Wild Wild Romance

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vägar

• lDet här spelet har 243 vägar. l En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.
  • lVinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster. l Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

• lVarje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
  • lDen totala insatsen är den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de spelade vägarna. l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vägkostnaden 30.

Vinstregler

• lVägvinster baseras på din ursprungliga insats. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och Scatter-vinster från ett spel.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • l"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

• lWild-symbolerna multiplicerar vinsterna med 2x när de ersätter.
  • lWild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en

vägkombination.

Scatter-symboler

• lScatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen.
  • lScatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.

Funktionen Wild Reels

• lDet här är Wild Showdown-funktionen. l Upp till 5 hjul omvandlas till wild-hjul. l Den här funktionen kan aktiveras slumpmässigt i vilket spel som helst. l Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.
  • lScatter-symbolen dyker inte upp under den här funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Free spins-val

l 3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l Ytterligare funktioner låses upp vid var femte aktivering. l 4 free spins-funktioner kan väljas. l Alla upplåsta funktioner kan väljas. l Free spins spelas automatiskt. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Free spins-funktion 1

• lDet här är free spins-funktion 1.
  • l10 free spins delas ut. l Alla vinster multipliceras med 5x. l Free spins kan återaktiveras.

Free spins-funktion 2

• lDet här är free spins-funktion 2. l 15 free spins delas ut. l Free spins inkluderar Wild Tumble-funktionen. l Den här funktionen aktiveras efter alla vinster, utom vinster med scatter-symboler. l 1 eller 2 slumpmässiga symboler förvandlas till wild-symboler.

• lFörvandlade wild-symboler ger antingen en 2x- eller 3x-multiplikator när de ersätter andra symboler.
  • lOm båda förvandlade wild-symbolerna hamnar på samma vinstväg appliceras en multiplikator på 6x. l Free spins kan inte omaktiveras.

Free spins-funktion 3

• lDet här är free spins-funktion 3. l 20 free spins delas ut. l Free spins inkluderar Rolling Reels™-funktionen.
  • lVinstsymboler tas bort från hjulen och symbolerna ovanför flyttas till de tomma platserna.
  • lFunktionen fortsätter tills det inte längre finns några vinnande kombinationer på hjulen. l Funktionen inkluderar ett multiplikatorspår. l Multiplikatorn börjar på 1x och kan öka upp till 5x. l Multiplikatorvärdet ökas med 1 för varje vinst som följer på en annan vinst. l Multiplikatorspåret återställs när alla spel spelats färdigt. l Free spins kan inte omaktiveras.

Free spins-funktion 4

• lDet här är free spins-funktion 4. l 25 free spins delas ut. l Free spins inkluderar Wild Lasso-funktionen.

• lEn Wild Lasso-symbol på hjul 3 förvandlar upp till 15 symboler till wild-symboler. l Wild Lasso-symboler ger samma vinst som wild-symboler, utan 2x-multiplikatorn. l 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler ger 1, 2, 3 respektive 4 free spins.

Prestationer i vinsttabellen

• lPrestationer i vinsttabellen håller koll på dina vinster under spelets gång. l Vinnande kombinationer markeras permanent i vinsttabellen.
  • lEndast vinster i basspelet loggas som prestationer. l Vinster med symbolersättningar loggas inte som prestationer.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen. l Krediter: Visar nuvarande saldon. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen. l Vinst: Visar den senaste vinsten.

Datorkontroller

l Knappen Avsluta: Avslutar spelet.

Spelmeny

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lLjud: Aktiverar spelljud.

• lKnappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

Insatsinställningar

l Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde. l Knapparna Insatsvärde: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet. l Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.

Spelinställningar l Visa små vinsttabeller: Gör att symbolvinster visas.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • lOm anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • lVärden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. l Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,12 %.