Niagara Falls

SPELREGLER

SA HAR SPELAR DU

• Lagg din insats genom att valja ett TOTALT INSATSBELOPP.
  • Tryck pa snurrknappen for att fa hjulen att snurra. Snurrknappen forvandlas till en stoppknapp nar hjulen borjar snurra. Tryck pa stoppknappen for att fa hjulen att sluta snurra.
  • For att spela utan att klicka pa SNURRA varje gang, tryck pa AUTOSPEL-knappen och stall in villkoren for autospel. BEKRAFTA sedan. Snurrknappen forvandlas till en STOPP-knapp som du kan trycka for att stoppa autospel.

SA HAR BERAKNAS VINSTRADER

Om tre eller flera identiska symboler hamnar bredvid varandra s5som visas i sektionen VINSTRADER har du landat en vinnande kombination.

For att berakna en enstaka vinst ska du rakna antalet identiska symboler som hamnat bredvid varandra fr6n vanster. I VINSTTABELLEN letar du upp symbolen och vinstbeloppet for antingen 3x, 4x eller 5x. Endast hOgsta vinst per rad betalas ut.

For att berakna den totala vinsten ska ally vinstrader beraknas och laggas samman.

Under AUTOSPEL visas inte diva vinster per rad individuellt. Alla vinster laggs till samtidigt och betalas ut omedelbart.

Vid bonusspin laggs det totala vinstbeloppet fran bonusrundan till det aktiverande snurret.

SPELPANEL

SALDO: Visar ditt kontos saldo i din hemvaluta.

SHAKE: Visar antalet shakes du samlat ihop per insats

TOTALVINST: Visar senaste vinstutdelning

TOTAL INSATS: Visar senaste insatsbeloppet. Tryck - eller + knappen for att Oka eller minska din totala insats.

AUTOSPEL: Du kan valja att spela utan att klicka pa snurrknappen varje gang. Klicka pa autospel och stall in diva spelvillkor, tryck darefter pa Bekrafta.

SPIN: Tryck pa knappen fOr att starta en ny spelrunda. Nar hjulen snurrar forvandlas knappen till en STOPP-knapp. Trycker du pa STOPP-knappen slutar hjulen att snurra.

SLUMPGENERATOR

Hjulen spinns med rattvis och lika mojlighet for varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator.

HAMTA TILLBAKA SPEL

Om ditt spel avbryts plotsligt sparas diva resultat s6 att du antingen kan keruppta spelet eller hoppa Over omspel nar spelet laddas om. I vilket fall som heist s6 betalas vinsten ut och laggs omedelbart till ditt spelsaldo.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild
Vild
Free Spin
Gratisspel
Free Spin awarded
Gratisspel tilldelas
Shake Activated
Skaka Aktiverad
Supercoin
Supermynt
Max Bet
Maxinsats
Big Win Stor vinst
Super Big Win
Super Stor Vinst
Super Mega Big Win Super Mega Stor Vinst

RATTSLIGT

Fel p5 spelet ogiltigforklarar alla insatser och spel. Endast hogsta vinsten betalas ut p5 varje rad. Alla vinstrader betalar fr5n vanster till huger. Den totala teoretiska 5terbetalningsprocenten till spelare ar 96,2%. PA grund av de hoga produktionsvardena i det har spelet kan hardvara av samre kvalitet stota p5 prestanda- och kompatibilitetsproblem. Under vissa omstandigheter kan det handa att det inte g5r att spela spelet.

Datum för senaste ändring: 2019-05-09