15 Tridents

Om detta spel
l Detta är en 5-hjuls 4-rads videoslot med 2 reelsets.
l Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer. Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.
Spelmeny
l Banking-knapp: Visar banksidan. Inställningsknapp: Visar spelinställningarna. Knapp för utbetalningstabell: Visar utbetalningstabeller och spelregler. Hemknapp: Avslutar spelet.
l Stäng-knapp: Stänger spelmenyn. Ljud: Aktiverar spelljud. Växla mellan storvinster: Slå på eller av visningen av firande av storvinster.  Växla välkomstsida: Växlar visningen av välkomstsidan på eller av. Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
Spelregler
l Varje spel som spelas kostar ett totalt insatsbelopp. Total bet: Ställer in det aktuella insatsvärdet.
l Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de sätt som spelas. Den första insatsen är den aktuella totala insatsen delat med kostnaden för 20.
Vägregler
Det här spelet innehåller 1024 sätt. Ett sätt är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper över hjulen. En vinst delas ut när matchande symboler landar intill varandra i detta mönster. Vägsvinster går från vänster till höger, med start från det första hjulet.
Utbetalningsregler
l Vägvinster baseras på den första insatsen. Vägsvinster betalas oberoende per återuppsättning. Vinster multipliceras med den totala insatsen. Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas. Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster som är resultatet av ett snurr. Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
l Vinsten upp till värdet som visas avrundas nedåt och är ungefär det högsta
möjlig vinst som kan uppnås på ett enda snurr.
l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
l Om flera vinnande kombinationer landar på ett enda sätt, är endast den högsta vinsten
tilldelats.
Trident SwiftHits®-funktion
l Att landa 3 eller fler Trident SwiftHits®-symboler på båda hjulen ger ett omedelbart pris som motsvarar det belopp som visas i SwiftHits®-tabellen bredvid hjulen. Trident SwiftHits®-symboler visas på alla hjul i basspelet och gratissnurr. I basspelet betalas detta belopp ut i slutet av snurret.
l I gratissnurrspelet är Trident SwiftHits®-symboler klibbiga under hela sessionen
och betala inte ut förrän i slutet av gratissnurrspelet.
Vilda symboler
l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter- och Trident SwiftHits®-symboler. Wild-symboler kan landa slumpmässigt med upp till en 5x multiplikator. Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer. Trident SwiftHits®-symboler multipliceras inte med den vilda multiplikatorn.
l När en multiplikator landar multipliceras alla vinnande symbolkombinationer på samma hjul.
Scatter-symboler
Denna symbol har ingen utbetalning. Denna symbol kan visas i basspel och gratissnurr. Denna symbol visas på hjul 1, 3 och 5 på båda hjuluppsättningarna i basspelet. Denna symbol visas på alla hjul i gratissnurrspel.
Gratissnurr
l 3 eller fler scatter-symboler över båda reelset utlöser gratissnurr. 3 scatter-symboler ger 10 gratissnurr. 4 scatter-symboler ger 15 gratissnurr. 5 scatter-symboler ger 20 gratissnurr. 6 scatter-symboler ger 25 gratissnurr.
l Varje Free Spin Scatter-symbol som landar under Free Spins ger ytterligare ett Free Spin.
l Vinster som tilldelas under funktionen läggs till basspelets vinster.
l Trident SwiftHits®-symboler är klibbiga i gratissnurr.
l När en Trident SwiftHits®-symbol landar på hjulen låses den på plats under resten av gratissnurren. Alla spel som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion. Alla sätt att spela är desamma som snurret som utlöste denna funktion. Gratissnurr spelas ut automatiskt.
Specialfunktioner
l Poseidon kan slumpmässigt lägga till ytterligare 1 Trident-symbol för att öka vinsterna.
l Amphitrite kan dyka upp slumpmässigt på hjulen för att lägga till mellan 1 och 4 wild-symboler eller för att uppgradera multiplikatorn för en landad wild-symbol.
l En siren kan slumpmässigt dyka upp på hjulen för att lägga till en högvärdessymbol till en skärm och
skapa en vinnande symbolkombination.
Autospela
l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
l Autospel låter ett valt antal snurr spelas ut automatiskt. Spins spelas på den aktuella insatsen. Antalet snurr som återstår i autospelsessionen visas i spelet.
l Snurr: Ställer in antalet snurr för autospelsessionen. Autoplay avslutas när dessa
snurr har spelat ut.
l Förlustgräns: Anger en förlustgräns för Autoplay-sessionen. Autospelet avslutas om saldot minskar med detta belopp.
l Vinstgräns: Anger en vinstgräns för autospelsessionen. Autospelet avslutas om en enda vinst når detta belopp. Total bet: Ställer in det aktuella insatsvärdet.
l Storvinst: Stoppar autospel efter att ha vunnit en storvinst Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
Satsningsinställningar
Insatsbelopp: Ställer in det aktuella insatsvärdet. Insatsvärde-knappar: Ställer in den aktuella insatsen till det valda värdet.

