8 Golden Skulls of Holly Roger Megaways

Om

Envideospelsautomat med6hjuloch217649Megaways™ att vinnaochfunktioner som:

• RollingReels™
  • FIREPOT™
  • Hemligsymbol
  • Scatter-symbol
  • Freespinsochmultiplikatorbonushjul
  • Freespins-funktion

Spela spelet

• VäljSatsaochväljdet totalaantalkrediter somduvillsatsaper spel.
  • Dininsatsär desatsadekrediterna.
  • VäljknappenSpelaför att börjaspelet meddeninsatssomvisas. • De6hjulenkommer snurraochsedanstannaochvisaresultatet.

Spelinställningar

Ändradinaspelinställningar påföljandevis:

1. VäljMeny.
  2. VäljInställningar.
  3. Väljdenaktuellainställningen:
  • Ljud: Slår påeller avljud
  • Snabbspel: Slår påeller avsnabbspel
  • Snabbspelsförslag: Slår påeller avsnabbspelsförslag

Enbart dator

• I vissaspelkandustartaspelet medmellanslag.
  • I vissaspelkandustoppaspelet medmellanslag.

Vägar och vinster

• Det finnsupptill117649Megaways™ att vinna.
  • Matchandesymboler måstevarapåintilliggandehjulfrånvänster tillhöger, medbörjanvidförsta hjulet.
  • Allavinster betalasut frånvänster tillhöger, utomScatter-vinster somutbetalasoavsett.
  • Denhögstavinstenper vinnandekombinationbetalasut. Allavinnandekombinationer läggs ihop.
  • Allavinster multiplicerasmeddet antalkrediter somsatsats.

Rolling Reels™

• RollingReels™ aktiverasefter varjevinst.
  • Vinstsymboler tasbort ochersättsmednyaslumpmässigasymboler.
  • VinnandeFIREPOT™-symboler ersättsintevidvinst.
  • RollingReels™ kangefleravinster iföljdför varjespel.
  • RollingReels™ är tillgängligt ibasspelet ochfreespins.

FIREPOT™-symbol

• FIREPOT™-symboler kanslumpmässigt dykaupppåvilket hjulsomhelst.
  • 3eller fler avdenhär symbolenger ett motsvarandekontantpris.
  • Aktivera8FIREPOT™-symboler för att fåFIREPOT™-priset.

Hemlig symbol

• Hemligasymboler kanslumpmässigt dykaupppåvilket hjulsomhelst.
  • Dessasymboler avslöjar endoldsymbolnär destannar.
  • Hemligasymboler kanaktiveraenvinst eller bidratillenbefintligvinst.
  • Hemligasymboler kanavslöjaallasymboler utomScatter-symboler.

Scatter-symbol

• Scatter-symbolenbehöver intedykaupppåintilliggandehjulför vinst.
  • Denhär symbolenkaninteersättasavFIREPOT™-symboler eller hemligasymboler.
  • Ingensymbolvinst förknippasmedScatter-symbolen.

Free spins

• Dekrediter somsatsadesför att aktiverafreespins-funktionenanvändssominsatsför freespins.
  • Få4Scatter-symboler för att aktiverafreespins.
  • När freespinsaktiverasger varjeytterligareScatter-symbol2extrafreespinsi bonushjulfunktionen.

Free spins och multiplikatorbonushjul

• Efter att haaktiverat freespinsvisasfreespinsochmultiplikatorbonushjulet.
  • Bonushjulet består avsektioner medett visst antalfreespinsochenmultiplikator.
  • Antalet freespinssomaktiveraspåbonushjulet läggstillidet totalaantalet spelsomdelasut av ytterligareScatter-symboler somdyker uppunder freespins-aktiveringen. Under free spins
  • Under freespinstillämpasdenaktiveradevinstmultiplikatornfrånbonushjulet påallavinster ifree spins.
  • Denhär multiplikatorntillämpasävenför värdenaiFIREPOT™-funktionen.
  • Freespinskanåteraktiveras.
  • Få3Scatter-symboler för att läggatill4extrafreespinsunder funktionen.
  • För varjeextraScatter-symbolpååteraktiveringenfår du2extrafreespins.
  • Allavinster läggsautomatiskt tillditt saldounder freespins.

Slutföra free spins

• Detotalafreespin-vinsternakommer visas.
  • Efter det kandufortsättaspelasomvanligt.

Snabbspel

Vidsnabbspelökashjulensrotationshastighet såatt resultatenvisassnabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

För att aktiverasnabbspel:

• TryckochhållinknappenSpela.
  • Gåtillinställningsskärmenochaktiverasnabbspel.

För att inaktiverasnabbspel:

• TryckochhållinknappenSpela.
  • Gåtillinställningsskärmenochinaktiverasnabbspel. Funktionenär kanskeintetillgängligispelet duspelar.

Återbäring till spelare (RTP)

Återbäringtillspelare(RTP) är denteoretiskastatistiskaprocentsatsenavdentotala insatssummaniett specifikt spelsombetalasut somvinstsummamedtiden.

RTP - 94.05%

Datum för senaste ändring: 2022-03-23