Rise of Atlantis

1. Resa till Atlantis, den mystiska staden under vågorna, den mäktiga Poseidons rike - Havets Gud
  2. I början välsignar Poseidon Atlantis med sin (bubblande) belöning. Men med tiden förändras Poseidons gunst och belöning...
  3. Vad är detta mysterium och vad kommer du att upptäcka i Rise Of Atlantis?

Steg 1: Kom i gång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.
  3. RTP : Base Game 94.02%
              Extra Bet 94%
              Bonus Buy 96%
              Ultimate Rise Bonus Buy 96%

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SPELA” för att starta spelet.
  • Symbolerna avlägsnas och nya symboler faller ner på hjulen.
  • Om 8 eller fler matchande symboler dyker upp vinner du. De vinster du har markeras. Detta skapar en explosion och fler symboler faller ner.
  • Vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Fallande symboler

• Alla vinstsymboler skapar en kedjereaktion.
  • Vinstsymbolerna avlägsnas från hjulen och ersätts av nya symboler som finns ovanför hjulen.
  • Symboler fortsätter falla tills inga fler vinstsymboler produceras.

Stigande multiplikatorer

• Stigande multiplikatorer är aktiva under grundspelet.
  • Den stigande multiplikatorn kan aktiveras under alla snurr, och när den aktiveras kommer en multiplikator att sväva upp till en slumpmässig position på hjulen.
  • Om den stigande multiplikator-symbolen dyker upp under en vinstkaskad ger den en multiplikator på mellan 2–100 gånger.
  • När inga fler fallande vinstsymboler bildas läggs alla multiplikatorsymbolers värden ihop. Summan multiplicerar sedan den sammanlagda vinsten från de vinnande fallande symbolerna.
  • När alla vinster har behandlats kliver den stigande multiplikator-symbolen upp en position ovanför dess nuvarande position.

Gratissnurr

• 4 eller fler bonussymboler på spelplanen ger gratissnurr.
  • Under gratissnurr kan den stigande multiplikatorn öka till upp till 500 gånger.
  • Under gratissnurr ökar den stigande multiplikator-symbolen för varje steg.
  • När inga fler fallande vinstsymboler bildas läggs alla multiplikatorsymbolers värden ihop. Summan multiplicerar sedan den sammanlagda vinsten från de vinnande fallande symbolerna.
  • Totalinsatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • Under gratissnurr ger 3 eller fler bonus-scattersymboler på spelplanen extra gratissnurr.

Bonusköp (beroende på operatörens inställning)

• Bonusköpet kan aktiveras under grundspelet
  • När det är aktiverat kan du välja mellan 2 alternativ.
  • Vid köp av gratissnurr snurrar hjulen och garanterar att minst 4 scattersymboler dyker upp. Det aktiverar i sin tur gratissnurr.
  • Köp av gratissnurr kostar 100 gånger insatsen.
  • Vid köp av Den slutgiltiga uppståndelsen snurrar hjulen och garanterar att minst 4 scattersymboler dyker upp. Det aktiverar i sin tur gratissnurr. Endast de förbättrade multiplikatorvärdena är aktiva under Den slutgiltiga uppståndelsen.
  • Köp av Den slutgiltiga uppståndelsen kostar 350 gånger insatsen.

Extrainsats (beroende på operatörens inställning)

• Extrainsatsen kan aktiveras under grundspelet.
    • När den är aktiv ökar chansen att aktivera en bonus.
    • Kostnaden för extrainsatsen är ytterligare 0,25 gånger totalinsatsen.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Frekvensen av funktioner kan variera beroende på antalet spel som spelas.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Gällande datum från

År-månad-dag: 2022-10-20 v1.0

Datum för senaste ändring: 2023-01-12