Bridesmaids

Allmänt

• I det här spelet är alla 40 vinstrader permanent aktiverade.
  • Du kan satsa upp till 15 mynt per vinstrad.
  • Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.
  • Ordinarie vinster skapas när samma symboler visas bredvid varandra på en vinstrad, och en av symbolerna visas på det första hjulet.
  • En ordinarie vinst betalas ut per vinstrad. Om du har fler än en kombination, betalas vinsten ut för den som har högst värde.
  • Ordinarie vinster visas i mynt i vinsttabellen.
  • Ordinarie vinster beräknas genom att multiplicera beloppet i vinsttabellen med det antal mynt du satsar per vinstrad.
  • Spridningssymboler kan visas var som helst på hjulen.
  • Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  • Spridningsvinster beror på din totalinsats.
  • Spridnings- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • Du omvandlar vinstbeloppet i mynt till krediter genom att multiplicera antalet vinstmynt med myntstorleken.

Jokersymbol

mgsbridesmaids1

• Ersätter andra symboler för att bilda vinster.
  • Ersätter inte spridningssymbolen.
  • Skapar sin egen vinst när flera jokersymboler visas bredvid varandra, med en av symbolerna på det första hjulet.
  • Flera jokersymboler kan visas på samma hjul och tillsammans skapa en symbolstapel.
  • Regler för ordinarie vinst gäller.
  • Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.

Spridningssymbol

mgsbridesmaids2

• Måste inte visas bredvid varandra på en vinstrad för att ge vinst.
  • Skapar en spridningsvinst när minst två visas någonstans på hjulen.
  • Ersätts inte med jokersymbolen.
  • Aktiverar hjulbonusen när minst tre bonussymboler visas på hjulen.
  • Spridningsvinster visas som ett multiplikatorvärde i vinsttabellen.
  • Spridningsvinster beror på din totalinsats.

Hjulbonus

mgsbridesmaids3

• Aktiveras när minst tre spridningssymboler visas på hjulen.
  • Du snurrar ett hjul för att vinna ett multiplikatorvärde, en jackpotvinst eller komma åt ett bonusspel.
  • Ett hjul med femton segment visas. Varje segment har ett multiplikatorvärde, en jackpotvinst eller ett bonusspel.
  • Välj en av fyra cupcakes för en slumpmässig bonusvinst som tillämpas på hela bonushjulet.
  • En rosa vinst ökar alla rosa multiplikatorvärden på hjulet.
  • En blå vinst ökar alla blå multiplikatorvärden på hjulet.
  • En rosa och blå vinst ökar alla multiplikatorvärden på hjulet.
  • En hjupekare lägger till två extra hjulpekare på bonushjulet. Du kan vinna flera bonusvinster.
  • Vinsterna inkasseras automatiskt när bonusspelet är slut.

Vinsterna på hjulsegmentenär:

• Multiplikatorvärdebonus
  • Jackpottbonus
  • Vänskaps-free spins-bonus
  • Flyger högt free spinsbonus
  • Boutique-bonus
  • Magiska ögonblick-bonus

Multiplikatorvärdebonus

Vinn ett multiplikatorvärde!

• Multiplikatorvärdet som du får multipliceras sedan med ditt totala insatsbelopp.
  • Värdet av multiplikatorerna på hjulet ökar med antalet scatter-symboler som aktiverar bonusspelet.
  • När du har vunnit Multiplikatorvärdet, återgår du till den vanliga spelautomaten.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för bonusspel.

Jackpottbonus

Vinn ett jackpottbonusbelopp!

• Värdet av jackpotten på hjulet ökar med antalet scatter-symboler som aktiverar bonusspelet.
  • När du har vunnit jackpotten återgår du till den vanliga spelautomaten.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för bonusspel.

Vänskaps-free spins-bonus

Spela gratis!

• Du får 10 free spins.
  • Symbolerna staplas på alla hjul.
  • Annie-symboler staplas på hjul 1 och 2.
  • Helen-symboler staplas på hjul 4 och 5.
  • Lillian-symboler staplas på hjul 3.
  • Lillian-symboler ersätter Annie och Helen-symboler för att slutföra vinstkombinationer.
  • Återaktiveras när minst tre spridningssymboler visas vid Free Spins. Du får ytterligare 10 free spins. De här läggs till dina återstående free spins.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

Flyger högt free spinsbonus

Spela gratis!

• Du får 10 free spins.
  • Alla vinster aktiverarRolling Reels™-funktionen.
  • Om du vinner betalas vinsten ut och vinstsymbolerna tas bort. Symbolerna ovanför flyttas till de tomma platserna.
  • Bridesmaids-symbolen staplas på alla hjul.
  • Stapeln växer med en symbol per snurr och börjar med 4 symboler tills stapeln når 13 symboler.
  • De staplade symbolerna färdigställer vinstkombinationer.
  • Bonusspelet kan inte aktiveras på nytt i free spins.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins.

Boutique-bonus

Vinn genom att matcha två likadana symboler.

• Du väljer objekt för att försöka matcha symboler.
  • Tolv presenter visas. Bakom varje paket finns en brudnäbbssymbol med ett multiplikatorvärde eller en brudsymbol.
  • Du väljer objekt tills du hittar två likadana symboler.
  • Om du matchar två brudnäbbssymboler med ett multiplikatorvärde multipliceras din totalvinst med det tilldelade multiplikatorvärdet.
  • När du matchar brudsymbolen avlsutas bonusspelet.
  • Du vinner summan av alla vinstbelopp som avslöjats.
  • De visade vinsterna har redan multiplicerats med din sammanlagda insats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för bonusspel.

Magiska ögonblick-bonus

Välj och vinn slumpmässiga bonusbelopp!

• Tio foton visas. Bakom varje foto finns ett slumpmässigt vinstbelopp eller en Jag beklagar-symbol.
  • Jag beklagar-symbolen avslutar bonusspelet.
  • De visade vinsterna har redan multiplicerats med din sammanlagda insats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.
  • Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för bonusspel.
  • Du vinner summan av alla vinstbelopp som avslöjats.

Prestationer i vinsttabellen

• Följer din vinststatus genom att markera symbolkombinationer som du har vunnit.
  • När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  • Prestationer markeras permanent i vinsttabellen, även om du lämnar spelet.
  • Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  • Vinster där jokrar ingår loggas inte som prestationer.
  • Vinster från hjulbonus loggas inte som prestationer.

Snabbspel

Vid snabbspel ökas hjulens rotationshastighet så att resultaten visas snabbare. Det påverkar inte spinresultatet.

Aktivera snabbsnurr i spelet så här:

1. Skjut höger till inställningar.
  2. Tryck på snabbspel Av.

Stäng av snabbspin med ett tryck på snabbspel .

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Konfigurera min totala insats

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

1. Tryck på Meny.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
  4. Tryck på Mynt per rad och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Det totala satsade beloppet är lika med antalet satsade mynt per vinstrad multiplicerat med antal vinstrader.

Tryck på Satsa och välj det totala antal mynt eller krediter som du vill satsa per snurr.

I det här spelet kanske det inte går att satsa med krediter.

Byt från mynt till krediter

Du kan ändra ditt saldo, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

1. Tryck på Meny.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till krediter.

Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)

Datum för senaste ändring: 2018-12-30