Witch Feature

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 50 vinstrader.
Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som insatsen.
Den totala insatsen baseras på din ursprungliga insats på varje spelad vinstrad.
Den ursprungliga insatsen är insatsen delad med antalet spelade vinstrader.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.
"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Vinsttabellen visar vinsterna i spelarens valuta.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.
Wild-symboler ersätter alla symboler utom free spins-symboler, brygdsymboler och frågetecken.

Brygdfunktioner

De 4 brygdfunktionerna är omsnurr med höga symboler, slumpade wild-omsnurr, omsnurr med multiplikatorer och megawild-omsnurr.
De 4 brygdfunktionerna visas på 4 kort.
Varje funktion representerar varsitt kort och aktiveras av olika kombinationer av brygdsymboler.
Brygdsymboler kan bara dyka upp på hjul 2, 3 och 4.
När brygdsymboler stannar på hjulen samlas de in, och symbolerna ovanför ersätter de tomma platserna.
Brygdsymboler samlas från vänster till höger.
Endast 1 brygdsymbol kan stanna på ett hjul per spel.
När 3 brygdsymboler samlas in kan kombinationen aktivera en av brygdfunktionerna eller en explosion.
I ursprungsläget är slumpade wild-omsnurr, omsnurr med multiplikatorer och megawild-omsnurr låsta.
När omsnurr med höga symboler aktiveras låses slumpade wild-omsnurr upp.
När slumpade wild-omsnurr aktiveras låses omsnurr med multiplikatorer upp.
När omsnurr med multiplikatorer aktiveras låses megawild-omsnurr upp.
När alla 4 brygdfunktioner aktiverats hålls de upplåsta.
Insamlade brygder är bundna till den nuvarande insatsen.
Upplåsta brygdfunktioner är bundna till den nuvarande insatsen.

Omsnurr med höga symboler

1 röd brygdsymbol, 1 blå brygdsymbol och 1 grön brygdsymbol aktiverar funktionen.
Först utbetalas vinsterna från basspelet och ett omsnurr delas ut.
När funktionen aktiveras utdelas ett omsnurr med endast wild-, häx-, katt-, uggle-, bok- och kvastsymboler.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Slumpat wild-omsnurr

1 röd brygdsymbol och 2 blåa brygdsymboler aktiverar funktionen.
Funktionen ger ett omsnurr och ett slumpat antal wild-symboler stannar på hjulen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Omsnurr med multiplikatorer

1 röd brygdsymbol och 2 gröna brygdsymboler aktiverar funktionen.
Funktionen ger en multiplikator på x2, x3, x5, x8 eller x10.
Funktionen ger omsnurr.
Omsnurren fortsätter tills de ger vinst.
Multiplikatorn appliceras på vinsten.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Megawild-omsnurr

2 blåa brygdsymboler och 1 grön brygdsymbol aktiverar funktionen.
Ett omsnurr med Megawild delas ut.
Megawild-symbolerna kan antingen vara 1 symbol som är 3x3 eller 2 symboler som är 2x2.
Wild-symbolerna dyker slumpmässigt upp på hjulen.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Explosion

Aktiveras slumpmässigt när en kombination av brygdsymboler som inte aktiverar en brygdfunktion uppstår.
Först utbetalas vinsterna från basspelet och sedan aktiveras funktionen.
Under funktionen stannar ett antal frågetecken slumpmässigt på hjulen.
Alla frågetecken på skärmen ersätts av wild-, häx-, katt-, uggle-, bok- eller kvastsymboler.
Wild-, häx-, katt-, uggle-, bok- och kvastsymboler ger olika vinster.
Vinsten beräknas när symbolerna har ersatts.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins

Free spins-symboler som stannar på både hjul 1 och 5 aktiverar funktionen.
10 free spins delas ut.
Brygdsymboler dyker inte upp på hjulen under free spins.
Brygdfunktioner kan aktiveras slumpmässigt i vilket spel som helst.
Multiplikatorfunktionen kan aktiveras tillsammans med alla brygdfunktioner.
När en multiplikatorbrygdsfunktion aktiveras delas antingen omsnurr till en vinst eller 1 omsnurr med en annan brygdfunktion ut.
Den totala vinsten av ett omsnurr med multiplikator och en annan brygdfunktion räknas ut genom att multiplicera brygdfunktionens vinst med den valda multiplikatorn.

En free spins-symbol på hjul 1 eller 5 ger ytterligare 1 free spin.
Free spins-symboler som stannar på både hjul 1 och 5 ger ytterligare 10 free spins.
Free spins kan återaktiveras hur många gånger som helst.
Free spins kan inte återaktiveras under brygdomsnurr.
Under omsnurr med höga symboler, slumpade wild-omsnurr, omsnurr med multiplikatorer och megawild-omsnurr kan free spins inte aktiveras.
Free spins kan bara aktiveras i basspelet.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.
Att trycka på knappen Spela under pågående spel stoppar hjulen snabbare. Det påverkar inte resultatet.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
Ljud av-knappen: Stänger av spelets ljud och musik.

Ljud på-knappen: Slår på spelets ljud och musik.
Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.

Knappen Bank: Visar kassan.
Knappen Hem: Avslutar spelet.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Vinst: Visar den senaste vinsten.
Saldo: Visar nuvarande saldon.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.
Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Totalt antal spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Vinstfunktion: Välj det här alternativet för att avsluta autospelsessionen när funktionen aktiveras.
Enskild vinst: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Spelmeny

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Vinstknappen: Visar det senaste spelets vinst.

Historikknappen: Visar historiken för spelresultat.

Meddelandeknappen: Visar meddelanden.
Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värdet är fast och ändras inte.
Det här spelet har en RTP om 94,02 %.

Ordlista

BIG WIN - STORVINST
FREE SPINS - FREE SPINS
HUGE WIN - JÄTTEVINST
PLAY - SPELA
TOTAL WIN - TOTAL VINST
WILD - WILD
WITCH FEATURE - HÄXFUNKTION

Datum för senaste ändring: 2022-10-03