller motsvarande belopp i din valuta.

Temaspel:

• Dragon’s Hoard gratisspel-funktionen startas så fort tre eller fler Clo the dragon scattersymboler visas var som helst.
  • Scattersymboler animeras och väntar på att spelaren väljer en av Clo the dragon scattersymbolerna.
  • När en Clo the dragon scattersymbol valts, visas antalet vunna gratisspel och multiplikatorer. Alla andra Clo the dragon scattersymboler visas och färgas grått (men har ej vunnit).
  • Alla vinster från gratisspelet, inklusive vinster från återaktiverade spel, multipliceras med det multipliceringsvärde du redan vunnit.
  • Antalet gratisspel och de multiplikatorer du vinner är slumpmässiga.
  • Antalet gratisspel som delas ut vid varje aktivering av gratisspelet är mellan 6 och 30 och multipliceringsvärdet mellan 2 och 8.
  • Dragon’s Hoard gratisspel-funktionen kan starta om fler gratisspel.
  • Gratisspelen startas om när 3 eller fler Clo the dragon scattersymboler visas var som helst under gratisspelen och ger ett slumpmässigt antal gratisspel (mellan 6 och 30 men inga extra multiplikatorer) som läggs till det totala antalet gratisspel.
  • Gratisspelen spelas med samma insats som i spelet som aktiverade gratisspelet.
  • Gratisspelsvinster adderas till spelsaldot.

Betalningstabell:

Om du vill se VINSTTABELLEN klickar du på "i" knappen.

Betalningstabell

Alla symboler ger vinst från vänster till höger i samtliga kombinationer, förutom Clo dragon scattersymbolen som visas var som helst.

Avkastning till spelaren:

Den teoretiska avkastningen till spelaren för det här spelet är 90,04 %.

Överföra pengar till kontot:

För att betala in pengar till ditt konto, klickar du på knappen "Insättning" antingen längst ned till höger på bildskärmen eller på knappen "Insättning" i lobbyn. Välj därefter betalningssättet och gör betalningen.

Vanliga frågor:

• Vad gör jag om jag når mina satsningsgränser?
    • Om ditt spelsaldo sjunker under lägsta möjliga insats visas automatiskt ett meddelande angående otillräckliga medel. För att överföra pengar till ditt konto klickar du på knappen "INSÄTTNING" i det nedre högra hörnet och väljer önskad inbetalningsmetod.
  • Jag kunde inte avsluta spelet. Vad ska jag göra?
    • Om du kopplas bort under det ordinarie spelet eller jackpottspelet slutförs spelet automatiskt av programvaran. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
    • Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Senaste uppdatering: 01/06/2018

Datum för senaste ändring: 2020-02-12