Satsningsinställningar
Insatsbelopp: Ställer in det aktuella insatsvärdet. Insatsvärde-knappar: Ställer in den aktuella insatsen till det valda värdet. Max Bet-knapp: Ställer in den aktuella insatsen till maximalt värde. Min Bet-knapp: Ställer in den aktuella insatsen till det lägsta värdet. Snabbsatsningsknappar: Ställer in den aktuella insatsen till det valda värdet.
Spelkontroller
l Spin-knapp: Startar ett hjulsnurr.
l Stoppknapp: Stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
l Quickspin-knapp: Aktiverar Quickspin för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
l Autouppspelningsknapp: Visar alternativ för automatisk uppspelning. Stoppknapp för automatisk uppspelning: Avslutar den aktuella autouppspelningssessionen.
l Bet: Visar den aktuella totala insatsen.
l Bet-knapp: Visar alternativ för att ändra den aktuella insatsen. Vin: Visar den senaste vinsten. Krediter: Visar aktuella saldon. Saldo: Visar aktuella saldon. Avsluta-knapp: Avslutar spelet. Hjälp-knapp: Visar hjälp och ytterligare information.
l Håll ned till Turbo Spin: Håll in snurrknappen för att aktivera Turbo Spin. Turbo Spin avslutas när snurrknappen lyfts. Detta påverkar inte resultatet av snurran. Menyknapp: Öppnar spelmenyn.
Skrivbordskontroller
Insatskontroller: Öka eller minska insatsen med plus- och minussymbolerna. Infoknapp: Öppnar vinsttabellsmenyn. Max Bet-knapp: Ställer in den aktuella insatsen till maximalt värde.
Spelinställningar
l Ljud: Aktiverar spelljud.
l Quickspin: Aktiverar Quickspin för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte
resultatet av snurran.
l Storvinst: Aktiverar storvinstanimationer Vänsterhänt läge: Byter knappkontroller till vänster sida av skärmen. Musik: Aktiverar spelmusik. Knapp för utbetalningstabell: Visar utbetalningstabeller och spelregler. Inställningsknapp: Visar spelinställningarna.  Växla välkomstsida: Växlar visningen av välkomstsidan på eller av.
l Turbospin-knapp: Aktiverar Turbospin för att lösa snurr snabbare än Quick Spin. Detta
påverkar inte resultatet av snurran.
Spelterminologi
15 TRIDENTS™ = 15 TRIDENTS™ SWIFTHITS® = SWIFTHITS FREE SPINS = GRATISSPINS WILD = WILD MAX SATSATS = MAX SATSATS SATSATS SATSATS SATSATS SIGA DIREKTSIGA PRINS SUPER WIN = SUPER WIN MEGA WIN = MEGA WIN EPIC WIN = EPIC WIN
ytterligare information
l Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet. Fel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
l I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår. Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat. Resultaten från det senast spelade spelet visas.
l Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet. Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
l Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser
krav.
Återgå till spelare
l Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
l Detta värde är fast och ändras inte. Det här spelet har en RTP på 94.25%.

Datum för senaste ändring: 2022-03-08