Glory of Heroes

Välkommen till Glory of Heroes slot. Kliv in i en medeltida fantasivärld och gör vår hjälte sällskap när han slåss mot horder av fiender för att försvara sitt kungarike i den ultimata kampen för ära!

Om spelet

Glory of Heroes är en 7x7 slot med klung-vinster. Spelet erbjuder unik spelmekanik där spelaren avancerar genom olika nivåer genom att klara av vissa mål och färdas på så sätt genom en mängd olika platser i spelet. Längs vägen får du slåss mot minioner och boss-monster där hjälte-symbolen uppgraderas och ger chans att vinna boss-bonusen. Var inte rädd för du kommer vara beväpnad med "Hero´s Powers" spelmodifierare som hjälper dig att vinna rikedomar värdiga en kung! Slutligen kommer du också att fylla i gratisspelmätaren för att aktivera upp till 50 gratisspel

Återbetalningsprocent

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%

Spelregler

• Välj insatsvärde

• Vinnande kombinationer och utbetalningar görs enligt vinsttabellen.

Klungvinster

• En vinnande klunga består av 5 eller fler av samma symbol som hänger samman vertikalt och/eller horisontalt i intilliggande positioner.

• Wild ersätter alla symboler och kan vara en del av flera vinnande klungor.

• Wild ger ingen utbetalning och wilds kan inte själva bilda klungor.

• Det måste finnas minst 1 symbol som inte är wild i en klunga.

• Endast den högsta vinsten betalas ut för varje vinnande klunga

Kaskadsymboler

• När det blir en vinst kommer alla vinnande symboler att tas bort.

• Symboler ovanför de tomma positionerna faller ner för att fylla de här positionerna.

• Nya symboler blir tillagda till alla tomma positioner och vinster kommer att utvärderas igen.

• När det inte finns några fler vinster är spelet avklarat.

Mål, nivåer och platser

• Det finns 3 platser Plats 1 och 2 har 3 nivåer vardera och plats 3 har 2 nivåer

• Varje nivå har ett mönster på spelfältet, detta mönster är ett mål att nå

• Varje vinst på en position som ingår i mål-mönstret kommer att minska värdet på det målet

• Symboler som tas bort av Raseri kommer att minska värdet på det målet

• Mål-positioner visas inte under gratisspel

• Mål-positioner kan inte minska i värde under gratisspel

• Mål med ett värde av noll tas bort.

• Nivån är avklarad när alla mål är borttagna.

• Nästa nivå startar när spelomgången är över och samtliga gratisspel som kan ha blivit aktiverade under det spelet är avklarade.

• När plats 3, nivå 2 är avklarad kommer spelet återvända till plats 1, nivå 1

Hjältesymboler

• Om ett startande snurr inte innehåller någon vinnande kombination finns det en chans att en hjältesymbol uppenbarar sig på hjulen

• Hjältesymboler kan endast aktiveras direkt efter ett inledande snurr och inte i de efterföljande kaskadvinsterna

• Hjältesymboler kan vara 2x2, 3x3 eller 4x4 i storlek

• Endast 1 symbol per nivå kan läggas till som hjältesymbol

• På nivå 1 kan endast symbol H läggas till som hjältesymbol

• Varje gång en nivå är avklarad kommer symbolen att uppgraderas till nästa symbol i vinsttabellen:

• Plats 1Nivå 1Lila ädelsten

• Plats 1Nivå 2Mörkblå ädelsten

• Plats 1Nivå 3Grön ädelsten

• Plats 2Nivå 1Ljusblå ädelsten

• Plats 2Nivå 2Orange ädelsten

• Plats 2Nivå 3Rosa ädelsten

• Plats 3Nivå 1Gul ädelsten

• Plats 3Nivå 2Röd ädelsten

Boss bonus

• Varje vinst ökar Boss bonusen med 15%

• Varje gång en plats är avklarad kommer 1 snurr på Boss Bonus-hjulet att tilldelas

• Om Boss Bonus-hjulet stannar på vinst kommer summan som visas på Boss Bonus-mätaren att tilldelas som vinst.

