gamevybananasplit

FULLSTÄNDIGA SPELREGLER

Banana Split är en videospelautomat med 3 hjul och 3 rader. Spelet spelas med 5 insatslinjer (fasta), med vinstutbetalning från vänster till höger. WILD/SPLIT-symbolen är en Scatter-symbol. Den fungerar som Wild-symbol och kan matchas ihop med alla andra symboler. När Scatter-symbolen visas aktiveras splitterfunktionen, vilket gör att en eller flera symboler på hjulen splittras upp i upp till 4 likadana symboler. Om en kombination av 4 eller fler Scatter-symboler visas någonstans på hjulen aktiveras gratisspinnen.

För varje spinn under gratisspinnen kommer 1 eller flera symboler att splittras upp i upp till 4 likadana symboler. Gratisspinnen kan inte återaktiveras. WILD fungerar som Wild-symbol och kan matchas ihop med alla andra symboler.

Maximal utdelning för den här spelautomaten är 1600 x maxinsatsen. Eventuella vinster som överstiger denna summa utbetalas inte då maximal utdelning är den högsta möjliga vinsten.

Endast den högsta vinsten per insatslinje utbetalas.

Flera vinster på flera vinstlinjer läggs ihop.

SPLITTRING

Om en WILD/SPLIT-symbol visas under det ordinarie spelet aktiveras splitterfunktionen för det aktuella spinnet. En eller flera symboler splittras då upp i upp till 4 likadana symboler. Vinsten för de vinstlinjer där splittrade symboler ingår multipliceras med det totala antalet splittringar. WILD/SPLIT-symbolen kan splittras.

AKTIVERING AV GRATISSPINN

Gratisspinn aktiveras när en kombination med 4 eller fler WILD/SPLIT-symboler visas någonstans på hjulen. Gratisspinn utdelas enligt följande tabell:

Antal Scatter-symboler Vunna gratisspinn
4 7
5 10
6 12
7 15
8 20
9 25

GRATISSPINN

Under gratisspinnen sker splittring av symboler under varje spinn. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler. Wild-symbolen kan splittras.

DEFINITIONER

Engelsk text Lokaliserad definition
Split Split
Wild/Split Wild/Split

AUTOSPEL

Vid autospel snurras spelrundorna automatiskt med det antal spinn som valts i menyn ”AUTOSPEL”. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel. Notera att autospel och turbo inte finns tillgängliga inom vissa jurisdiktioner. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel.

För att använda autospel väljer du helt enkelt det antal autospinn som du önskar. Sedan anger du en förlustgräns och trycker på knappen ”BEKRÄFTA” så sätts spinnen igång. Du kan också välja att stoppa autospelet om en enskild spinnvinst överstiger en viss summa.

HUR MAN SPELAR

• Välj insatssumma
  • Tryck på knappen ”Spinn” för att starta spelet.
  • Tryck på insatsknapparna för att öka eller minska insatsen.
  • Tryck på autospelsmenyn för att ställa in och starta autospelen
  • Tryck på returtangenten för att återgå till det ordinarie spelet.
  • Tryck på turboknappen för att växla spinnhastighet mellan normal och turbo.
  • Tryck på knappen ”?” för att visa vinsttabellen.
  • Tryck på ljudknappen för att sätta på och stänga av ljudet

TEORETISK ÅTERBETALNING

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,0 %.

SPELINSTÄLLNINGAR

• Spelljud – Sätter på och stänger av ljudet.
  • Vinsttabell – Se hur stor vinst respektive symbol ger, få förklaringar av spelfunktionerna och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelreglerna.
  • Autospel – ställ in och starta autospelen

SPEL I DEMOLÄGE

Prova på att spela i operatörens demoläge, en motsvarighet till versionen där du spelar för riktiga pengar. Demospelet spelas med exakt samma regler och slumpgenerator. I demoläget kan du spela för ”låtsaspengar”, som saknar monetärt värde.

TEKNISKT FEL UNDER SPELET

Operatören förbehåller sig rätten att neka vinstutbetalning och annullera insatser om spelaren manipulerar spelet på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet drabbats av ett tekniskt fel.

I definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattas fel i de odds och vinsttabeller som publicerats, och spel som inte fungerar i överensstämmelse med de regler som publicerats.

AVBRUTNA SPEL

Om ett avbrutet spel inte slutförs inom 1 dag(ar) stängs spelet. Eventuella vinster som är kopplade till det avbrutna spelet kommer då utbetalas.

Datum för senaste ändring: 2022-02-02