Valkyries

Välkommen till Valkyries, en högvolatil 5x3 videoslot med 10 vinstlinjer, respins, Power Reel, fallande wilds, låsta wilds, wild-multiplikatorer och ett free spins-bonusspel som kan återaktiveras!

OM SPELET

Valkyriorna samlas vid Valhalls portar för att välkomna de fallna hjältarna. När de sjunger sitt stridsrop leder de deras själar till de dödades sal, där belöningarna väntar.

BASSPEL

Basspelet har en 5x3 layout med 10 vinstlinjer som räknas från vänster till höger. Fallande wilds kan visas slumpmässigt på samtliga hjul. Wilds ersätter alla andra symboler utom scatter. 2 scatters aktiverar Power Reel som aktiverar Wild Respins. Scatter ger vinst oavsett position på hjulen.

När 3 scatters landar på hjulen låser de upp free spins-bonusspelet och 10 free spins tilldelas. Power Reel är upplåst under hela spelomgången. Varje låst wild som visas ger 2 extra free spins. Fallande wilds från bas-snurr flyttas med till Power Reel respins och faller en position som vanligt.

FALLANDE WILDS

I huvudspelet kommer varje ny fallande wild att vandra en position nedåt vid varje snurr till dess att den lämnat spelplanen. Fallande wilds positioner lagras per satsningsnivå. Ändrar du satsningsnivå när en fallande wild finns på hjulen kommer den att tas bort under nästkommande snurr.

När fallande wilds visas på Power Reel kommer de att flyttas till den översta positionen på motsvarande vertikal hjul. Fallande wilds kan inkludera en slumpad multiplikator. Värdet på multiplikatorn kan vara: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x.

• Fallande wilds är låsta till insatsen. Ändring av insatsnivå kommer hämta tillbaka fallande wilds i den position de var senast du spelade med samma insats.

LÅSTA WILDS

Låsta wilds visas enbart när Wild Reel är aktivt. När en låst wild visas på Wild Reel flyttas den till motsvarande position på vertikalt hjul och kommer att låsas fast där tills funktionen är avklarad. Låsta wilds kan inkludera en slumpad multiplikator. Värdet på multiplikatorn kan vara: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x.

POWER REEL

Två scattersymboler var som helst på hjulen aktiverar ett respin som startar Wild Reel, ett horisontalt hjul under spelfältet. Power Reel snurrar och stannar en enda gång under funktionen. Den kan innehålla olika hjul-modifierare som hoppar över till de vertikala hjulen.

• Fallande wild med multiplikator

• Låst wild med multiplikator

• Tomma fält

Wild respins aktiveras och ger respins tills det inte längre finns några fallande wilds kvar på spelfältet.

• En låst wild i Power Reel kommer att ge två garanterade respins, även om det inte finns några fallande wilds på hjulen.

• När tomma fält visas på Power Reel kommer inget att hända på motsvarande vertikala hjul.

• Wild överlappningar ökar wild-multiplikator under det aktuella snurret.

• När funktionen avslutas återförs spelaren till huvudspelet och alla låsta wilds försvinner från spelfältet.

WILD RESPIN

Spelet ger respins tills det inte längre finns några fallande wilds kvar på spelfältet.

WILD ÖVERLAPPNING

Om en fallande wild överlappar en låst wild kommer de att slås samman för just det snurret och deras multiplikatorer adderas samman. Det finns andra tillfällen då wild överlappning sker:

• När en fallande wild flyttas över till en låst wild.

• När en fallande wild landar på en wild.

• Under Power Reel när en fallande wild släpps på en wild.

• Under Power Reel när en låst wild släpps på en wild.

• Under Power Reel när en fallande wild släpps på en låst wild.

Fall då det inte gäller:

• När en vanlig wild landar under en befintlig fallande wild.

• När en vanlig wild landar under en befintlig låst wild.

• Under Power Reel när en fallande wild släpps ovanpå en låst wild som är ovanpå en vanlig wild räknas enbart den fallande wild som överlappar den låsta wildsymbolen.

FREE SPINS

Få 3 scatters i basspelet för att aktivera free spins. 10 free spins tilldelas. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Power Reel är upplåst under hela spelomgången. Varje låst wild som visas lägger till 2 extra free spins.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.

• För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

• Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på myntvinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med tre i rad, fyra i rad, samt fem och sex i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

• Om vinstkombinationen börjar med tre wild-symboler kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.

• Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

• Ovan innehåller inte scatter-symboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.

• Räkna ut din totala vinst i din valuta genom att multiplicera din totala myntvinst med myntvärdet.

SPELMENY

Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.

• Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.

• Spelregler – Visar spelets regler.

SPELPANEL

• Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Ljud – (om tillgängligt) Stänger av och slår på ljudet.

• Insats – Visar aktuell insats. Tryck för att välja/ändra insats.

• Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras snurrknappen till stoppknapp (stoppknappen kan stängas av). Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

• Autospel-knapp – (om tillgängligt) Du kan välja autospel för att spela fler spelrundor automatiskt. Det kan inaktiveras när som helst. Tryck på 'Autospel'-knappen för att öppna autospelmenyn. Välj antalet rundor. Välj förlustgräns (om tillgängligt). Välj maximal enskild vinst (om tillgängligt). Starta autospel genom att trycka på 'Start'-knappen. Du kan se hur många rundor som är kvar på stoppknappen. När autospel pågår avbryts alla rundor som är kvar genom att trycka på stoppknappen.

• Snabbspelsknapp - (om tillgängligt) Tryck för att aktivera eller inaktivera spelrundor med snabbspel.

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

• Köp – Öppnar menyn för köp av bonus free spins.

Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra (desktop).

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%

• Den maximala registrerade vinsten är x20000, och det skedde en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 15/11 2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Ordlista

Engelska

Svenska

Wild

Wildsymbol

Free Spin

Gratissnurr

Scatter

Spridda

Big Win

Storvinst

Mega Win

Megavinst

Epic Win

Episk vinst

Total win

Total vinst

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

Datum för senaste ändring: 2021-12-03