Fortune Dragon

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20. Den totala insatsen är den ursprungliga insatsen multiplicerad med 20.

Regler för vinstrader

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. Spelet innehåller 20 vinstrader.
Antalet vinstrader som spelas är fast.

Radvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul, med undantag för scatter-bonus. Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.
Alla vinster inträffar på vinstrader förutom scatter-bonus och Link&Win™.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och insamlingsvinster från ett spel.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Funktionen Link&Win™

Aktivera Link&Win™-funktionen i basspelet eller free spins för att få chansen att vinna stort! Link&Win™-symboler inkluderar Link&Win™- och bonusprissymboler.
3 till 14 Link&Win™-symboler aktiverar Link&Win™-funktionen. Link&Win™ börjar med 3 omsnurr.
Omsnurr har specialhjul med bara Link&Win™-symboler och tomma platser. De aktiverande Link&Win™-symbolerna hålls kvar under funktionen.
Ytterligare Link&Win™-symboler hålls kvar på hjulen och antalet omsnurr återställs till 3. Link&Win™-symboler ger Link&Win™-symboler och bonuspriser.
Link&Win™-priser kan ge insatsmultiplikatorer på 1–5x eller bonuspriser.

Varje minisymbol, liten och stor symbol avslöjar ett bonuspris när den vinns under Link&Win™-funktionen.

Vinn 1 av 4 bonuspriser!

Jätte: 5 000x totala insatsen när Link&Win™-symboler fyller alla hjulpositioner.

Stor: 500x totala insatsen

Liten: 25x totala insatsen

Mini: 10x totala insatsen

Funktionen avslutas när inga omsnurr återstår eller om ett jättepris delas ut.

Wild-symboler

Wild-symbolen dyker bara upp på hjul 2 och 5 och ersätter alla symboler utom scatter- och Link&Win™-symboler. Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Vandrande Fenix-wild-symboler

När både wild- och Link&Win™-symboler dyker upp aktiveras vandrande Fenix-wild-symboler och tar sig fram längst upp på skärmen.

Om wild- och Link&Win™-symboler dyker upp på samma rad lämnar vandrande Fenix-wild-symbolen en Link&Win™- eller wild-symbol på varje ruta på raden.

Om wild- och Link&Win™-symboler är 1 rad isär lämnar vandrande Fenix-wild-symbolen en Link&Win™- eller wild-symbol på varje ruta på raden med Link&Win™-symbolen.

Om wild- och Link&Win™-symboler är 2 rader isär lämnar vandrande Fenix-wild-symbolen en Link&Win™- eller wild-symbol på varje ruta mellan wild- och Link&Win™-symbolen.

Free spins

Få 3 eller fler scatter-symboler för att aktivera 15 free spins.

Chansen att aktivera vandrande Fenix-wild-symboler ökar under free spins-funktionen. Free spins spelas på det aktiverande spelets insats.
Alla insatser och vinstrader som spelas är desamma som den insats det spel hade som aktiverade funktionen. Free spins kan återaktiveras.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Stoppa: Stoppar det nuvarande hjulsnurret. Det påverkar inte spelresultatet.

Ett klick eller tryck på hjulen stoppar det nuvarande hjulsnurret. Det påverkar inte spelresultatet. Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Snabbspel: Med snabbspel avslutas spel snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Turbospel: Med turbospel avslutas spel snabbare än med snabbspel. Det påverkar inte spelresultatet. Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Insatskontroller: Öka eller minska insatsen med plus- och minussymbolerna. Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten. Krediter: Visar nuvarande saldon.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. Knappen Hem: Avslutar spelet.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. Ljud: Aktiverar spelljud.
Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Slängknappen: Låter spelaren slänga ett gratisspelerbjudande från basspelet, om sådant finns.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Antal autospel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats. Stanna vid storvinst: Autospel stannar vid storvinst.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. I snabb- och turbospel (där det är tillgängligt) spelas spel automatiskt i vald hastighet.
Starta autospel: Startar en autospelsession.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,29 %.

Datum för senaste ändring: 2023-01-15