Solar Disc

• Den mäktiga solguden strålar antika rikedomar på dig i Solar Disc!
  • Det är soliga utsikter för den ofta förekommande Solar Disc-funktionen i grundspelet: när en eller flera Solar Disc-symboler visas någonstans på hjulen avslöjar de en symbol.
  • Alla andra gånger symbolen dyker upp på hjulen blir den till en joker och ger lysande vinster.
  • Aktivera bonusrundan med gratissnurr och bli rikligt belönad med 10 gratissnurrar och en garanterad Solar Disc-funktion på varje snurr!

Så här satsar du

• Solar Disc har 26 vinstlinjer för 50 mynt.
  • Meny för insatskonfiguration
    • Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.
    • Visar det aktuella insatsvärdet i vald valuta. Tryck på minusknappen (–) för att minska insatsvärdet.
    • Tryck på plusknappen (+) för att öka insatsvärdet.
    • Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.
  • Snurra
    • Tryck på den runda pilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

• Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr till det aktuella insatsvärdet.
  • För brittiska jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.
  • När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.
  • Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst/förlustgränser uppnås.
  • Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Solar Disc-funktion

• Efter att hjulet har snurrat i ett spel, vänder sig varje Solar Disc-symbol som dykt upp på hjulen om och avslöjar en av följande symboler: Puma, Björn, Vas, Mask, Nyckel eller Mynt. Alla positioner där den avslöjade symbolen hamnar omvandlas till en jokersymbol.
  • Solar Disc-symbolen avslöjar endast symboler som redan finns på hjulen och som inte redan har avslöjats av föregående Solar Disc-symbol.
  • Vinster beräknas efter att alla symbolförvandlingar är klara.
  • Om alla tillgängliga symboler redan har omvandlats, kommer ytterligare Solar Disc-symboler att omvandlas till jokersymboler.

Bonusrunda med gratissnurr

• Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när en bonussymbol landar någonstans på hjul 1 och en eller flera Solar Disc-symboler landar någonstans på ett annat hjul.
  • Aktiveringen av bonusrundan med gratissnurr ger 10 gratissnurrar. Hjulen i bonusrundan med gratissnurr ger större utdelning än hjulen i grundspelet.
  • En Solar Disc-symbol kommer garanterat att dyka upp på varje hjul under varje gratissnurr vid vilket en Solar Disc-symbol dyker upp i det aktiverande snurret.
  • Bonusrundan med gratissnurr kan inte återaktiveras.
  • Gratissnurrar spelas med samma insatsvärde som aktiverande snurr.

Mönstervinst

• För att få en mönstervinst måste du fylla alla positioner på hjulen med jokersymboler. Se vinsttabellen för mer information.

Regler

• Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas.
  • Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen.
  • Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Linjevinster betalas inte ut utöver mönstervinster. Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.
  • Bonussymboler dyker endast upp på hjul 1 i grundspelet. Vinster visas i vald valuta.
  • Oavsett insatsstorlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information.
  • En transaktion innefattar resultatet av bonusrundan med gratissnurr och utfallet som aktiverade bonusrundan.
  • Om vinsttaket har nåtts i bonusrundan avslutas bonusrundan genast oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

Övrig information

• Förväntad återbetalning
  • I enlighet med god spelpraxis som fordras i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom i de fall när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller en serie av snurr, enligt spelreglerna.
  • Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.
  • Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag o.s.v. Till exempel, om högsta vinsten slår in på ett visst spel, är chansen att vinna högsta vinsten i nästa omgång precis lika stor.
  • På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.
  • Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel av många spelare under en längre tid.

Immateriell egendom

© 2018 IGT. Alla rättigheter förbehållna. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess partners, får inte användas utan tillstånd, och är där så anges med ®, registrerade hos USA:s patent- och registreringsverk (U.S. Patent and Trademark Office).

Datum för senaste ändring: 2019-03-25