Tippy's Golden Pot

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Det här spelet spelas enbart med krediter.

Det här spelet har 1024 vägar.

Det finns 5 hjul och 4 rader i basspelet.

Ytterligare hjul och rader kan aktiveras.

Spel i Bonus-funktionen kallas bonus spins.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Vinstregler

Vinster multipliceras med den totala insatsen.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel.

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.

Sammanfallande vinster på olika vinstvägar läggs till i vinsten.

Regler för vägar

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Det här spelet har 1024 vägar.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Wild-symboler

Wild-symboler dyker bara upp i basspelet.

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Bonus-symboler.

Tippy Pots-funktion

Tippy Pots är en jackpottfunktion som finns tillgänglig i basspelet.

Varje Wild som dyker upp ger en chans att aktivera Tippy Pots-jackpotthjulet.

Varje Wild som dyker upp ökar dess respektive Tippy Pots-jackpottpris med 0,5x insatsen.

Lila, gröna och röda Wilds ökar Minor-, Major- respektive Mega-priser.

Minor börjar på 10x insatsen och kan den nå högst 100x insatsen.

Major börjar på 50x insatsen och kan den nå högst 500x insatsen.

Mega börjar på 1 000x insatsen och kan den nå högst 10 000x insatsen.

I Tippy Pots-funktionen visas ett jackpotthjul som delar ut 1 av de 3 priserna.

När ett jackpottpris har delats ut återställs det till sitt startvärde.

Den här funktionen betalas ut enligt de vanliga reglerna för utbetalningar av vinstvägar.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Tippy Spin-funktion

Tippy Spin-funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Varje Wild som dyker upp ger en chans att aktivera Tippy Spin.

Under Tippy Spin ersätts slumpmässiga symboler med Wilds.

Den här funktionen betalas ut enligt de vanliga reglerna för utbetalningar av vinstvägar.

Bonus-funktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Bonus aktiveras om 3 eller fler utspridda Bonus-symboler dyker upp var som helst på hjulen.

Bonus-symbolen är en scatter-symbol.

• Bonus-symboler ger Bonus-funktionen med 3 spel, utan insamlade Stjärnor och med 3 Myntsymboler (1x-9x insatsen).
  • Bonus-symboler ger Bonus-funktionen med 4 spel, 3 insamlade Stjärnor och 4 Myntsymboler (1x-9x insatsen).
  • Bonus-symboler ger Bonus-funktionen med 4 spel, 6 insamlade Stjärnor, 4 Myntsymboler (1x–9x insatsen) och 1 Kist- (BESTÄNDIG SAMLARE) symbol.

3 insamlade Stjärnor ger ett ytterligare spel vid varje återaktivering.

6 insamlade Stjärnor ger Kist- (BESTÄNDIG SAMLARE) symbolen.

Under Bonus kan 3 olika typer av symboler dyka upp på hjulen: Mynt (1x-50x insatsen), Stjärnor och specialsymboler.

Stjärn- (FUNKTIONSUPPGRADERAREN) symbolen samlas in högst upp på hjulen.

Under Bonus ger 3 insamlade Stjärnor ger ett ytterligare spel vid varje återaktivering och 6 insamlade Stjärnor ger Kistsymbolen (BESTÄNDIG SAMLARE).

Diamanter (EXPANDER) utökar hjulen uppåt en gång.

Hjulen kan utökas två gånger och bilda ett rutnät på 5x6.

Kruset (BETALARE) dyker upp med ett värde mellan 1x–9x insatsen och lägger till detta värde till alla andra symbolers kontantvärden en gång.

Tunna (BESTÄNDIG BETALARE) dyker upp med ett värde mellan 1x–9x insatsen och lägger till detta värde till alla andra symbolers kontantvärden efter varje spel, från och med det spel det dyker upp fram till Bonus slutar.

Påsen (SAMLARE) dyker upp med ett värde mellan 1x–9x insatsen och samlar alla andra symbolers kontantvärden och lägger till dem till sitt eget värde en gång.

Kistan (BESTÄNDIG SAMLARE) dyker upp med ett värde mellan 1x–9x insatsen och samlar alla andra symbolers kontantvärden och lägger till dem till sitt eget värde efter varje spel, från och med det spel det dyker upp fram till Bonus slutar.

