Monsters Vs Gigablox

OM SPELET

Välkommen till videospelautomaten Monsters VS Gigablox™ med 50 vinstlinjer. Den har 6 hjul, 6 rader och följande funktioner:

• GIGABLOX™
  • FREE SPINS

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats med det värde som visas över knappen och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.
  • Stoppknapp under ett spin (om tillgängligt) – Stoppar hjulet under ett spin.
  • Stoppknapp under autospel (om tillgängligt) – Stoppar autospel.
  • Autospelsräknare (om tillgängligt) – Visar spelarens återstående autospel. Antalet autospel som återstår visas över räknaren.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.

REGLER

GIGABLOX

• ALLA SYMBOLER KAN LANDA SOM ETT GIGABLOX.
  • GIGABLOX ÄR EXTRA STORA SYMBOLER PÅ HJULEN SOM FUNGERAR SOM INDIVIDUELLA SYMBOLER I EN 2X2- TILL 6X6-FORMATION.

WILD

• WILD ERSÄTTER ALLA SYMBOLER UTOM SCATTER.
  • WILD ERSÄTTER SYMBOLEN SOM SKAPAR DEN HÖGSTA MÖJLIGA VINSTEN.

SCATTER

• NÄR 5 ELLER FLER SCATTER-SYMBOLER OM DYKER UPP NÅGONSTANS PÅ SPELPLANEN AKTIVERAS FREE SPINS-FUNKTIONEN.
  • 5 ELLER FLER SCATTER-SYMBOLER VAR SOM HELST BETALAR 1X TOTALINSATSEN FÖR VARJE VINSTSYMBOL.

FREE SPINS-FUNKTION

• EN SCATTERVINST AKTIVERAR UPP TILL 40 FREE SPINS.
  • 4 FREE SPINS PLUS 1 FÖR VARJE AKTIVERANDE SYMBOL TILLDELAS.
  • DEN MONSTERSYMBOL SOM VISAR SIG FLEST GÅNGER PÅ HJULEN UNDER DET AKTIVERANDE SNURRET BLIR DEN UTVALDA MÄSTAREN.
  • ALLA UTVALDA MÄSTARSYMBOLER SOM LANDAR UNDER FREE SPINS FUNGERAR SOM WILDS.
  • OM DET DYKER UPP LIKA MÅNGA AV 2 ELLER FLER MONSTERSYMBOLER BLIR DEN HÖGST BETALANDE SYMBOLEN DEN UTVALDA MÄSTAREN.
  • OM INGA MONSTERSYMBOLER DYKER UPP UNDER DET AKTIVERANDE SNURRET BLIR KONGO KING DEN UTVALDA MÄSTAREN.
  • ALLA GIGABLOX-SYMBOLER UNDER FREE SPINS FÖRESTÄLLER MONSTER.
  • UNDER FREE SPINS BETALAR ALLA VINSTER SOM ENDAST INNEHÅLLER WILDS OCH/ELLER VALDA MÄSTARSYMBOLER DET ANGIVNA PRISET GÅNGER TVÅ.
  • FREE SPINS KAN INTE LÖSAS UT PÅ NYTT.
  • FREE SPINS SPELAS MED SAMMA INSATS SOM DET AKTIVERANDE SNURRET.

SPELREGLER

• ALLA VINSTER SKER PÅ DE 50 VINSTLINJERNA.
  • ALLA VINSTER BETALAR FRÅN VÄNSTER TILL HÖGER MED START FRÅN HJULET LÄNGST TILL VÄNSTER.
  • SAMMANFALLANDE VINSTER LÄGGS SAMMAN.
  • ENDAST DEN HÖGSTA VINSTEN PER LINJE BETALAS.
  • SCATTER-VINSTER LÄGGS IHOP MED LINJEVINSTER.
  • BASINSATSEN MOTSVARAR DEN TOTALA INSATSEN DELAT MED 50.
  • ALLA VINSTER ÄR SOM DE VISAS I VINSTTABELLEN MULTIPLICERAT MED GRUNDINSATSEN.
  • TEKNISKA FEL ANNULLERAR ALLA SPEL OCH VINSTER

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.5%
  • Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-08-05