Diamond Heist: Hold and Win

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad, spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

5

Antal rader

3 - under normalspins

3 till 6 – under Diamond Heist Respins

Antal rader

20 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

1- per rad 20(kan inte ändras)

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autosnurra-funktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikatorsymboler

Nej

Scatter-symboler

Ja (Bonus)

Bonus-omgång

Ja (Diamond Heist Respins)

Free spins

Ja

Direktvinst

Nej

RTP

96.00%

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Alla vinstrader betalas från vänster till höger. Vinster på olika rader läggs till. Endast den högsta vinstkombinationen på varje rad betalas.

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.
  2. Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  3. Klicka på för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.
  2. Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  3. Klicka på för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler utom Bonus, Detonator och Diamond bildar vinstkombinationer.

Obs! Om inga specifika utbetalningar för Wild visas i betalningstabellen bildas en kombination uteslutande med Wild, precis som den högst betalande symbolen, om den kombinationen är den högsta vinstkombinationen på en rad.

3.2. Bonus

3 eller flera Bonus symboler på hjulen utlöser Free Spins.

3.3. Free Spins

3 eller fler Bonus symboler utlöser Free Spins-rundan.

Antalet Free Spins motsvarar antalet symboler som landar:

3 Bonus: 8 Free Spins
4 Bonus: 10 Free Spins
5 Bonus: 12 Free Spins

Under Free Spins ökar win multiplier x1 för varje spinn.

Den nya multiplier tillämpas på nästa Free Spins-.vinst.

Free Spins: Frisnurrar.

3.4. Extra Free Spins

Under Free Spins ger 2 eller fler Bonus-symboler Extra Free Spins.

2 Bonus: +3 Free Spins
3 Bonus: +5 Free Spins
4 Bonus: +10 Free Spins
5 Bonus: +12 Free Spins

3.5. Heist-Mode

3 eller flera Detonator-symboler var som helst på hjulen utlöser 12 Heist-Mode.

20 Heist Spins utdelas med Diamond-symboler tillagda på hjulen.

Om 5 eller flera Diamond-symboler landar på hjulen utlöses Diamond Heist Respins.

Om antalet utlösande Diamonds inte landas underHeist Spins, tar Heist slut.

Eventuella återstående Heist Spins går förlorade om Diamond Heist Respins utlöses.

3.6. Diamond Heist Respins

5 eller flera Diamond-symboler på hjulen utlöser Diamond Heist Respins som ger 3 respins.

Under Diamond Heist Respins kommer någon Diamond som landar i sikte fastna och återställa respins.
Diamond Heist Respins börjar med 15 positioner och upp till 30 kan låsas upp.
Om någon Mini-, Major- eller Mega-diamond landar i sikte tilldelas det belopp som visas på relevant panel.
Key-symbolen låser upp nästa rad av kassavalv och återställer respins. Key-symbolen försvinner och lämnar platsen tom. Du kan låsa upp högst 3 rader.
Landa en Alarm-symbol för att blockera den positionen.
Diamond Heist Respins fortsätter tills inga fler respins finns kvar eller 3 Alarm-symboler landas.
Vid slutet av Diamond Heist Respins läggs varje Diamond värde till Heist-total.
Obs!
Diamonds värden - X1, X2, X3, X4, X5, X6, X8, X10, X12, X15, X20, X25

MINI - X100
MAJOR - X250
MEGA - X500

Alla värden som visas på Diamonds är multiplikatorer av totalinsatsen.

3.7. Slump Modifiers

Under basspelet kan 1 av 3 slump modifiers utlösas på någon spinn.

Extra Wilds - 3 till 6 Wilds kan läggas till hjulen.
Mystery - 5 till 10 symboler förvandlas till samma symbol.
Multiplier Win - en slumpmässig win multiplier på x2, x5 eller x10 kommer att tillämpas på aktuell spinn.

Obs!

MULTIPLIERS = MULTIPLIKATOR

Left, Used = Spinn

MODIFIER_MYSTERY = Mystery
MODIFIER_MULTIPLIER_x2 = Multiplier Win
MODIFIER_WILDS = Added Wilds
Respins = Diamond Heist Respins
alarms = Alarm
scatter_values = Scatter
Keys = KEY SYMBOLEN

4. Andra spelknappar

4.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

Klicka här för att öppna BETALNINGS-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken BETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSPINN (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSPINN (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

(tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på knappen för att aktivera Turbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

4.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

Klicka här för att öppna BETALNINGS-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om utbetalningar för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras utbetalningar eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken BETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken BETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSPINN (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

Den här knappen finns på skärmarna BETALNINGINSATS-inställningar och AUTOSPINN (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

(tillgänglig när hjulen snurrar) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Tryck på knappen för att aktivera Turbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

5. Autosnurrafunktion

Förlustgränsen som du kan ställa in stoppar automatiskt Autosnurrafunktionen när den valda gränsen plus dina ackumulerade vinster minus dina ackumulerade satsningar är under 0.

5.1. Desktopversion

Klicka på knappen AUTOSNURRA för att öppna AUTOSNURRA-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autosnurr: klicka på + eller - för att välja antal autosnurr som ska spelas;
  • Förlustgräns: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan förlora som mest;
  • Stanna om vinsten når: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan vinna som mest;
  • Stanna om du vinner JACKPOT (gäller endast spel med progressiva Jackpots): aktivera denna funktion genom att markera kryssrutan; avmarkera rutan för att avaktivera funktionen.

Klicka på AKTIVERA  för att stänga inställningsfönstret AUTOSNURRA och starta autosnurrafunktionen med aktuellt vald insats och autosnurrainställning. Tryck på knappen STÄNGA  för att stänga fönstret utan att starta autosnurrafunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSNURRA för att när som helst stoppa autosnurrafunktionen.

5.2. Mobilversion

Tryck på AUTOSNURRA-knappen för att öppna AUTOSNURRA-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autosnurr: klicka på + eller - för att välja antal autosnurr som ska spelas;
  • Förlustgräns: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan förlora som mest;
  • Stanna om vinsten når: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan vinna som mest;
  • Stanna om du vinner JACKPOT (gäller endast spel med progressiva Jackpots): aktivera denna funktion genom att markera kryssrutan; avmarkera rutan för att avaktivera funktionen.

Klicka på AKTIVERA  för att stänga inställningsfönstret AUTOSNURRA och starta autosnurrafunktionen med aktuellt vald insats och autosnurrainställning. Tryck på knappen STÄNGA för att stänga fönstret utan att starta autosnurrafunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSNURRA för att när som helst stoppa autosnurrafunktionen.

Datum för senaste ändring: 2021-10-26