Lucky Rabbit Fortunes

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 3 hjul och 1 rad. Spelet har 1 fast vinstrad.
Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Vinstkombinationer markeras på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Allmänna insats- och utbetalningsregler

Du kan satsa upp till tre mynt per spel.

Den totala insatsen beror på antalet mynt och insatsens värde. Till exempel, 1 mynt x 0,01 insatsbelopp = 0,01 i total insats.

Antalet vunna krediter beror på antalet vunna mynt multiplicerat med den totala insatsen. Till exempel, 10 vunna mynt x 0,01 totala insatsen = 0,10 krediter.

Alla vinsttabeller visar antalet mynt som vinns för varje kombination. Vinst betalas endast ut för den högsta kombinationen.
Om du har en vinnande kombination markeras vinsten på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Vanliga symboler

Matchande vanliga symboler måste ligga bredvid varandra på en aktiverad vinstrad.

Ordinarie vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger från och med första spelautomatshjulet. Ordinarie vinster beror på din insats per vinstrad.

Autospel

Med autospel kan du spela ett bestämt antal spel i följd automatiskt utan att du behöver interagera med spelet. Autospel spelar med ditt senaste insatsvärde, så du måste välja ett insatsvärde innan du startar Autospel.
Du kan välja antalet spel du vill spela.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet. Du kan stoppa autospel när som helst.
Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Ändra mitt insatsbelopp

Alternativen skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen. Knappen Insats: Visar insatsalternativen.
Mynt: Hur många mynt du vill satsa.

Insatsbelopp: Placerar det totala insatsbeloppet du vill satsa per spel.

Snabbinsats: Visar ett antal alternativ för snabbinsatser som låter dig välja din totala insats. Maxinsats: Lägger högsta tillåtna insats.

Spelkontroller

Alternativen skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen. Rutan Krediter: Visar dina saldon.
Rutan Vinst: Visar dina senaste vinster.

Rutan Insats: Visar värdet av din totala insats per spel.

Knappen Insats: Visar insatsalternativen.

Knappen Spela: Startar spelet.

Knappen Stopp: Visar resultaten av spelet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Visar antalet kvarvarande spel och kan avsluta sessionen. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Snabbspel: Skyndar på spelet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Meny: Visar spelinställningarna.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultatet från föregående spel visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
RTP med 1 eller 2 spelade mynt: 94,04 %.

RTP med 3 spelade mynt: 94,18 %.

Datum för senaste ändring: 2023-01-18