Diamond King Gold

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vägkostnaden 25.
Den totala insatsen är den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de spelade vägarna.

Regler för vägar

Det här spelet har 1024 vägar.
En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.
Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Hem: Avslutar spelet.
Knappen Bank: Visar banksidan.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Wild-symboler

Diamantsymboler är Wild-symboler.
Diamantsymboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler.
Symbolen dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.

Power Range™-funktion

Power Range™ täcker en del av spelfönstret.
Om en Wild dyker upp i Power Range™ läggs en multiplikator till på Wild-symbolen.
Multiplikatorer multipliceras med varandra och gäller för alla vägvinster.
Under basspelet täcker Power Range™ de två mittersta positionerna på hjul 2, 3 och 4.
Alla Wild-symboler i basspelet som dyker upp i Power Range™ får en 2X- multiplikator.
Under free spins täcker Power Range™ hjulen 2, 3 och 4 helt.
Alla Wild-symboler i free spins som dyker upp i Power Range™ får slumpmässigt en multiplikator på 2X, 3X eller 5X.

Rytfunktion

Rytfunktionen kan slumpmässigt inträffa i vilket spel som helst i basspelet.
Power Range™ expanderar för att täcka hjul 2, 3 och 4 vid aktivering.
Wild-symboler som dyker upp i den expanderade Power Range™ ger en multiplikator på 2x, 3x eller 5x.

Jackpottfunktion

Matcha 3 ikoner för att vinna respektive jackpottvärde.
Den här funktionen aktiveras när diamantmätaren är full.
Om en Wild dyker upp på skärmen under basspelet bidrar den till diamantmätaren.
Om en wild dyker upp i Power Range™ multipliceras bidraget med den multiplikator som visas.
Diamantmätarens framsteg anpassas efter insatsen.
Om det insamlade värdet räcker för att fylla diamantmätaren flera gånger multipliceras jackpottpriserna i enlighet med diamantmätaren och spelet spelas en gång.
Att ändra insats påverkar inte spelets RTP.
Om den här funktionen och free spins aktiveras samtidigt spelas den här funktionen först.
Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Free spins

3, 4 eller 5 bonussymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen.
10, 15 respektive 20 free spins delas ut.
2, 3, 4 eller 5 bonussymboler var som helst på hjulen återaktiverar free spins.
Ytterligare 5, 10, 15 respektive 20 free spins delas ut.
Under free spins kan du samla guldlejon för att omvandla elefant-, noshörnings-, zebra och surikatsymboler till lejonsymboler under återstående free spins.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Free spins spelas automatiskt.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Köpfunktion

Köpfunktionen ger 1 spel på det gröna, blåa eller röda hjulet.
Varje hjul ger free spins och guldlejon.
1 spel på det gröna hjulet kostar 100X totalinsatsen och ger 10–20 free spins och 1–4 guldlejon.
1 spel på det blåa hjulet kostar 200X totalinsatsen och ger 15–25 free spins och 2–6 guldlejon.
1 spel på det röda hjulet kostar 500X totalinsatsen och ger 20–35 free spins och 4–8 guldlejon.
Köpfunktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.
Funktionen är eventuellt inte tillgänglig i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,23 %.
RTP under köpfunktionen är 94,23 %.

Datum för senaste ändring: 2022-08-16