Mighty Monkey Coin Combo

Mighty Monkey – Coin Combo – Hjälpfil

Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.

REEL WAYS™-utbetalningar måste ske på intilliggande hjul med det hjul längst till vänster först.

Alla vinster på flera rader läggs ihop.

Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.

I grundspelet går det att vinna på 243 sätt.

Vinster betalas ut per symbol.

Den förväntade avkastningen för detta spel är 93,97%.

WILDS

Bysymbolen är en wild och ersätter alla symboler förutom ELEMENTMYNTSYMBOLERNA.

Symbolen visas i grundspelet på hjul 2, 3, och 4.

ELEMENTMYNT

Varje ELEMENTMYNT som visas under grundspelet flyger in i kärlet med motsvarande färg.

Varje ELEMENTMYNT kan aktivera motsvarande kärl.

Mer än ett kärl kan aktiveras med ett snurr.

Om kärlet/kärlen aktiveras startar motsvarande funktion.

Insamlingen av ELEMENTMYNT över tid i de RÖDA, GRÖNA och BLÅ kärlen har ingen effekt på aktiveringen av JACKPOTTFUNKTIONEN eller APA-FUNKTIONEN.

JACKPOTTFUNKTION

Alla röda ELEMENTMYNT som landar i det RÖDA kärlet kan aktivera JACKPOTTFUNKTIONEN.

15 mynt presenteras, mynt visas genom att du klickar på dem. Mynt visar FU BABY™-symboler eller UPPGRADERINGSSYMBOLEN. När 3 likadana FU BABY™-symboler har visats tilldelas den motsvarande JACKPOTTEN.

Om 3 UPPGRADERINGSSYMBOLER visas innan en JACKPOTT delas ut överförs den vunna JACKPOTTEN till nästa nivå. Om Grand tilldelas kommer den att tilldelas två gånger. Funktionen avslutas när spelaren tilldelas en JACKPOTT.

APA-FUNKTIONEN

Apa-funktionen aktiveras om Mighty-, Mega-, Super-, Ultra-, Supreme-, eller Ultimate-funktionen aktiveras. Om Apa-funktionen aktiverades från Mighty- eller Ultra-funktionen blir rutnätet 5x3 och 3 snurr tilldelas. Dessutom placeras 6 vanliga mynt på slumpmässiga positioner i början av funktionen.

Om Apa-funktionen aktiverades från Mega- eller Supreme-funktionen blir rutnätet 5x4 och 3 snurr delas ut. Dessutom placeras 8 vanliga mynt på slumpmässiga positioner i början av funktionen.

Om Apa-funktionen aktiverades av Super- eller Ultimate-funktionen blir rutnätet 5x5 och 3 snurr delas ut. Dessutom placeras 10 vanliga mynt på slumpmässiga positioner i början av funktionen.

Vanliga mynt och gröna mynt visas endast under Apa-funktionen.

Alla vanliga mynt som visas på skärmen sparas under resten av funktionen. Positioner som innehåller ett vanligt mynt visar en kreditvinst på 0,40–100,00 baserat på den aktuella insatsen. Om Apa-funktionen aktiverades från Ultra-, Supreme- eller Ultimate-funktionen kan Mini eller Minor visas istället för en kreditvinst.

Under varje snurr under Apa-funktionen kommer alla gröna mynt som visas på skärmen att dela ut summan av de vinster som visas på alla vanliga mynt och antalet återstående snurr återställs till 3.

Gröna mynt utvärderas när de visas på skärmen. Om flera gröna mynt visas på skärmen utvärderas de en i taget. Innan ett grönt mynt utvärderas omvandlas alla tidigare utvärderade gröna mynt till vanliga mynt.

Återstående snurr spelas endast om det finns positioner som inte innehåller vanliga mynt eller gröna mynt. Om alla positioner sparas delas värdet som visas i den GRAND-jackpottmätaren ut.

En alternativ uppsättning hjul används under Apa-funktionen. Alla symboler som visas på hjulen utom för vanliga mynt och gröna mynt är gråtonade och utvärderas inte. Fördelningen av vinster ändras med insatsalternativet. Kreditvinster som visas på skärmen delas ut enligt bilden.

RÖTT MYSTISKT KUVERT-BONUS

Under grundspelet kan Rött mystiskt kuvert-bonusen aktiveras slumpmässigt.

Då ser du ett kontantpris ovanpå det röda kuvertet.

Vinsten från denna bonus är 38,88 baserat på det aktuella värdet på insatsen.

När priset har delats ut fortsätter spelet som vanligt."

BUY PASS™

Med BUY PASS™ får du direktåtkomst till Apa-funktionen.

BUY PASS™ kan inte aktiveras under Apa-funktionen.

TURBOLÄGE

Aktivera turboläget för att öka hastigheten för varje snurr. Det kan stängas av när som helst under spelet.

Aktivering av turboläge påverkar inte resultaten av snurr.

När JACKPOTTFUNKTIONEN eller APA-FUNKTIONEN är aktiv avaktiveras turboläget automatiskt.

SPELREGLER

Endast den högsta vinsten betalas ut per vinnande kombination.

I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-10-05