Boilin' Pots

Välkommen till Boilin’ Pots slot med bonusspel, wild respins och expanderande hjul!

OM SPELET

Boilin’ Pots är en slot med 5 hjul och upp till 16 807 sätt att vinna. Det finns tio vanliga symboler som ger utdelning när 3+ landar på 3+ intilliggande hjul från hjulet längst till vänster. Det finns också en wild-symbol som ersätter alla ordinarie symboler. Det finns en pilsymbol som ökar höjden på hjulen (upp till 7 symboler hög) och en bonussymbol som aktiverar bonusspelet. Bonus- och wild-symboler kan visas på alla hjul.

Expanderande hjul

Varje pilsymbol som visas på hjulen ökar hjulhöjden med 1 rad, upp till en höjd på 7 symboler. Om en pilsymbol landar på hjulen skapar den en rad, och om den nyligen skapade raden innehåller en pilsymbol till så läggs ytterligare en rad till. Pilsymbolen visas inte när spelet är 5x7 hjul (maximal hjulhöjd). Pilsymbolen visas inte under bonusspelet.

Wild Respins

Landa 4 pilsymboler i ett snurr för att aktivera en wild respin. Respins kan fortsätta så länge spelaren får vinnande symbolkombinationer. Respins har staplade wilds på hjulen. Staplade symboler kan bestå av upp till 3 symboler.

Bonusspel

Landa 3 bonussymboler under huvudspelet för att aktivera bonusspelet. 4 bonussymboler ger 10x kontantvinst och tillgång till bonusspelet. 5 bonussymboler (max antal) ger 100x kontantvinst och tillgång till bonusspelet.

Bonusspelet spelas på ett spelfält med en vinstlinje. När en symbol landar på linjen ger den en vinst. Spelet startar med 3 liv. 1 liv går förlorat varje gång en spelare inte får en symbol på vinstlinjen. Alla vinster återställer antalet liv till 3. Spelet avslutas när spelaren har slut på liv. Detta är de tillgängliga vinsterna:
Kontantvinst: x1, x2, x3, x5, x10, x25 and x50
Storvinst: x100, x200, x500, x1000 and x5000

SPELPANEL

• Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen.
  • Insatsnivå - Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Maxinsats - Ställer in insatsbeloppet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare. (Ej tillgänglig på alla marknader)
  • Vinst - Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • {autoplay}{turbomode}
  • Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt och kontanter genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.
  • Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell - Här kan du se hur mycket varje symbol betalar samt förklaringar för spelets funktioner. Vinsttabellen är dynamisk.
  • Spelinställningar - Visar panelen med inställningar.
  • Spelhistorik - Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • Fullskärm - Slår på och av fullskärmsläget. (Endast dator)
  • Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED VINSTSÄTT

• För att beräkna din totala vinst ska du lägga samman alla enstaka symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler med början längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovannämnda inkluderar inte Bonussymboler som ger dig vinster utan att landa på någon särskild vinstlinje.
  • Vinstsätt summeras efter snurren.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%.
  • Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 15/05 2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN GRATISSNURR
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
MEGA BIG WIN MEGASTOR VINST

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-05-27