Wolf Call

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

• l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vägkostnaden 10.
  • l Den totala insatsen är den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de

spelade vägarna.

Regler för vägar

l Det här spelet har 1024 vägar. l En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster. l Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

• l Vägvinster baseras på din ursprungliga insats. l Vinsten baseras på vinstkombinationen. l Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel.
  • l Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Spelkontroller

• l Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

• l Knappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.

• l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• l Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• l Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• l Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

• l Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
  • l Vinst: Visar den senaste vinsten. l Krediter: Visar nuvarande saldon.

• l Knappen Autospel för jackpottfunktionen: Väljer automatiskt ikoner i jackpottfunktionen. Det påverkar inte resultatet.

l Knappen Köpfunktion: Ger dig möjligheten att köpa free spins.

Spelmeny

• l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• l Knappen Hem: Avslutar spelet.

• l Knappen Bank: Visar banksidan.

• l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

• l Ljud: Aktiverar spelljud.

Autospel

• l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
  • l Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället. l Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
  • l Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
  • l Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
  • l Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet. l Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Wild-symboler

l Diamantsymboler är Wild-symboler. l Diamantsymboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler. l Symbolen dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.

Bonussymboler l Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.

Free spins

l 3, 4 eller 5 bonussymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 10, 15 respektive 20 free spins delas ut. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Free spins spelas automatiskt. l Free spins kan inte omaktiveras. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Power Range™-funktion

• l Power Range™ täcker en del av spelfönstret. l Om en Wild dyker upp i Power Range™ läggs en multiplikator till på Wild-symbolen. l Multiplikatorer multipliceras med varandra och gäller för alla vägvinster.
  • l Under basspelet täcker Power Range™ de två mittersta positionerna på hjul 2, 3 och

4.

• l Alla Wild-symboler i basspelet som dyker upp i Power Range™ får en 2Xmultiplikator. l Under free spins täcker Power Range™ hjulen 2, 3 och 4 helt.
  • l Alla Wild-symboler i free spins som dyker upp i Power Range™ får slumpmässigt en

multiplikator på 2X, 3X eller 5X.

Jackpottfunktion

• lMatcha 3 ikoner för att vinna respektive jackpottvärde. l Den här funktionen aktiveras när diamantmätaren är full. l Om en Wild dyker upp på skärmen under basspelet bidrar den till diamantmätaren. l Om en Wild dyker upp i Power Range™ bidrar den till diamantmätaren två gånger. l Diamantmätarens framsteg anpassas efter insatsen.
  • lOm det insamlade värdet räcker för att fylla diamantmätaren flera gånger multipliceras jackpottpriserna i enlighet med diamantmätaren och spelet spelas en gång. l Att ändra insats påverkar inte spelets RTP.
  • lOm den här funktionen och free spins aktiveras samtidigt spelas den här funktionen först. l Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Köpfunktion

• l Aktiverar genast free spins-val med den aktuella insatsen.
  • l Köpfunktionens pris är den totala insatsen multiplicerad med 50.
  • l Köpfunktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser. l Funktionen är eventuellt inte tillgänglig i det här spelet.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte.
  • lDet här spelet har en RTP om 94,24 %. l RTP under köpfunktionen är 94,26 %.

Datum för senaste ändring: 2022-02-08