The WishMaster MegaWays

• Spelregler

SPECIALSYMBOLER OCH FUNKTIONER

MEGAWAYS™

Antalet möjliga vinstsätt per snurr varierar enligt det totala antalet inpiduella symboler som landar på hjulen, med en maximal potential på 117 649 MegaWays™ att vinna!

AVALANCHE™

Symboler som bildar vinster försvinner och gör plats för nya symboler att falla ner som kan bilda nya vinster.

WISH MASTERS FUNKTIONER

En Scatter-symbol som förekommer var som helst på hjulen aktiverar slumpmässigt en av Wish Master-funktionerna i 5 snurrar:

Extra Wild: Alla symboler som motsvarar den symbol som visas i förteckningen ersätts av Wild-symboler.

Wild-hjul: Hela det hjul som scatter-symbolen landade på fylls med Wild-symboler.

Multiplikator: Alla insatsers sättvinster multipliceras med en multiplikator på antingen x2 eller x3. Båda multiplikatorer kan aktiveras samtidigt och multiplicera alla vinster med x6.

Slumpmässig Wild: 2 till 5 Slumpmässiga Wilds kan förekomma på hjulen efter varje snurr och överlappar alla symboler på hjulen.

När en Wish Master-funktion är aktiverad kommer snurräknaren att vara inställd i 5 snurrar.

Varje aktiverad Wish Master-funktion adderas till förteckningen.

En Scatter-symbol som förekommer på hjulen när Wish Master-funktioner är aktiva aktiverar slumpmässigt en annan Wish Master-funktion och återställer snurräknaren till 5 snurrar.

Maximalt 3 Wish Master-funktioner kan aktiveras samtidigt. Om en scatter-symbol förekommer på hjulen medan 3 Wish Master-funktioner redan är aktiverade så kommer den Wish Master-funktion som aktiverades först att ersättas med en ny Wish Master-funktion.

Förteckningen kan inte innehålla identiska funktioner. Funktionerna är två multiplikatorer – x2, x3, två Extra Wilds – för var och en av de högst betalande symbolerna, Slumpmässiga Wilds och Wild-hjul.

Om någon Wish Master-funktion är aktiverad och två eller fler scatter-symboler förekommer på hjulen under samma snurr så kommer varje scatter-symbol med start längst till vänster att aktivera en Wish Master-funktion, där den första scatter-symbolen återställer snurräknaren till 5 snurrar.

Endast en scatter kan förekomma på varje hjul.

Om snurräknaren når 0 och ingen Wish Master-funktion är aktiverad under den snurren så tas alla aktiverade Wish Master-funktioner bort från förteckningen.

Om insatsnivån ändras när Wish Master-funktioner är aktiverade så återställs snurräknaren till 0 och alla Wish Master-funktioner tas bort från förteckningen. Utvecklingen per insatsnivå sparas.

Alla snurrar gjorda samtidigt som Wish Master-funktionerna är aktiva är betalda snurrar.

WILD-SYMBOL

Wild-symbolen kan förekomma var som helst på hjulen och ersätter alla andra symboler förutom scattern.

Wild-symbol-ersättningen betalar den högsta möjliga vinstkombinationen enligt vinsttabellen.

I händelse av att en vinst endast består av Wild-symboler, kommer endast den annonserade betalningen för längden av 6x Wild i ett vinstsätt att betalas ut för det sättet.

SPELTERMINOLOGI
      Engelska Översättning
      WILD WILD
      JACKPOT JACKPOTT

*Jackpot-symboler kan endast visas om de är konfigurerade och tillåtna i din jurisdiktion.

HUR MAN SPELAR WISH MASTER MEGAWAYS™

• Spelförlopp

Alla förloppsfunktioner i spelet, inklusive symboler låsta på hjulen som påverkar efterföljande snurr, sparas i spelet på aktuell insatsnivå.
      Du kan ha olika förloppsnivåer för olika insatser på samma spel och flytta dig mellan dem genom att ändra insats.
      Om du tilldelas free spins i en kampanj kommer förloppet i huvudspelet, inklusive alla låsta symboler, att sparas för att senare, när dina free spins färdig spelats, kunna återupptas.
      Observera att detta statiska spel sparas i sitt nuvarande stadie för alltid.

• Vadslagning

För att spela spelet måste du ha tillräckligt med medel för att täcka din insats. Du kan se ditt aktuella SALDO på din skärm.

