Super Money World

Om Super Money World

Super Money World är en spelautomat med fem hjul där alla vägar betalar, inklusive:

• Vanliga symboler l Wildsymbol
  • Multiplikator-wilds l Free Spins-funktion l Expanderande hjul l Modifierare i hjulen l Bonussatsning

Autospel

Autospel gör det möjligt för dig att automatiskt spela ett förutbestämt antal spel, utan att interagera med spelet.

• Autospel spelas med det senaste insatsvärdet du valt, så du måste välja ett insatsbelopp innan du påbörjar Autospel. l Antal snurr som återstår i din Autospelsession visas i spelet.
  • Under autospel kan du klicka på de 2 trianglarna på Snurrknappen för att hoppa över alla animationer på det snurret.
  • Autospel stoppas automatiskt om någon funktion aktiveras, antalet valda snurr har färdigspelats eller om saldot är lägre än den totala insatsen per snurr.

Vänligen se uppdelning av autospelalternativ nedan:

Autospelalternativ

Antal snurr

Ställ in det antal snurr du vill spela.

Förlustgräns

Ställ in ett maxbelopp du kan förlora under Autospel.

Enskild vinstgräns

Ställ in en begränsning på maximalt belopp du vill vinna på ett enskilt snurr för att stoppa Autospel.

Starta Autospel

1. Välj det insatsbelopp du önskar spela för och klicka på knappen Autospel.
  2. Välj dina Autospelalternativ – antal snurr, förlustgräns och enskild vinstgräns.
  3. Klicka på Snurra för att starta Autospel.
  4. Klicka på Stopp för att avsluta Autospel. Att klicka på denna knapp påverkar inte resultatet av snurret.

Vissa inställningar (snabba snurr, Turbo) är kanske inte tillgängliga baserat på spel och/eller land.

Spelkontroller

Total insats

Visar din nuvarande insats per snurr. Klicka på pilarna (upp eller ner) för att ändra insatsbelopp eller klicka på beloppet för att välja insats manuellt.

Saldoruta

Visar ditt saldo.

Vinstruta

Visar din vinst efter ett vinnande snurr och vinstlinjer.

Ruta för

Senaste vinst

Visar din senaste vinst.

Snurrknapp

Startar spelet.

Stoppknapp

Visar resultatet av ditt snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet på snurret.

Autospelknapp

Öppnar Autospelmenyn som gör det möjligt att ställa in dina inställningar och använda funktionen Autosnurr.

Inställningar

Gör det möjligt att justera inställningar i spelet (ljudvolym, musik, Turbosnurr).

Menyknapp

Öppnar spelinformation om vinstlinjer, utbetalningar, specialfunktioner och spelregler.

Spelinställningar

Du kan ändra dina spel- och ljudinställningar.

1. Klicka på inställningar.
  2. Välj de önskade inställningarna.
  3. Stäng fönstret för att återgå till spelet.

Tillgängliga inställningar:

Ljudvolym

Justera volymen på ljudet i spelet eller stäng av det helt.

Ljudeffekter

Justera volymen på ljudeffekterna i spelet eller stäng av dem helt.

Musik

Justera volymen på musiken i spelet eller stäng av den helt.

Turbo

Justera hastigheten på hjulen. Detta ändrar inte resultatet på snurren.

Vissa inställningar (snabba snurr, Turbo) är kanske inte tillgängliga baserat på spel och/eller land.

Spelregler

Allmänt l Klicka på total insats eller använd pilarna på sidan av rutan för att öka eller minska insatsen per snurr. l Bonussatsning är valfri och när den aktiveras ökas den totala insatsen med 50 %.

• Med bonussatsning aktiverad är 2 extra symboler synliga på hjul 5. En högst upp och en längst ner.
  • De extra synliga symbolerna bidrar inte till vinnande vägar. Endast bonussymbolerna som är synliga i det extra utrymmet bidrar till spelets ökande chanser att aktivera free spins. l Alla utbetalningstabeller visar vilken vinst man vinner för varje kombination..
  • Endast en vanlig vinstkombination betalas ut per vinnande väg och du får värdet av den högsta vinsten utbetalad.
  • Om du har en vinnande kombination, kommer vinsten vara markerad på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination så är spelet slut och du kan spela igen.
  • Under autospel kan du klicka på de 2 trianglarna på Snurrknappen för att hoppa över animationer på det snurret. l En del inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet. l Tekniskt fel ogiltigförklarar alla betalningar och spel.

Vanliga symboler l Matchande symboler måste vara på varandra följande hjul för att bilda en väg. l Vinnande kombinationer betalar från vänster till höger.

Wildsymbol

Den här symbolen ersätter andra symboler, förutom bonussymbolen, för att slutföra vinster.

Vilda symboler förekommer på hjul två till fem.

Modifierare i hjulen l Dessa är endast tillgängliga i basspelet, med eller utan aktiverad bonussatsning. l Grisen kommer slumpmässigt att fyllas med pengar under spelet och explodera.

• Spelaren kommer behöva välja en av tre märken för att avslöja en slumpmässig modifierare.
  • Kontantfjäril-wilds l Tilldelar 3 till 6 slumpmässiga wilds, som är placerade på hjul två till fem. l Maximalt 3 wilds kan bli placerade på något hjul.
  • Sedelpappersplan l Innan hjulen snurrar, kommer 2 till 4 pappersflygplan flyga över hjulen och landa

mellan 4 symboler.

