Stars n' Sweets Hold & Win

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad, spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

5

Antal rader

3

Antal rader

20 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

1 – per rad (kan inte ändras)

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autosnurr

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplier-symboler

Ja

Scattersymboler

Ja

Bonusrunda

Ja

Free spins

Ja

Direktvinst

Nej

RTP

94.00%

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Alla vinstrader betalas från vänster till höger. Vinster på olika rader läggs till. Endast den högsta vinstkombinationen på varje rad betalas. Vinster från Free Spins läggs till den totala vinsten.

Autospinnfunktionen startar inte automatiskt free spins – spelaren måste själv aktivera funktionen.(Endast för vissa jurisdiktioner)

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 1 i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på   2för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.
  2. Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  3. Klicka på 3 för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på1  i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet med knapparna + och -. Klicka på 2  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen.
  2. Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  3. Klicka på3  för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler, utom Free Spins- och Stjärn-symboler för att bilda vinstkombinationer.

Obs! Om inga specifika utbetalningar för Wild visas i betalningstabellen formas en kombination uteslutande med Wild, precis som den högst betalande symbolen, om den kombinationen är den högsta vinnande kombinationen på en rad.

3.2. Sweet Rocket Wilds

Vid slutet av någon betald spin kan Sweet Rocket Wild Modifier-aktiveras.

Raketen kommer att släppa upp till 5 Smartie Bombs var som helst på hjulen som sedan kommer att explodera och ersätta symboler (exklusive Scatter- och Stjärnsymbol) med en Wild -symbol.

3.3. Sweet-eor Shower

I slutet av varje betald spin där endast 2 Free Spins-symboler har landat kan Sweet-eor Shower aktiveras

Detta kommer att snurra om ett hjul och landa en 3:e Free Spins-symbol som utlöser funktionen SWEET STICKY WILD FREE SPINS.

3.4. Sweet Sticky Wild Free Spins

Free Spins-symboler var som helst i sikte kommer att utlösa Sweet Sticky Wild Free Spins och utdela 8 Free Spins.

Efter en Free Spin kan en Wild-symbol placeras på hjul 1, 2, 3, 4 eller 5 och ersätta symbolen på den platsen samt förbli på den platsen till funktionens slut.

Alla Wilds som placeras på hjulen kommer att ha en multiplier på 2x, 3x eller 5x.

Alla vinster som bildas av Wilds kommer att multipliceras med detta värde.

När en vinstrad består av mer än 1 Wild kommer multiplier-värdena läggas ihop.

Endast Wilds som landar underFree Spins blir sticky.

Free Spins kan inte utlösas på nytt.

3.5.Hold & Win

3 respins utdelas för 5 eller fler Kontantstjärn-symboler och alla stjärnor som landar fastnar och återställer respins till 3.

Om respins går ner till noll avslutas funktionen och alla värden i sikte samlas in.

Alla stjärnor har ett värde som kommer att multipliceras i slutet av funktionen.

Minor-, Major- och Grand Prize-stjärnor kan bara landa i Hold & Win.

Minor - 30x totalinsatsen.

Major - 50x totalinsatsen.

Grand - 200x totalinsatsen.

Stjärnsymbol-värden är slumpmässiga från 1x till 200x insatsen.

Möjliga värden under respins är följande multiplikatorer: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 15x, 20x, 25x, 30x, 50x, 200x.

2 speciella UFO-symboler kommer att spelas, Collector och Payer.

UFO COLLECTOR

När Collector landar kommer den att samla in alla aktuella värden från stjärnorna i sikte och lagra dem i UFO Collector och stjärnorna tas bort från hjulen.

UFO Collector kan samla vilken stjärna som helst, inklusive Minor, Major and Grand-prisstjärnor.

UFO Collector kan inte samla en annan UFO Collector.

UFO PAYER

UFO PAYER kan dyka upp över hjulen när som helst under funktionen och kommer producera ett multipliervärde på 2x, 3x eller 5x. Den kommer då att multiplicera värdet på vilken stjärna som helst med det valda multipliervärdet.

UFO PAYER kommer sedan att försvinna från skärmen.

UFO PAYER kommer inte att multiplicera någon UFO Collector i sikte.

UFO PAYER kan multiplicera Minor-, Major- och Grand-specialstjärnor.

Obs! Gamla programknappar

Major_Prize_Won= Major

Mini_Prize_Won= Minor

Grand_Prize_Won= Grand

Initial_Screen= Resultatskärm

Final_Screen= Final symbols

Respins_Left= Respins kvar

Respins_played= Spelade Respins

Cash_Prizes= KONTANTPRISER

Free_Spins_Triggered|F8|X1,Free_Spin|x/x= Free Spins

Modifier_1= Sweet Rocket Wilds

Modifier_2,Scatters_Added= SWEET-EOR SHOWER

Modifier_3,Wilds_Added= STICKY WILD

Total_Winnings|x= TOTALVINST

Multiplier= MULTIPLIKATOR

Respins_Triggered= Hold & Win

Total_Prize|x= kommer multiplikatorvärdena att läggas ihop

4. Andra spelknappar

4.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

1

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

2

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

3

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

4

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

5

(tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

6

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

7

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på knappen för att aktivera Turbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

4.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

1

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

2

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

3

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

4

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGARINSATS-inställningar och AUTOSNURRA (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

5

(tillgänglig när hjulen snurrar) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

6

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

7

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Tryck på knappen för att aktivera Turbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

5. Autosnurrafunktion

Förlustgränsen som du kan ställa in stoppar automatiskt Autosnurrafunktionen när den valda gränsen plus dina ackumulerade vinster minus dina ackumulerade satsningar är under 0.

5.1. Desktopversion

Klicka på knappen AUTOSNURRA1  för att öppna AUTOSNURRA-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autosnurr: klicka på + eller - för att välja antal autosnurr som ska spelas;
  • Förlustgräns: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan förlora som mest;
  • Stanna om vinsten når: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan vinna som mest;
  • Stanna om du vinner JACKPOT (gäller endast spel med progressiva Jackpots): aktivera denna funktion genom att markera kryssrutan; avmarkera rutan för att avaktivera funktionen.

Klicka på AKTIVERA2  för att stänga inställningsfönstret AUTOSNURRA och starta autosnurrafunktionen med aktuellt vald insats och autosnurrainställning. Tryck på knappen STÄNGA3  för att stänga fönstret utan att starta autosnurrafunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSNURRA 4 för att när som helst stoppa autosnurrafunktionen.

5.2. Mobilversion

Tryck på AUTOSNURRA-1knappen  för att öppna AUTOSNURRA-inställningsfönstret där du kan ställa in följande:

• Antal autosnurr: klicka på + eller - för att välja antal autosnurr som ska spelas;
  • Förlustgräns: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan förlora som mest;
  • Stanna om vinsten når: klicka på + eller - för att bestämma hur mycket du kan vinna som mest;
  • Stanna om du vinner JACKPOT (gäller endast spel med progressiva Jackpots): aktivera denna funktion genom att markera kryssrutan; avmarkera rutan för att avaktivera funktionen.

Klicka på AKTIVERA 2 för att stänga inställningsfönstret AUTOSNURRA och starta autosnurrafunktionen med aktuellt vald insats och autosnurrainställning. Tryck på knappen STÄNGA 3 för att stänga fönstret utan att starta autosnurrafunktionen.

Klicka på knappen STOPPA AUTOSNURRA4  för att när som helst stoppa autosnurrafunktionen.

Datum för senaste ändring: 2022-10-21