För att börja spela väljer du först insatsvärde. Klicka/tryck på ”+” eller ”-” för att öka eller minska insatsen eller klicka/tryck på insatsvärdet i mitten och välj ett insats värde från en rullningsbar lista. Notera att en valda insatsen kommer att tillämpas på varje snurr. Om ditt saldo blir otillräckligt för att spela kommer du att få automatiska meddelanden som säger att det är ”Otillräckliga medel”.

När du har valt insatsen klickar/trycker du på knappen SNURRA för att börja spela.

• Snurra hjulen

Om du spelar på dator snurrar du genom att klicka på snurrknappen eller trycka på mellanslagstangenten.

Du kan snabba upp varje hjulsnurr genom att trycka på mellanslag igen eller genom att klicka på hjulen. För att TURBOSNURRA håller du ned mellanslag eller snurrknappen.

• Snabbsnurr

Slår på eller av alternativet snabbsnurr. Alternativt använder du knappen SNABBSNURR om den är tillgänglig på din enhet.

• Autospel

Autospel gör att du kan upprepa din valda insats i ett valt antal spelrundor. För att starta Autospel väljer du önskat insatsvärde och klickar/trycker sedan på Autospel-knappen.

I Autospel-panelen kan du starta Autospel genom att välja det antal rundor du vill att din insats ska upprepas i.

Dina valda antal Autospel-rundor kommer att visas på Autospel-knappen. Antalet återstående Autospel-rundor kommer att uppdateras när Autospel startas.

Ditt totala Autospel-insatsbelopp beräknas genom att multiplicera antalet Autospel-rundor med värdet på din insats. Det indikeras under varje Autospel-alternativ. Det återstående Autospel-insatsbeloppet kommer även att visas under det valda Autospel-alternativet när Autospel har startat.

Dina automatiska spelrundor kommer att fortsätta till antingen dina valda antal Autospel-rundor har slutförts eller om du väljer att stoppa Autospel genom att klicka/trycka på STOPP.

När Autospel körs är det inte möjligt att ändra din insats. Du måste stoppa Autospel för att ändra insatsen.

• Jackpottspel

Vinn en av de jackpottnivåer som erbjuds när tre eller fler jackpottsymboler visas på hjulen eller om jackpotten aktiveras av en spelfunktion. Snurra på jackpotthjulet för att avgöra vilken av de jackpottnivåer som erbjuds som du vinner. Storleken på segmentet i jackpotthjulet påverkar inte oddsen för att vinna de representerade jackpottnivåerna. Chansen att vinna en jackpott ökar i korrelation med storleken på insatsen du spelade med. Jackpotten aktiveras slumpmässigt och kan vinnas genom att spela ett av de länkade jackpottspelen. För att vinna jackpotten behöver spelaren inte göra några val förutom att snurra på hjulen. Insatsvärdet kan inte ändras under free spins. Problem med internetanslutningen kan orsaka förseningar i jackpottmeddelanden eller -uppdateringar men de påverkar inte den faktisk jackpottvinsten. Det är inte möjligt för två spelare att vinna samma jackpott. Om två jackpottvinster sker i närheten av varandra kommer jackpotten delas ut i respektive följd. På grund av uppkopplingsproblem kan det jackpottvärde som visas skilja sig från det riktiga jackpottvärdet. Jackpotten kan inaktiveras tillfälligt, när det händer så pausas alla bidrag. Jackpottvärdet som blir är tillgängligt vid återaktivering kommer vara samma som innan inaktiveringen.

Reglerna för Jackpotavbrott och Jackpotfondallokering definieras av varje Operatör efter eget gottfinnande.

• Progressive Jackpot / Progressiv jackpott

Den progressiva jackpotten utgörs av samtliga insatser på spel som erbjuder dessa jackpottar och i vissa fall kan jackpottarna erbjudas på flera webbplatser. En liten procentandel av varje totalinsats går till den gemensamma potten. En del av detta bidrag används för att utgöra de progressivt ökande jackpottbeloppen, och den andra delen, bidrar till en grundpott, vilken är minimibeloppet pengar som en kvalificerad spelare får vid en jackpottvinst. Så snart jackpotten vunnits blir en ny progressiv jackpott tillgänglig och processen upprepas. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Jackpotten har inte något tak. Oddset för att vinna jackpotten ökar med storleken på jackpotten och kan vinnas när som helst. Den här jackpotten har inget övre tak och kan vinnas när som helst. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.

