Luck O' the Irish Go For Gold

Steg 1: Kom igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om en vinstkombination dyker upp på en vinstlinje vinner du. Vinster betalar ut om minst 3 matchande symboler stannar på intilliggande hjul.
  • Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • 3 eller fler synliga regnbågssymboler ger ett av 7 kontantpottpriser.

Hemlig symbol

• Den hemliga symbolen kan dyka upp var som helst.
    • Alla hemliga symboler på spelplanen avslöjar samma slumpmässiga symbol.

Rainbow Trail-kontantpott

• Kontantpottsymbolen kan endast dyka upp via den hemliga symbolen.
    • 3 eller fler synliga kontantpottsymboler ger ett av 7 kontantpottpriser.
    • Kontantpottvinster tilldelas utöver hjulvinster.
    • Avslöja 9 kontantpottsymboler för att aktivera Big Money.

Big Money

• Avslöja 9 kontantpottsymboler för att aktivera Big Money.
    • När karusellen har laddats kommer den att snurra och ge ett av utfallen.
    • Spelaren uppmanas sedan att välja en klöver från endera sidan av karusellen.
    • Om du avslöjar ”SNURRA” snurras nya värden fram medan det tilldelade värdet går till bonusvinsten.
    • Om du avslöjar ”INKASSERA” avslutas funktionen och den sammanlagda bonusvinsten betalas ut.
    • Det finns 4 fasta potter tillgängliga i Big Money.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
    • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
    • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
    • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.
    • The RTP is 95.5%

Vinstinformation och spelregler

• FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Gällande datum från

År/månad/dag 2022-10-17 v1.0

Datum för senaste ändring: 2023-06-22