• Varje plan kommer att tilldela en 2x2-symbol, centrerad vid den punkt där det

landade.

• Alla plan tilldelar samma symbol. Dessa kan överlappa men kommer aldrig att vara

på samma position.

• Pengaträd l Innan hjulen landar kommer mystiska pengaträd att växa från botten av hjulen. l Dessa kan slumpmässigt täcka 3 till 5 hjul och växa sig upp till 4 symboler höga. l Hjulen stannar när träden slutar växa.
  • Alla mystiska symboler avslöjar en av fyra symboler – Yacht, Bil, Klocka eller Champagne.

High Rollercoaster l Du kan köpa ett snabbspel med en bestämt antal steg, där varje steg representerar en snurr i grundspelet. l Fullständigt belopp dras av från saldot före funktionen startat.

• Inga hjul är synliga under snabbspelets varaktighet, ändringarna i saldot reflekteras

av en berg-och dalbanetur.

• Fortsatt resa uppåt på berg-och dalbanan för icke-vinnande steg. Vinster visas i

nedåtgående fall under resan.

• Modifierare i grundspelet spelas automatiskt ut slumpmässigt och respektive resultat reflekteras som berg- och dalbanans väg.
  • Om free spins är aktiverat under berg- och dalbanan så pausas åkturen. Free spins spelas som vanligt på hjulen och berg- och dalbanan fortsätter.

Resultaten är slutgiltiga och när man slutför det valda antalet steg, kan spelaren starta om funktionen eller återgå till huvudspelet.

Banan genereras automatiskt baserat på spelets snurr-resultat.

• Beloppet för den totala insatsen per snurr tillämpas som tröskelvärde för att banan ska ändra riktning. l När vinsten överskrider 1x total insats genereras banan nedåt.
  • På samma sätt genereras banan uppåt för varje förlorat belopp på mer än 1x total insats.
  • Då det kan ta flera steg att nå tröskeln för att ändra banan kan det finnas plana

sektioner emellan.

Free Spins-funktion

• Bonussymboler förekommer endast i basspelet och landar man 3 av dem aktiveras free spins. l Bonussymboler förekommer endast på hjul 1, 3 och 5. l 8 free spins tilldelas utan återaktiveringsalternativ. l Guldmyntsymboler läggs till på hjulen i free spins.
  • Free spins startar med ett 5x4 rutnät med extra rader låsta. l Varje guldmynt som landar kommer att låsa upp en extra rad på respektive hjul.
  • Under free spins kan hjulen expandera genom att låsa upp symboler och växa med upp till 8 symbolers höjd, vilket skapar upp till 32 768 sätt. l Full upplåsning av ett hjul tilldelar 2 extra free spins.
  • Vid full upplåsning av alla 5 hjul kommer ytterligare 2 free spins att tilldelas och ett 6:e

hjul kommer att läggas till med enkel x2 wild som dubblerar alla 5-i-rad-vinster.

• Alla mynt som landar i free spins samlas och ger extra utbetalningar för särskilda

belopp upp till det maximala priset, som tilldelas vid 55 mynt:

• 6 mynt – basinsats x5 l 12 mynt – basinsats x10 l 25 mynt – basinsats x15 l 55 mynt – hjul 5 fylls med x2 multiplikator-wilds och ytterligare 4 snurr tilldelas. l Basinsats är delen av totalinsatsen utan bonussatsningen.
  • Vid slutet av free spins, om totalvinsten är mindre än 20x basinsats, kan spelaren förverka vinsterna och spela om free spins.

Vinsterna tas sedan bort och ytterligare en uppsättning free spins tilldelas. Detta erbjuds endast på den inledande uppsättningen av free spins.

Den senaste basinsatsstorleken du placerar i spelet används som insatsbelopp i free spins. l Vinster samlas automatiskt under den här funktionen. l Om free spins aktiveras medan bonussatsning är i spel:

• Innan free spins startar kan varje bonussymbol slumpmässigt tilldela upp till 3 silvermynt eller 1 guldmynt.
  • Guldmynten kommer att låsa upp en symbol på respektive hjul innan free spins startar och bidra till myntsamlingsfältet. l Silvermynten kommer endast att bidra till samlingsfältet. l Under free spins kommer endast guldmynt att stanna på hjulen.
  • Vid slutet av free spins, om totalvinsten är mindre än 20x basinsats, tas vinsterna bort och en ny uppsättning free spins tilldelas.
  • Varje omspel tilldelar ett nytt, extra mynt-set i bonussymboler innan free spins startar.
  • Detta fortsätter till en ny uppsättning av free spins spelas och vinsten är högre än 20x basinsatsen.

Utbetalningsprocent (RTP)

Utbetalningsprocent (RTP) är den teoretiskt statistiska procenten av den totala insatsen gjord av spelare i ett specifikt spel, som betalas ut som vinster över tid. RTP är bestämd och ändras ej.

Detta spel har en optimal RTP på 94,16% med bonusinsats och optimal RTP på 94,11% utan bonusinsats.

Datum för senaste ändring: 2023-03-31