Mystery Reels MegaWays

SPECIALSYMBOLER OCH FUNKTIONER

MYSTERY-SYMBOL
Mystery-symbolen är en slumpmässig, klonande symbol som kan landa på hjulen under alla spins.

När Mystery-symbolen landar börjar den klona sig själv ett slumpmässigt antal gånger över hjulen och kan resa upp, ner, till vänster och höger.

När alla kloner är på plats avslöjar Mystery-symbolen en sista symbol som betalar en vinst.

FREE SPINS-SYMBOL
Få tre FREE SPINS scatter-symboler på spelautomaten under en spin eller en respin för att låsa upp 8 BONUS-SPINS.

FREE SPINS-HJUL
Du kan SAMLA dina 8 Free Spins eller GAMBLE för mer från FREE SPINS-HJULET. Du kan vinna upp till 20 Free Spins på din första spin, 30 på din andra och 40 på din tredje och sista möjliga spin. Det lägsta antalet Free Spins du kan belönas med efter att du spelat dina ursprungliga 8 Free Spins på FREE SPINS-HJULET är 4.

FREE SPINS i FREE SPINS
Får 3 FREE SPINS scatter-symboler i FREE SPINS under en spin eller en respin för att låsa upp 5 EXTRA BONUS-SPINS

FREE SPINS VINSTMULTIPLIKATOR
Varje vinst under FREE SPINS ökar en VINSTMULTIPLIKATOR för att boosta din nästa vinst. FREE SPINS VINSTMULTIPLIKATORN återställs inte under FREE SPINS och kan endast öka för varje VINST.

MEGAWAYS™
Varje spin erbjuder olika vinstkombinationer beroende på antalet symboler som landar på hjulen. Landar du maximalt 7 symboler på alla 6 hjulen har du 117,649 möjliga MegaWays™ sätt att vinna på!

AUTOMATISK BONUS
Om spelaren förlorar sin uppkoppling under spelet, stängs eller startar spelet om under WHEEL-FUNKTIONEN och Bonusen avslutas automatiskt i enlighet med Bästa Gamblestrategin.

Bästa Gamblestrategin är att alltid välja gamble om inte 20 eller 30 Free Spins har vunnits.

Spelets RTP beräknas baserat på Bästa Gamblestrategin.

SÅ HÄR SPELAR DU MYSTERY REELS MEGAWAYS™

Totalinsats
Totalinsatsen är de totala insatserna per rad. Du kan justera den när som helst med knapparna + eller -.
Snurra hjulen
Om du spelar på dator snurrar du genom att klicka på snurrknappen eller trycka på mellanslagstangenten.
Du kan snabba upp varje hjulsnurr genom att trycka på mellanslag igen eller genom att klicka på hjulen. För att TURBOSNURRA håller du ned mellanslag eller snurrknappen.
Tryck på TURBO (fast_forward) -knappen för att öka hastigheten på spelet!
Autospel
Tryck på AUTO-knappen för att påbörja automatiskt spel med den valda insatsen. Välj antal snurr i menyn "Totala snurr".
Fler autosnurr-inställningar
Välj förlustgräns. Autosnurren stoppar vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen för autospel ska vara högre än din insats.
Expandera AUTOSNURR-dialogrutan genom att välja FLER AUTOSNURR-INSTÄLLNINGAR. Där kan du välja ytterligare kriterier för AUTOSNURR som: stoppa om enskild vinst överstiger en viss summa, stoppa om en bonusfunktion startas.

Allmänna typer av spel

Kontrollera betalningsmenyn i spelets vinsttabell om du är osäker på speltypen.
Värdena relaterade till varje symbol, som visas antingen på slot-scenen eller på de avsedda symbolvinstsidorna i betalningsmenyn representerar insatsmultiplikatorer och inte krediter.
Vinstvärdet från en vinstlinje motsvarar den totala insatsen delad med antalet vinstlinjer multiplicerad med symbolmultiplikatorn som anges i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstlinjer läggs de totala vinstvärdena ihop. Om fler än en vinst inträffar på samma vinstlinje betalas den högsta vinsten ut. Varje individuell vinstlinje kan endast betala en gång per snurr.

Exempel: Den totala insatsen är 2. Totalt antal vinstlinjer är 20. Symbolmultiplikatorn vid en längd på 5 är 300. Vinsten för 1 vinstlinje med denna symbol och längd skulle då beräknas så här: 2 / 20 * 300 = 30.

Prisets värde från en vinstlinje i ett spel med flera linjer räknas ut som insatsen multiplicerad med symbolmultiplikatorn som visas i vinsttabellen. När flera vinster uppstår på flera linjer slås de totala vinsterna ihop. Om mer än en vinst uppstår på samma linje betalas bara den största vinsten.

Exempel: Insatsen är 2. Symbolmultiplikatorn för längden 5 är 20. Vinsten för 1 vinstlinje med den symbolen och längden räknas ut som: 2 * 20 = 40.

Prisvärdet från ett vinstsätt eller vinnande kluster motsvarar insatsen multiplicerad med den symbolmultiplikator som finns angiven i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstsätt eller kluster läggs vinstvärdena ihop och bildar en totalsumma.

Exempel: Total insats = 2. Symbolvinstmultiplikator = 2. Vinst = 2x2 = 4.

Under bonusrundan i Free Spins använder spelet en annan uppsättning av hjulremsor.
Om det finns en Scatter-symbol i spelet kommer alla vinster att betalas i tillägg till alla andra symbolvinster som förekommer på samma snurr.

Var uppmärksam att varje konto endast tillåter att du spelare ett spel åt gången. Därför kan ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Det kan leda till flera olika fel.

För att få bästa spelupplevelse bör du använda den senaste versionen av mjukvaran. Vid fel annulleras alla spel och vinster.
RTP ≈ 98.06%
Spelets beräknade maxmultiplikator är 10346.7.
Minsta insats: 1kr
Högsta insats: 200kr

Datum för senaste ändring: 2022-08-20