Gold Trio: Sinbad's Riches

Spelautomat med 5 hjul och 30 rader

Att spela spelet:

• Tryck på -knappen för att starta spelet.
  • Tryck på mynt-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Tryck på - eller + ovanför TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, tryck på autospel-knappen och använd skjutreglaget för att välja antalet snurr som ska spelas automatiskt. Tryck sedan på STARTA AUTOSPEL.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gold Trio omsnurr-funktionen aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på .

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Rulla upp eller ner för att kika igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 30, aktiva vinstrader.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är skeppsymbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom Mynt-symbolerna för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Myntsymboler i färg:

• I spelet finns 3 Mynt i färgBlått myntRött mynt och Grönt mynt.
  • Valfri kombination med 1, 2 eller 3 Mynt i färg som stannar i huvudspelet kan öka andelen guld i respektive kruka och slumpmässigt aktivera funktionen Gold Trio Omsnurr.
  • Ju mer guld som finns i krukan, desto större chans har man att aktivera omsnurr med Mynten i färg.
  • När funktionen Gold Trio Omsnurr aktiveras genom att man stannar Mynt i färg eller använder alternativet KÖP-FUNKTION återställs respektive pott till dess lägsta nivå efter att funktionen slutförts.
  • Flera Mynt i färg kan stanna på hjulen samtidigt.
  • Endast 1 Mynt i färg kan stanna per hjul.

Särskilda Prismynt:

• I spelet finns 3 Särskilda Prismynt-symboler som ger något av kontantpriserna MINIMINOR och MAJOR:
    • MINI-priset = totalinsats × 10;
    • MINOR-priset = totalinsats × 20;
    • MAJOR-priset = totalinsats × 50.
  • Särskilda Prismynt-symboler dyker endast upp under Gold Trio Omsnurr.

Funktionen Gold Trio-omsnurr:

• När ett Mynt i färg stannar på hjulen i huvudspelet kan Gold Trio Omsnurr aktiveras slumpmässigt.
  • Endast Mynt i färg som visas i popup-rutan har aktiverat funktionen.
  • Tryck på  när popup-rutan visas för att starta funktionen.
  • Alla eventuella Mynt i färg som aktiverade funktionen låses fast på hjulen.
  • Endast kontantmynt, Särskilda Prismynt och eventuella Mynt i färg kan stanna på hjulen under Gold Trio Omsnurr.
  • Gold Trio Omsnurr startar med 5 mynt på hjulen, inklusive eventuella Mynt i färg som aktiverade funktionen.
  • 3 omsnurr tilldelas. Varje upplåst symbolposition snurrar självständigt.
  • I funktionens inledning aktiveras den särskilda funktionen för varje aktiverande Mynt i färg:
    • Det Blå myntet visar ett kontantpris som slumpmässigt kan öka varje gång krukan gör ett skutt eller omvandlas till något av priserna MINIMINOR eller MAJOR.
    • Det Röda myntet multiplicerar värdena för att alla de mynt som finns på hjulen under samma snurr med ×2. Sedan omvandlas de till kontantmynt.
    • Det Gröna myntet ger ett värde som motsvarar summan av alla mynt som är låsta på hjulen under samma snurr.
  • Efter varje omsnurr låses eventuella nya mynt-symboler fast på sina platser och antalet återstående omsnurr återställs till 3.
  • Under Gold Trio Omsnurr aktiveras varje Mynt i färgs särskilda funktion i samband med att de stannar.
  • Under Gold Trio Omsnurr kan flera Mynt i färg och Särskilda Prismynt stanna på hjulen.
  • ObserveraKontantmynt-symboler pryds av värden på 0.25x, 0.5x, 0.75x, 1x, 1.25x, 1.5x, 2x, 3x, 4x, 5x, 8x, 10x, 12x och 15x multiplicerat med totalinsatsen.
  • Gold Trio Omsnurr avslutas när antalet omsnurr når 0 eller när hjulen är fyllda med mynt.
  • 15 mynt inkasserade under Gold Trio Omsnurr ger GRAND-priset.
    • GRAND-prisets värde = totalinsats × 1000
  • När Gold Trio omsnurr-funktionen avslutas betalas alla synliga priser ut.
  • När Gold Trio omsnurr-funktionen avslutas dyker ett popup-fönster upp som visar resultatet.
  • Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

KÖP-FUNKTION

• Med Köp-funktionen kan man välja att aktivera Gold Trio Omsnurr manuellt.
  • Funktionskostnaden visas i menyn Köp-funktion.
  • Kostnaden för funktionen beror på insatsbeloppet.
  • Knappen för Köp-funktion hittar du till vänster om spelplanen.
  • Tryck på knappen Köp-funktion för att öppna menyn. Tryck på - eller + för att välja funktionskostnad och tryck sedan på KÖP NU-knappen.
  • Funktionen Gold Trio Omsnurr startar med att 1, 2 eller 3 krukor med Mynt i färg aktiveras.
  • Observera: KÖP NU-knappen kan inaktiveras om köp av funktionen innebär att den maximala totalinsatsen överskrids.
  • Om du inte vill köpa en funktion kan du trycka på X-knappen.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) under KÖP-FUNKTION är 95.93 %.
  • Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) i grundspelet är 95.90 %.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 2000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.
  • Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.