Dragon's Cache

Om detta spel

 Detta är ett videoslotspel med 5 hjul och 4 rader.
 Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
 Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.

Spelregler

 Varje snurr som spelas kostar ett totalt insatsbelopp.
 Den första insatsen är den aktuella totala insatsen delat med vinstlinjekostnaden på 20.
 Den totala insatsen baseras på den första insatsen, multiplicerad med kostnaden för de spelade vinstlinjerna.

Vinstlinjeregler

 Detta spel innehåller 40 vinstlinjer.
 Antalet spelade vinstlinjer är fast.
 En vinstlinje är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper i en linje över hjulen.
 En vinst delas ut när matchande symboler landar intill varandra på en vinstlinje.
 Vinstlinjevinster körs från vänster till höger, med början från det första spelautomathjulet.

Utbetalningsregler

 Vinstlinjevinster baseras på den första insatsen.
 Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
 Den totala utbetalningen är summan av alla vinster på vinstlinjer som härrör från ett snurr.
 Om flera vinnande kombinationer landar på en enda vinstlinje delas endast den högsta vinsten ut.
 Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
 Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.

Spelkontroller

 Spin-knapp: Startar ett hjulsnurr.

 Stoppknapp: Stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
 Ett klick eller tryck på hjulen stoppar det aktuella hjulsnurret. Detta påverkar inte resultatet av snurran.

 Knapp för spinninställningar: Visar ytterligare spinnalternativ.
 Autouppspelningsknapp: Visar alternativ för autouppspelning.

 Stoppknapp för autouppspelning: Avslutar den aktuella autouppspelningssessionen.
 Quickspin-knapp: Aktiverar Quickspin för att lösa snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.

 Bet-knapp: Visar alternativ för att ändra den aktuella insatsen.
 Insatsökningsknapp: Ökar den aktuella insatsen.

 Insatsminskning-knapp: Minskar den aktuella insatsen.
 Bet: Visar den aktuella totala insatsen.
 Win: Visar den senaste vinsten.
 Krediter: Visar aktuella saldon.
 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.

Spelmeny

 Menyknapp: Visar ytterligare spelalternativ.

 Hemknapp: Avslutar spelet.
 Banking-knapp: Visar banksidan.

 Vinsttabellsknapp: Visar utbetalningstabeller och spelregler.
 Ljud: Aktiverar spelljud.

ytterligare information

 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
 Funktionsfel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.
 I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår.
 Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
 Resultaten från det senast spelade spelet visas.
 Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.

Vilda symboler

 Ögonsymboler är Wild-symboler.
 Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom Myntsymboler.
 Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer.
 Wild-symboler kan skapa sin egen vinnande kombination när de landar i en vinstlinjekombination.

Dragon Chest gratissnurr

 Närhelst ett eller flera drakmynt dyker upp finns det en chans för Dragon Chest-gratissnurr att utlösas.
 Varje drakmynt samlas till kistan av samma färg ovanför hjulen.
 Kombinationen av Dragon Coins som samlas in när Dragon Chest Free Spins utlöses bestämmer de Chest Upgrades som tilldelas.

Gröna bröstuppgraderingar

 5 gratissnurr delas ut.
 40 rader spelas under denna funktion.
 Alla hjul växer till en höjd av 6 symbolpositioner.
 Alla hjul med en Wild-symbol dyker upp så att alla positioner på det hjulet innehåller Wild-symboler.
 Alla vinster betalas ut efter att hjulen har knuffats.

Red Chest Uppgraderingar

 10 gratissnurr delas ut.
 Varje Gold Dragon Coin som dyker upp under den här funktionen kommer att ge ett brev eller bonuskreditpris.
 Bonuskreditpriset är alltid lika med den aktuella insatsen.
 Möjliga bokstavspriser för MEGA-jackpotten är röda M, E, G och A.
 Möjliga bokstavspriser för den STORA jackpotten är lila M, A, J, O och R.
 Möjliga bokstavspriser för MINOR jackpotten är blå M, I, N, O och R.
 Möjliga bokstavspriser för MINI-jackpotten är gröna M, I, N och I.
 Om alla bokstavspriser för en jackpott samlas in, delas motsvarande jackpott ut och de insamlade bokstäverna för den jackpotten återställs.

Purple Chest Uppgraderingar

 5 gratissnurr delas ut.
 Varje Gold Dragon Coin som dyker upp under den här funktionen ger 1 gratissnurr, 2 gratissnurr eller ett bonuskreditpris.
 Bonuskreditpriset är alltid lika med den aktuella insatsen.
 Varje snurr delas ut en slumpmässig multiplikator på 2, 3 eller 5.
 Radvinster och bonuskreditpriser multipliceras med den slumpmässiga multiplikatorn.

Flera bröstuppgraderingar

 Gratissnurr spelas med alla bröstuppgraderingar utlösta på ett enda bassnurr.
 Om en Red Chest-uppgradering utlöses delas 10 gratissnurr ut, annars tilldelas 5 gratissnurr.
 Den slumpmässiga multiplikatorn från Purple Chest-uppgraderingen gäller för alla linjevinster och bonuskreditpriser, och gäller inte för jackpottar.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen för pengar i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
 Värden beräknas initialt genom att dividera de totala möjliga utbetalningarna med de totala möjliga resultat som är tillgängliga i spelet.
 Värden speglar den maximala förväntade avkastningen och ändras inte.
 Total RTP: 96,47 %.
 Sannolikheten för att utlösa vissa spelhändelser kan ändras under spelandet beroende på det aktuella spelläget eller framsteg.

Datum för senaste ändring: 2022-06-08