Peaky Pigs

Om det här spelet

l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas. l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Det här spelet spelas enbart med krediter.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • lÖvergripande RTP: 94,09 %. l Det här spelet har en RTP om 94,43 % med Köp free spins-funktionen.
  • lVärden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. l Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

Insatsregler l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Regler för vinstrader

• lEn vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
  • lVinstrader går från vänster till höger från det första hjulet. l Antalet vinstrader som spelas är fast. l Spelet innehåller 20 vinstrader.

Vinstregler

• lVinster multipliceras med den totala insatsen. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Sammanfallande vinster på olika vinstrader läggs till i vinsten. l Free Spins-symboler har spridda vinster.

• lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta

av vinsterna som betalas ut.

• lAlla wild-kombinationer på vinstraden ger den högsta vinsten innan wildmultiplikatorerna tillämpas. l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
  • l"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Utbetalningsgräns

• lDet här spelet har en vinstgräns på 20 000x insatsen l Alla efterföljande vinster under spelet begränsas. l Vinstuppräkningen fortsätter tills spelets utbetalningsgräns uppnås.
  • lOm free spins spelas överges alla återstående free spins och spelet fortsätter till funktionsoutroskärmen. l Utbetalningsgränsen kan nås i basspelet och Free Spins-funktion.

Wild-symboler

• lWild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-symboler.
  • lOm en vinst utgörs av flera Wild-symboler multipliceras alla multiplikatorvärden l Alla Wild-symboler har en multiplikator på 1x–5x.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.
  • lNär korta spelintervall råder, till exempel när snabbspel är aktiverat, visas Wildmultiplikatorn kanske inte.

Free Spins-funktion

• lFree Spins är en free spins-funktion. l Free Spins-symboler dyker endast upp i basspelet. l Free Spins-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5. l 3 free spins-symboler var som helst på hjulen aktiverar den här funktionen.

I Free Spins får du 3 Free Spins som kan återställas.

Om du får en Wild-symbol under free spins återställs free spins till 3. l Wild-symboler blir klibbiga Wild-symboler.

• lKlibbiga Wild-symboler stannar på plats under resterande free spins l Högsta multiplikator för en klibbig Wild-symbol är 9x under funktionen. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
  • lNär en Wild-symbol har stannat höjer en dynamit värdet på 1 slumpmässig klibbig Wild-symbol med 1x under resterande free spins. l Free spins spelas automatiskt. l Free spins är gratis för spelaren. l Funktionen avslutas när det inte finns några free spins kvar.

Piggy Pots Bonus-funktion

• lPiggy Pots-bonusen är en free spins-funktion. l Myntsymboler dyker endast upp i basspelet. l Myntsymbolen kan dyka upp ovanpå vilken som helst av grissymbolerna. l Samla myntsymbolerna för att ha chans att aktivera Piggy Pots-bonusen. l I den här funktionen kallas dina free spins för bonusspel.
  • l5 bonusspel delas ut.
  • lDet finns 4 fasta prisnivåer som ger 15x, 40x, 200x respektive 5 000x insatsen, och de dras slumpmässigt som pris för varje grissymbol.
  • lDen grissymbol som förekommer oftast under 5 bonusspel tilldelas priset i mätaren under respektive gris. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Bonusspel spelas automatiskt. l Bonusspelen är gratis.
  • lMyntsymbolerna kan bara dyka upp under omgångar utan vinst, och kan inte dyka upp om det finns en Free Spins-symbol på det första hjulet. l Funktionen avslutas när det inte finns några bonusspel kvar.

Köpfunktion

l Kostnaden för Buy Free Spins är 50x insatsen. l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Aktivering av den här funktionen aktiverar Free Spins-funktionen direkt.

Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.
  • lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
  • lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
  • lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.
  • lLjud: Aktiverar spelljud.
  • lSaldo: Visar nuvarande saldon. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

• lVinst: Visar den senaste vinsten. l Knappen Köp: Ger dig möjligheten att köpa free spins-funktionen.

Spelmeny

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.
  • lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
  • lKnappen Vinsttabeller: Visar vinsttabeller.

Insatsinställningar l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Spelinställningar l Ljud: Aktiverar spelljud.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • lOm anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
  • lResultat från det senaste spelade spelet visas. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från

det föregående spelet.

Speltermer

l PEAKY PIGS™ = PEAKY PIGS™ l WILD = WILD l MULTIPLIER WILDS = MULTIPLIKATOR-WILDS l FREE SPINS = FREE SPINS l BONUS SPINS = BONUSSPEL l BIG WIN = STORVINST l MEGA WIN = MEGAVINST l EPIC WIN = EPISK VINST l BRING HOME THE BACON = GRISIGA VINSTER VÄNTAR l PIGGY POTS BONUS = PIGGY POTS-BONUS l TOMMY HILPIGGER = GRIS GRISTOFFERSON l SAM THE HAM = SKINKAN SONNY l RICKY RIBS = RONNY REVBEN l BILLY BACON = BILLY BACON l BUY = KÖP l BUY FREE SPINS = KÖP FREE SPINS

Datum för senaste ändring: 2022-10-18