• Timed Jackpot / Tidsbestämd jackpott

Den tidsbestämda jackpotten är en progressiv jackpott som är garanterad att betalas ut före en angiven tidpunkt. Prispotten växer med bidrag från insatserna från varje snurr på ett jackpottspel, och ju närmare prispotten kommer till den angivna garanterade senaste utbetalningstiden, desto större är sannolikheten att vinna den. Sannolikheten ökar med upp till 100 % när den garanterade senaste utbetalningstiden nåtts. När jackpotten har vunnits blir en ny tidsbestämd jackpott tillgänglig och processen upprepas med en ny garanterad senaste utbetalningstid. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Den här jackpotten har inget övre tak men måste vinnas före tidpunkten som anges. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.

• Dynamisk Jackpottdelning

Endast de första 27.11kr av insatsen kvalificerar för att vinna time jackpot.

Insatsbelopp som överstiger 27.11kr räknas direkt till progressive jackpot.

• Daily Jackpot (time)

Aktuellt startvärde är: 27,110.72kr, Nästa minsta startvärde är: 27,110.72kr

• Mega Jackpot (progressive)

Aktuellt startvärde är: 677,768.22kr, Nästa minsta startvärde är: 677,768.22kr

• Hourly Jackpot (time)

Aktuellt startvärde är: 1,355.53kr, Nästa minsta startvärde är: 1,355.53kr

• Övriga kontroller

Klicka/tryck på knappen VINSTTABELL för att visa de vinnande kombinationerna och utbetalningar.

Klicka/tryck på knappen LJUD för att slå på eller av spelets ljud.

Klicka/tryck på knappen HISTORIK för att visa spelrundorna du har spelat och resultaten för dessa rundor.

Klicka/tryck på knappen HJÄLP för att visa spelreglerna.

Klicka/tryck på knappen FULLSKÄRM för att gå in i fullskärmsläge eller klicka/tryck på knappen AVSLUTA FULLSKÄRM för att avsluta det (alternativt, tryck på Esc).

• Allmänna typer av spel

Kontrollera betalningsmenyn i spelets vinsttabell om du är osäker på speltypen.

Värdena relaterade till varje symbol, som visas antingen på slot-scenen eller på de avsedda symbolvinstsidorna i betalningsmenyn representerar insatsmultiplikatorer och inte krediter.

Vinstvärdet från en vinstlinje motsvarar den totala insatsen delad med antalet vinstlinjer multiplicerad med symbolmultiplikatorn som anges i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstlinjer läggs de totala vinstvärdena ihop. Om fler än en vinst inträffar på samma vinstlinje betalas den högsta vinsten ut. Varje inpiduell vinstlinje kan endast betala en gång per snurr.

Exempel: Den totala insatsen är 2. Totalt antal vinstlinjer är 20. Symbolmultiplikatorn vid en längd på 5 är 300. Vinsten för 1 vinstlinje med denna symbol och längd skulle då beräknas så här: 2 / 20 * 300 = 30.

Prisets värde från en vinstlinje i ett spel med flera linjer räknas ut som insatsen multiplicerad med symbolmultiplikatorn som visas i vinsttabellen. När flera vinster uppstår på flera linjer slås de totala vinsterna ihop. Om mer än en vinst uppstår på samma linje betalas bara den största vinsten.

Exempel: Insatsen är 2. Symbolmultiplikatorn för längden 5 är 20. Vinsten för 1 vinstlinje med den symbolen och längden räknas ut som: 2 * 20 = 40.

Prisvärdet från ett vinstsätt eller vinnande kluster motsvarar insatsen multiplicerad med den symbolmultiplikator som finns angiven i vinsttabellen. Om flera vinster inträffar på flera vinstsätt eller kluster läggs vinstvärdena ihop och bildar en totalsumma.

Exempel: Total insats = 2. Symbolvinstmultiplikator = 2. Vinst = 2x2 = 4.

Om det finns en Scatter-symbol i spelet kommer alla vinster att betalas i tillägg till alla andra symbolvinster som förekommer på samma snurr.

Var uppmärksam att varje konto endast tillåter att du spelare ett spel åt gången. Därför kan ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Det kan leda till flera olika fel.

• Spelnummer

Varje spelrunda identifieras av ett unikt SPELNUMMER.

Detta nummer återspeglar när spelrundan började i termer om GMT per timme: minut: sekund: Använd detta spelnummer som referens (eller ta en skärmdump av spelnumret) om du vill kontakta kundtjänst gällande en särskild runda.

För att få bästa spelupplevelse bör du använda den senaste versionen av mjukvaran. Vid fel annulleras alla spel och vinster.

RTP är ≈ 93.05% vilket inkluderar grundspelets RTP och jackpottbidrag.

Spelets beräknade maxmultiplikator är 27018.6.

Minsta insats: 1kr

Högsta insats: 100kr

Datum för senaste ändring: 2023-06-08