• Om Boss Bonus har vunnits kommer Boss Bonus-mätaren att återställas till noll.

• Om Boss Bonus inte vunnits kommer summan flyttas över till nästa plats.

Hjältekrafter

• Hjälten har 3 krafter: Magi, Motattack & Raseri

• Magi:

• 9 wilds läggs till var som helst på hjulen

• Magi kan endast aktiveras direkt efter ett inledande snurr och inte i de efterföljande kaskadvinsterna

• Motattack:

• Ett mål väljs slumpmässigt ut och dess värde minskar med 1

• Motattack aktiveras om det inte kommer någon vinst under tre snurr på raken

• Motattack kan endast aktiveras under huvudspelet

• Raseri:

• Ett slumpmässigt antal symboler avlägsnas

• Om en symbol som avlägsnas med raseri befinner sig på en målposition kommer värdet på den att minska

• Raseri kan aktiveras under kaskader efter det inledande snurret

• Magi och raseri kan aktiveras under ett och samma snurr på olika olika kaskader

Gratis spel

• Det finns en mätare med 50 positioner.

• Varje symbol som avlägsnas i en vinnande kombination kommer att öka mätarvärdet med 1 position.

• Om mätaren når 50 eller över aktiveras gratis spel.

• 8, 10, 12, 15, 20, 25 eller 50 gratisspel delas slumpmässigt ut

• Tur-symboler kan dyka upp under gratisspelen, endast gällande tur-symbol kan visas

• Gratisspel har en multiplikator som börjar på 1x

• För varje kaskad under gratis spel ökas vinstmultiplikatorn med 1

• Det finns inget tak på vinstmultiplikatorn

• Gratis spel kan återaktiveras om mätaren når 50 under ett gratis spel med 8, 10, 12, 15, 20, 25 eller 50 extra gratisspel som belöning

• Magi kan aktiveras under gratisspel

• Raseri kan aktiveras under gratisspel

• Motattack kan inte aktiveras under gratisspel

• Insatsvärdet är samma som i spelomgången som aktiverade gratisspelet

Så här spelar du

• Välj insatsvärdet

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela

Alternativ för autospel (om tillgängligt)

• Antal snurr: Autospel avslutas när det förvalda antalet snurr har uppnåtts.

• Förlustgräns: Autospel avslutas om din totala förlust under autospel-sessionen är lika med eller överskrider den valda gränsen.

• Gräns för enstaka vinst: Autospel avslutas om vinsten i en enstaka snurr är lika med eller överskrider den valda gränsen.

Så här beräknas vinster

• För alla vinster anges varje symbols utbetalning i vinsttabellen

Alternativ för spel

• Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn

• Volym – Stänger av eller slår på ljudet

• Vinsttabell – Förklarar huvuddragen i spelet, och visar alla utbetalningar, linjer och vinstsätt

• Inställningar – Volym, ljud och musik

• Spelregler – Visar spelets regler

• Historik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor

Spelpanel

• Insats – Insatsen i spelet är alltid 20 per snurr.

• Insatsvärde – Ändrar den totala insatsen genom att ändra insatsvärdet.

• Total insats – Visar den totala insatsen med det valda insatsvärdet multiplicerat med insatsen.

• Maxinsats – Ställer in insatsvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen återgår du till ursprungligt läge (endast desktop)

• Snurr-knappen – Startar spelet

• Autospel-knapp (om tillgängligt) – Öppnar alternativen för autospel. Om autospel är aktiverat avslutas det också genom att trycka på knappen.

• %-knapp (om tillgänglig) – Öppnar panelen för RTP som visar information om RTP och maximal vinst

• Vinst – Visar vinsten för det aktuella eller senaste utbetalningssteget.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

Genvägar för tangentbord

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

The maximum win from a single game is £250,000 or 10,000xBet - whichever is reached first (or currency equivalent. Other Operator limits may apply).
Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-11-03