The Great Albini 2

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 40 vinstrader. l Antalet vinstrader som spelas är fast.
  • lEn vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

• lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och insamlingsvinster från ett spel. l Vinsten baseras på vinstkombinationen. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symbol

• lWild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
  • lWild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler, Money Gem och

insamlingssymboler.

Insamlingsfunktion

• lMoney Gem-symboler dyker upp på hjul 1–4.
  • lNär en insamlingssymbol landar på hjul 5 delas det totala värdet av alla Money Gemsymboler på hjulen ut.
  • lBlå Money Gem ger 1–9x insatsen. l Lila Money Gem ger 10x, 12x, 15x eller 20x insatsen. l Röd Money Gem ger 25x, 30x, 40x eller 50x insatsen. l Insamlingssymboler kan ha en multiplikator på 2–5x.
  • lMultiplikatorn appliceras på det totala värdet av alla Money Gem-symboler på hjulen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Den här funktionen kan aktiveras i basspelet.

Bonusfunktion

• l3 scatter-symboler aktiverar bonusfunktionen. l Scatter-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.
  • l3 bonusspel delas ut till att börja med.
  • lDet finns speciella bonussymboler för bonusfunktionen. l Om en bonussymbol dyker upp återställs antalet återstående spel till startvärdet. l Den här funktionen kan aktiveras i basspelet. l Funktionen spelas med den aktiverande insatsen.

Bonusfunktionssymboler

• lBonussymbolerna är Money Gem, Albini-multiplikatorn och Lily-extraspelssymboler. l Blå Money Gem ger 1–5x insatsen.
  • lLila Money Gem ger 10x eller 20x insatsen. l Röd Money Gem ger 50x insatsen.
  • lNär en Money Gem-symbol stannar ligger den kvar på samma plats till slutet av bonusen. l Albini-multiplikatorsymboler kan ha en multiplikator på 1–5x. l Det här värdet läggs till på den aktuella multiplikatorn i bonusfunktionen. l Bonusfunktionen startar med en 1x-multiplikator.
  • lBonus-funktionsmultiplikatorn appliceras på det totala värdet av Money Gemsymboler. l Albini-multiplikatorsymboler avlägsnas från följande bonusspel.
  • lLily-extraspelssymbolen höjer startvärdet på återstående spel med 1. l Lily-extraspelssymboler avlägsnas från följande bonusspel.

Bonus-jättepris

l Jättepriset delas ut när 20 Money Gem-symboler stannar på hjulen. l Jättepriset är 20 000x insatsen. l Jättepriset läggs till i den totala bonusvinsten.

Boost

• lAktivera Boost för ökad vinstchans. l Fler Money Gems och insamlingssymboler läggs till i basspelet. l Oddsen för högre Money Gem-värden i basspelet och bonusen höjs. l Chansen att få Albini-multiplikatorn och Lily-extraspelssymboler i bonusen höjs.
  • lDen totala insatsen ökar med 50 %. l Funktionen påverkar inte symbolvinster. l Den här funktionen kan aktiveras i basspelet.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • lInsats: Visar den nuvarande totala insatsen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
  • lVinst: Visar den senaste vinsten. l Saldo: Visar nuvarande saldon.

Spelmeny

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lKnappen Ljud: Slår på eller stänger av spelljudet. l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • lOm anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94,40 %. l RTP under boostfunktionen är 94,40 %.

Översättning av speltermer

• lDe översatta termerna gäller bara om du spelar på ett annat språk än engelska.
  • lAlbini - Albini l Boost - Boostläge l Boosted - Boostad l Collect - Insamlingssymbolmärke l Lily - Lily l Magical Win - Magisk vinst l Majestic Win - Majestätisk vinst l Magnificent Win - Magnifik vinst l Scatter - Scatter-symbolsmärke

Datum för senaste ändring: 2022-02-17