Emperor's Gold

Spelhjälp

Spelintroduktion Emperor's Gold är en 5x3 spelautomat med expanderande Dragon Wilds och free spins. 3 eller fler scattersymboler ger free spins där bildsymboler kan uppgraderas för större vinster.

Dragon-symbolen

Dragon-symbolen expanderar vertikalt och ersätter alla symboler förutom scattersymbolerna vid låga insatser. Dragon-symbolen expanderar vertikalt och ersätter alla symboler inklusive scattersymbolerna vid högre insatser.

Free spins

Spelaren kan vinna free spins i alla spel. 3 eller fler scattersymboler aktiverar free spins. Scatter- och Dragon-symboler kan ge extra free spins.

Big Bet

Ett Big Bet-spel består inledningsvis av 5 länkade hjulsnurr. Ytterligare Big Bet-snurr kan vinnas genom bonusstegar. Vid Big Bet-snurrar expanderar Dragon-symbolen och stannar kvar tills free spins aktiveras eller tills spelet är slut. En Super Bonus-stege kan bli tillgänglig som ger extra Big Bet-snurr. En Mega Bonus-stege kan bli tillgänglig som ger extra Big Bet-snurr eller free spins.

Så spelar man

Välj din insats -

För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje. Börja spela genom att trycka på SNURRA.
Vinstlinjer Spelet innehåller 10 vinstlinjer. Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden. Alla Big Bet-linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell. Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är: 98%.

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Datum för senaste ändring: 2019-06-21