Water Blox Gigablox

Välkommen till Water Blox, en högvolatil slot med signaturfunktionen Gigablox, Wild Respins, Wilds, Vandrande Wilds och Monster Free Spins Bonus med Wild Respins och upp till 10 x Monster multiplikator!

OM SPELET

Där Walaryas djupa skogar slutar och det stora blå bryter mot stranden färdas enorma havsodjur upp längs fjordarna. Shamanen står vid murarna vid fallen och väntar på den stora fångsten eftersom belöningarna är bättre för de allra största. Detta är en 6x6 slot med Gigablox-funktion, 50 vinstlinjer, Wild Respins och ett Monster Free Spins-bonusspel med ökande multiplikator och Wild Respins-funktion!

BASSPEL

Basspelet har ett fält på 6x6 med 50 vinstlinjer som beräknas från vänster till höger. 1-3 wilds kan visas slumpmässigt på samtliga hjul. Wilds ersätter alla andra symboler förutom scatter-symbolen. Scatter-symbolen betalar på vilken position på hjulen som helst. 5 eller fler scatters aktiverar Monster Free spins bonusspel.

Huvudspelet har en slumpmässig Wild Respin-funktion med vandrande wilds.

När 5+ scatter-symboler landar på hjulen låser de upp Monster free spins-bonusspelet som ger lika många free spins som antal scatters.

• Om Wild Respins och Monster Free Spins aktiveras samtidigt kommer Wild Respins att spelas först och Monster Free Spins aktiveras efter.
  • Om fler än 5 scatters landar under en Wild Respin kommer dessa att läggas till antalet free spins.

GIGABLOX

Gigablox är överdimensionerade symboler som på hjulen fungerar som individuella symboler i formationer från 2x2 till 6x6. Scatter-symboler kan landa som Gigablox.

WILD RESPINS

Denna funktion aktiveras slumpmässigt under huvudspelet och förvandlar 1-3 slumpvis utvalda symboler på spelfältet till wilds. Efter eventuella vinster delats ut aktiveras ett respin i vilken wilds kommer att vandra och byta position. Storleken på symbolerna som förvandlats till wilds definierar antalet vandrande wilds.

• 1x1 wild ger 1 vandrande wild
  • 2x2 wild ger 2 vandrande wilds
  • och så vidare upp till 6x6 wild som ger 6 vandrande wilds

Under re-spins kommer en vandrande wild som landar på ett stort block att förvandla hela blocket till en wild. Olika vandrande wilds kan inte landa på samma position.

MONSTER FREE SPINS

Få 5+ scatter-symboler i basspelet för att aktivera Monster free spins. Antalet free spins är samma som antalet scatters i spelfältet när funktionen aktiveras. Monster free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret på ett 6x6 spelfält med 50 vinstlinjer. Varje ny scatter som visas under free spins ger ytterligare 1 extra free spin. Wild Respins aktiveras vid varje free spin och förvandlar 1-3 slumpvis utvalda symboler på spelfältet till wilds. Dessutom kommer varje wild-symbol att lägga till poäng till en mätare. När mätaren är fylld ökar spelfältets multiplikator och ytterligare free spins tilldelas enligt följande:

Poäng att samla Multiplikator Extra free spins
20 2x +2 free spins
25 3x +2 free spins
30 5x +2 free spins
50 10x +2 free spins

Den uppdaterade multiplikatorn gäller från och med aktuell vinst och alla efterföljande vinster. Efter vinster delats ut (med multiplikator) tilldelas ett respin i vilken wilds kommer att vandra och byta position. Wilds från ett respin kommer inte att lägga till poäng till mätaren.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med tre i rad, fyra i rad, samt fem och sex i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wild-symboler kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
  • Ovan innehåller inte scatter-symboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.

SPELMENY

Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.
  • Ljud – (om tillgängligt) Stänger av och slår på ljudet.
  • Insats – Visar nuvarande insats. Klicka för att välja/ändra insatsen
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras snurrknappen till stoppknapp (stoppknapp kan stängas av). Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel-knapp – (om tillgängligt) Du kan välja autospel för att spela fler spelrundor automatiskt. Det kan inaktiveras när som helst. Tryck på 'Autospel'-knappen för att öppna autospelmenyn. Välj antalet rundor. Välj förlustgräns (om tillgängligt). Välj maximal enskild vinst (om tillgängligt). Starta autospel genom att trycka på 'Start'-knappen. Du kan se hur många rundor som är kvar på stoppknappen. När autospel pågår avbryts alla rundor som är kvar genom att trycka på stoppknappen.
  • Snabbspelsknapp - (om tillgängligt) Tryck för att aktivera eller inaktivera spelrundor med snabbspel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra (desktop).

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 02/05/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-05-16