Excalibur VS GigaBlox

OM SPELET

Välkommen till videospelautomaten EXCALIBUR VS GIGABLOX™ med 50 vinstlinjer. Den har 6 hjul, 6 rader och följande funktioner:

• GIGABLOX™
  • HIGHRISE-RESPINS
  • EXCALIBUR-WILD

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats med det värde som visas över knappen och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.
  • Stoppknapp under ett spin (om tillgängligt) – Stoppar hjulet under ett spin.
  • Stoppknapp under autospel (om tillgängligt) – Stoppar autospel.
  • Autospelsräknare (om tillgängligt) – Visar spelarens återstående autospel. Antalet autospel som återstår visas över räknaren.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Knapp för funktionsköp (om tillgängligt) – öppnar ett bekräftelse-fönster där spelaren kan välja att köpa bonusfunktionen.

REGLER

GIGABLOX

• Alla symboler utom BONUS och WILD kan landa som ett Gigablox.
  • Gigablox är extra stora symboler på hjulen som fungerar som individuella symboler i en 2x2- till 6x6-formation.

WILD

• WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen.

BONUS

• 5 eller fler BONUS-symboler var som helst aktiverar HIGHRISE-RESPINS-funktionen.

HIGHRISE-MULTIPLIKATORER

• Under HIGHRISE-RESPINS kommer multiplikatorsymbolerna att multiplicera priserna från BONUS-symbolerna på deras hjul med 7x, 6x, 5x, 4x, 3x respektive 2x.

HIGHRISE-RESPINS

• 5 eller fler BONUS-symboler var som helst aktiverar HIGHRISE-RESPINS-funktionen.
  • Initialt ges 3 respins.
  • Alla aktiverande BONUS-symboler faller till botten av sina respektive hjul och hålls kvar där.
  • Alla positioner som inte har en fasthållen symbol snurras om.
  • Den enda aktiva symbolen som visas på de 5 nedersta raderna är BONUS-symboler.
  • Den enda aktiva symbolen som visas på den översta raden är HIGHRISE-multiplikatorsymbolerna.
  • En BONUS-symbol som snurras fram faller till nästa tillgängliga position på sitt hjul och hålls kvar.
  • Alla HIGHRISE-multiplikatorsymboler som landar hålls på plats.
  • En BONUS- eller HIGHRISE-multiplikatorsymbol som faller återställer antalet återstående respins till 3.
  • När alla respins är slut delas priser ut och alla BONUS-priser läggs till och multipliceras med insatsen.
  • En BONUS på ett hjul betalar en multipel som är lika med det totala antalet BONUS-symboler på det hjulet.
  • Om en HIGHRISE-multiplikatorsymbol också är låst på det hjulet multipliceras detta pris ytterligare.
  • HIGHRISE-multiplikatorvärdena på hjul 1, 2, 3, 4, 5, 6 är 7x, 6x, 5x, 4x, 3x respektive 2x.
  • Om 2 eller fler HIGHRISE-multiplikatorsymboler finns på efterföljande hjul läggs multiplikatorerna till innan de tillämpas på alla BONUS-symboler på deras hjul.
  • Funktionen HIGHRISE-RESPINS avslutas när inga respins återstår, eller när alla hjulpositioner har fyllts.
  • Respins spelas med samma insats som aktiverande spin.

EXCALIBUR-WILD

• På alla snurr som inte ger vinst och som inte har aktiverat HIGHRISE-RESPINS kan EXCALIBUR-WILD aktiveras.
  • Alla Gigablox-symboler på spelplanen omvandlas till WILD.

KÖP BONUS (Valfri, gäller endast i vissa jurisdiktioner)

• Spelaren kan välja att köpa en HIGHRISE-RESPINS-funktion.
  • Kostnaden är 60x insatsen per spin.
  • Ett spin spelas som kommer att innehålla mellan 5 och 12 BONUS-symboler.

SPELREGLER

• Alla vinster sker på de 50 vinstlinjerna.
  • Alla vinster betalar från vänster till höger.
  • Sammanfallande vinster läggs samman.
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas.
  • Alla vinster är som de visas i vinsttabellen vid vald insats.
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%
  • Den teoretiska återbetalningen till spelaren för köpt bonus är: 96.3%
  • Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

Datum för senaste ändring: 2023-11-21