Tippy (BESTÄNDIG MULTIPLIKATOR) dyker upp med en multiplikator mellan 2x–9x och multiplicerar alla andra symbolers kontantvärden, från och med det spel det dyker upp fram till Bonus slutar.

I Bonus kan Mynt-, Diamant-, Påse-, Tunna- och Kistsymbolerna omvandlas till Tippy Gold-symbolen.

Bonus-spel återställs om Mynt, Stjärnor eller specialsymboler dyker upp på hjulen.

Bonus avslutas när det inte finns några bonus-spel kvar eller inga nya symboler dyker upp.

När Bonus tar slut läggs det indikerade värdet för varje symbol ihop och betalas ut som den Totala Vinsten för Bonus.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Bonus spins spelas automatiskt. bonus spins är gratis för spelaren.

Tippy Gold-funktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i Bonus.

Funktionen aktiveras om Diamant-, Mynt-, Krus-, Tunna-, Påse- eller Kistsymbolerna når den förinställda gränsen.

Om ett Mynt, Krus, Tunna eller Påse når ett värde på 250x insatsen omvandlas de till en Tippy Gold-symbol på 250x insatsen.

Om en Kista ett värde på 2 500x insatsen omvandlas den till en Tippy Gold-symbol på 2 500x insatsen.

Tippy Gold-symboler kan samlas in av Påse- eller Kistsymbolerna.

Hot Spots

Den här funktionen är endast tillgänglig i Bonus.

Hot Spots och Regnbåge-Hot Spots kan visas på hjulområdet under varje Bonus-spel.

Hot Spots kan dyka upp på hjulområdet när hjulen saktar in.

Maximalt 3 Hot Spots kan dyka upp på hjulområdet samtidigt.

Det finns en större chans att en specialsymbol eller en Stjärna dyker upp på ett hjul med en Hot Spot.

Regnbåge-Hot Spots kan dyka upp slumpmässigt när hjulen saktar in.

Högst 1 Regnbåge-Hot Spot kan dyka upp på hjulområdet på samma gång.

För varje Regnbåge-Hot Spot kommer en specialsymbol eller Stjärna garanterat dyka upp på den hjulpositionen.

Köpfunktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Aktivering av den här funktionen aktiverar Bonus-funktionen direkt.

Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Kostnaden för Buy-funktionen med 3, 4, 5 utspridda Bonus-symboler är 40x, 80x respektive 250x insatsen.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Insats: Ställ in nuvarande insatsvärde.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Att avbryta autospel eller stoppa hjulen under autospel påverkar inte spelets utfall.

Autospel avslutas automatiskt om en Bonus-funktion aktiveras.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Knappen Buy-funktion: Ger dig möjligheten att köpa Bonus-funktionen.

Spelmeny

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Knappen Vinsttabeller: Visar vinsttabeller.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Speltermer

TIPPY’S GOLDEN POT™ = TIPPY’S GOLDEN POT™

WILD = WILD

BONUS = BONUS

BIG WIN = STORVINST

MEGA WIN = MEGAVINST

EPIC WIN = EPISK VINST

LEGENDARY WIN = LEGENDARISK VINST

BUY = KÖP

START = STARTA

SPIN = SPEL

STOP = STOPPA

TIPPY POTS = TIPPY POTTER

TIPPY SPIN = TIPPY SPEL

TIPPY GOLD = TIPPY GULD

MINOR = LITEN

MAJOR = STOR

MEGA = MEGA

HOT SPOTS = HOT SPOTS

BONUS SPINS = BONUSSPEL

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Starta för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Använd senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj Nej tack för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Mellanslag: Att trycka på knappen startar eller stoppar ett spel på hjulen.

Mellanslag: Håll inte för att starta ett snabbspel.

Retur: Att trycka på knappen startar eller stoppar ett spel på hjulen.

Retur: Håll inte för att starta ett snabbspel.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.

RTP: 94,49%.

Buy (3 Bonus-symboler) RTP: 94,68 %.

Buy (4 Bonus-symboler) RTP: 94,71 %. Buy (5 Bonus-symboler) RTP: 94,77 %.

Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2024-01-19