Hyper Star

Regler för vägar

• l Vinst betalas endast ut för den högsta kombinationen.
  • l Alla vägvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut på valfri position från vänster till höger enbart på intilliggande hjul.
  • l Vägvinster multipliceras med insatsens multiplikator. l Varje spel kan ha upp till 243 sätt att vinna.

Utbetalning av spelvinster

l Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas när hjulen har stannat. l Alla vinsttabeller visar antalet krediter som delas ut för varje vinstkombination. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Rolling Reels™-funktion

• lRolling Reels™ är aktiva i basspelet och free spins. l Vinstsymboler från vägvinster tas bort för att ge plats för nya symboler. l Vinnande symbolkombinationer tas bort från hjulen när vinsten betalas ut. l Symbolerna ovanför de borttagna symbolerna flyttas till de tomma platserna. l Nya symboler fyller tomma platser.
  • lNär free spin-funktionen aktiveras tas vinnande kombinationer bort när funktionen är slutförd. l Rolling Reels™ kan ge flera vinster i följd.

Wild-symboler

l Wild-symboler kan ersätta alla symboler. l Wild-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.

Jackpottbonus

• l Wild-symboler inkasseras under varje spel medan Rolling Reels™ pågår. l Ju fler inkasserade wild-symboler, desto större chans att aktivera bonusen.
  • l När Rolling Reels™-funktionen har avslutats har jackpottbonusen chansen att aktiveras. l Om du aktiverar jackpotten får du en av följande varianter: liten, stor eller jätte.
  • l Chansen att vinna jackpotten ökar för varje inkasserad wild-symbol upp till maximalt 100 %.
  • l Bara de wild-symboler som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att en jackpott aktiveras. l Jackpottvinster är tillgängliga i basspelet och free spins. l Jackpottvinster multipliceras med den totala insatsen.
  • l Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av jackpottar.

Multiplikatorspår

• l Multiplikatorn tillämpas på vägvinster för varje vinst som visas. l Multiplikatorn ökar för varje sammanhängande snurr upp till ett maxvärde.
  • l Basspelets multiplikator börjar på 1 för varje bassnurr och fortsätter till 2, 3 och 5 med

varje vinnande spel.

• l Free spins-multiplikatorn börjar på 3 för varje free spin och fortsätter till 6, 9 och 15

med varje vinnande spel.

Free spins

• l3 free spins-symboler ger 8 snurr i free spins-spelet per väg. l Free spins-symboler kan ersättas av wild-symbolen. l Hjul 4 och 5 räknas inte för free spin-priser. l Alla insatser under free spins är desamma som vid spelet som aktiverade funktionen.
  • lFree spins-multiplikatorn börjar på 3 för varje free spin och fortsätter till 6, 9 och 15 med varje vinnande spel. l Free spins kan omaktiveras under free spins.

Ikoner

• l Autospel

• l Huvudmeny

• l Återgå

• l Sänkning

• l Höjning

• l Insats

• l Snabbspel

• l Ljud av/på

• l Ansvarsfullt spelande

• l Spelarskydd

• l Lojalitet

• l Spelhistorik

• l Transaktionshistorik

• l Banktjänster

• l Inställningar

• l Vinsttabell/information

• l Hjälpfiler

• l Lobby

• l Släng l En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Spela spelet

• l Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.
  • l Ditt saldo visas i krediter i konsolfältet. l Välj din insats på mobil genom att trycka på ikonen Insats eller i insatsområdet. l Välj din insats i datorversionen via huvudmenyn eller i konsolfältet. l Klicka eller tryck på knappen Spela för att spela på hjulen.
  • l Tryck på knappen Stoppa för att stoppa det nuvarande spelet. Du kan även göra det genom att klicka eller trycka på hjulen. Det påverkar inte resultatet.
  • l Om det är aktiverat i inställningarna kan du använda blankstegstangenten för att

spela eller stoppa spelet.

• l När hjulen stannar lyser vinster upp om du har en vinnande kombination. Du vinner beloppet som visas i vinstrutan. l Om du inte har någon vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Välj insats

• l Välj din insats på mobil genom att trycka på Insats i konsolfältet eller på ikonen Insats.
  • l Välj din insats i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Du kan även välja insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att klicka i insatsområdet.

Inställningar

• l Panelen Inställningar har flera spelinställningar. l En del av inställningarna kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.
  • l För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen

Inställningar.

• l Välj vilka inställningar som ska vara på eller av. l Inställningen "Visa guide vid start" visar handledningen när spelet startas.
  • l Inställningen Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul. l Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
  • l Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är på.)
  • l Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud

är på.)

• l Inställningen Blanksteg för spel låter dig spela på hjulen med datorns blankstegstangent.

Ytterligare information l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

• l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • l Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
  • l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94,10 %.

Datum för senaste ändring: 2021-11-09