60 Second Heist

60 Second Heist - Hjälp

Välkommen till 60 Second Heist! Spela free spins mot klockan - varje sekund räknas!

SNABBA FAKTA

RTP

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 0%

Maxvinst

60 000 x insats

Volatilitet

Hög

Genomsnittlig bäst vinst efter 100 snurr

Alla spelare: 44 x insats
1 på 10 spelare: 181 x insats
1 på 100 spelare: 562 x insats
1 på 1000 spelare: 1 445 x insats

INTRODUKTION

60 Second Heist är en 5-hjuls slot med 1 024 vinstvägar skapad av 4ThePlayer.com. Vinstsätt på slots ersätter vinstlinjer vilket gör det enklare att se var vinsten finns. En vinst formas av efterföljande symboler med start från första hjulet.

Plattan i mattan för varje sekund räknas: spela free spins mot klockan med funktioner som en ökande multiplikator och fartökningar. Lås vinnande symboler på hjulen i funktionen Turbo Låst Respin och se hur mycket du kan vinna på 10 sekunder!

HUR SPELAR MAN?

Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda knapparna + och –. Alla vinster är multiplicerade per insats. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

Spelaren trycker på SNURRKNAPPEN för att börja spela. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för att snurra om knappen är aktiverad i spelets meny.

När snurret stannar höjs vinnande symboler ovanför hjulen.

Vinster betalar från vänster till höger.

SYMBOLER

WILD

Wild-symbolen ersätter varje symbol förutom scatter-symbolen.

Wildsymbolen har ett annat utseende och animation när free spins spelas.

FREE SPINS SCATTER

3 free spins scatters ger Vinn Tid Free Spins. Free spins scatters kan landa på hjul 1, 3 och 5.

SYMBOLER MED HÖGST UTBETALNING

De två högst betalande symbolerna har ett annat utseende och animation när free spins spelas. Utbetalning för dem förblir densamma.

VINN TID FREE SPINS

3 free spin scatters ger Vinn Tid Free Spins. Du tilldelas 60 sekunder med snurr.

Hjulen kommer att snurra som vanligt och vinster tilldelas som vanligt under den tilldelade tiden som syns på stoppklockan bredvid hjulen. När den tilldelade tiden är slut kommer aktuellt snurr och eventuella vinster att räknas innan funktionen avslutas.

Ett ljus kommer att röra sig runt hjulen, i en varvräknare, under funktionen. Varje gång ett varv är fullbordat kommer vinstmultiplikatorn att öka med +1 och alla efterföljande vinster (inklusive eventuella vinster som just tilldelats) kommer att multipliceras med detta nummer. Hastigheten på ljuset på varvräknaren kommer att öka i takt med att multiplikatorn blir högre.

Vinstmultiplikatorn startar på X1 och har ingen övre gräns.

Bonustid beräknas av spelservern. Uppfattad tid kan upplevas annorlunda beroende på enhetens prestanda och påverkar inte spelets resultat.

FARTÖKNINGSSCATTER

En fartökningsscatter som landar synligt under free spins kommer att öka hastigheten på snurren, tilldela uppräkningar, och ljuset på varvräknaren kommer att röra sig snabbare under en kort tid. Landar en extra fartökningsscatter när detta är aktivt kommer tiden för fartökningen att förälngas.

EXTRA TID SCATTER

Landar en Extra Tid Scatter under free spins kommer den återstående tiden på stoppklockan att utökas. Om tiden redan gått ut på stoppklockan kommer Extra Tid Scatter att ge effekt först efter att eventuella vinster tilldelats.

TURBO LÅST RESPIN FUNKTION

Efter varje vinst i huvudspelet kan Turbo Låst Respin Funktion aktiveras.

Alla symboler involverade i vinsten kommer att låsas fast. Alla andra hjulpositioner kommer att snurras om och nya vinnande symboler kommer även de att låsas fast. Detta fortsätter i 10 sekunder och den slutliga vinsten tilldelas.

HUR MAN RÄKNAR UT EN VINST MED 1 024 VINSTSÄTT

Om något eller några av hjulen innehåller fler än en (1) symbol av samma slag multipliceras vinsten.

Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga utbetalningsmultiplikator.

Till exempel, om det första hjulet har två symboler, det andra hjulet tre symboler och det tredje hjulet två symboler kommer vinsttabellen multipliceras med 2 x 3 x 2 = 12.

Samtidiga eller sammanfallande vinst på olika vinstlinjer räknas samman.

SPELVALSMENY

Spelvalsmeny (öppnas genom knappen med 3 horisontella linjer) innehåller:

• Ljud – För att avaktivera/aktivera spelljud

• Vinsttabell – Visar vinsterna för varje symbol och beskrivning av spelfunktioner

• Tryck mellanslag för att snurra – Låter mellanslag användas för att satsa

• Historik – För att se spelhistorik

• Spelregler – öppna spelregler

ALLMÄN INFORMATION

Den engelska versionen av spelreglerna har tolkningsföreträde.

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök www.4theplayer.com/contact

Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från det avbrutna spelet att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig, vänligen kontakta supporten för din spelwebbplats.

Vid fel på hårdvara / mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

Hjälpsektionen senast uppdaterad 10.02.2022

ENGELSK TERM

ÖVERSÄTTNING

WILD

WILDSYMBOL

FREE SPINS

GRATISSNURR

CONGRATULATIONS

GRATULERAR

WIN UP TO

VINN UPP TILL

YOU WON

DU VANN

BIG WIN

STORVINST

MEGA BIG WIN

MEGASTORVINST

EPIC BIG WIN

EPISK STORVINST

5 OF A KIND

5 AV EN TYP

WIN FREQUENCY

VINSTFREKVENS

ANY

ALLA

BIG

STOR

BONUS

BONUS

EPIC

EPISK

60 SECONDS

60 SEKUNDER

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-02-15