The Black Book of Pirates

Spel

5x3-spelplan

Vinstlinjer: 10

Antal standardsymboler: 9

Scatter- och Wild-symbol: "Book"

Totalt antal symboler: 10

RTP: 96,14%

Minsta insats: 1,00 kr

Högsta insats: 100,00 kr

Spelregler

Vinster betalas för identiska symboler som visas från vänster till höger på hjul bredvid varandra och som börjar med den första rullen till vänster.

Vinster utvärderas enbart på betalda vinstlinjer. Vinster på olika vinstlinjer adderas. Om det skulle finnas flera möjligheter att tolka en vinst på en vinstlinje, räknas enbart den högsta vinsten på varje linje.

Vinster betalas enligt utbetalningstabellen.

Scatter- och Wild-symbol

"Book" är en Wild-symbol och ersätter alla symboler förutom Bonussymboler i frispel.

"Book" är en Scatter-symbol.

Scattersymbolen beräknas inte längs med vinstraderna.

Scattersymboler beräknas på varje position.

3 eller flera Scattersymboler utlöser frispel.

Bonusspel

"Respins of Tortuga" minispel

Innan en serie gratisspel startar kan du vinna gratisspel och bonussymboler under minispelet "Respins of Tortuga".

I början av minispelet förvandlas hjulen till 15 individuella hjul.

Det finns kompass-symboler på de enskilda hjulen. Det är bara dessa som utvärderas under minispelet. Alla andra symboler utvärderas inte.

Alla "kompass"-symboler hålls i sin position under minispelet.

I början av minispelet förvandlas alla "bok"-symboler till "kompass"-symboler.

Spelaren tilldelas 3 Respins.

Om (åtminstone) en "Kompass"-symbol visas under en Respin, återställs antalet återstående respins till 3.

Varje kompass-symbol avslöjar sitt värde när du stannar. Värdet kan antingen vara en siffra eller en symbol.

Minispelet avslutas om alla 15 positioner är fyllda med kompass-symboler eller om antalet återstående respins är 0.

Bonusspel

När minispelet "Respins of Tortuga" är över startar gratisspelet.

Serien med gratisspel spelas med antalet gratisspel och de bonussymboler som tidigare vunnits i minispelet.

Om minst 2 eller 3 (beroende på bonussymbolen; en vinstkombination måste uppnås) bonussymboler visas på hjulen, stämplas bonussymbolerna över sina respektive hjul efter den vanliga beräkningen av vinstraden.

Därefter beräknas bonussymbolerna som "scatter-på-vinstrad". Detta innebär att de beräknas längs med vinstraderna, men luckor längs med vinstraderna ignoreras.

Bonussymboler ingår inte i den vanliga beräkningen av vinstraden.

Om det finns flera (olika) bonussymboler som bildar (olika) vinstkombinationer samtidigt, utvärderas dessa symboler en i taget.

Bonusspel är gratis.

Bonusspel spelas med samma insats som i den spelrunda de vunnits i. Insatsen kan inte ändras under bonusspel.

Under frispel går det inte att vinna fler frispel .

Manövrering

Tabellen nedan visar alla kommandoknappar i spelet och beskriver deras funktioner:

Klicka för att starta en ny spelrunda med den aktuella valda insatsen. Insatsen dras från TILLGODOHAVANDET, rullarna snurrar och stannar i slutet av spelrundan.

Klicka för att stoppa rullarna snabbare. Denna funktion kan utlösas också genom att klicka på rullarna.

Klicka för att välja högsta insats.

Klicka för att öppna menyn. Där finns:

• Utbetalningstabell
  • Spelregler
  • Spelinställningar
  • Autoplay-inställningar

Klicka för att ställa in insatsen.

Klicka för öppna menyn med Autoplay-inställningar.

Stoppar de automatiska spelen.

Klicka för att slå på eller av ljudet i spelen.

Klicka för att slå på eller av fullskärmsläget.

Lämna spelet.

Vidare till kassan.

Spelinställningar

Snabbt spel: Snabbt spel slås på eller av. Om tillvalet är aktiverat snurrar rullarna snabbare.

Mellanslagstangent för att snurra: Funktionen med mellanslagstangenten slås på eller av. Om tillvalet är aktiverat så startar en tryckning på mellanslagstangenten en ny spelrunda med den valda insatsen.

Starta automatiskt bonusspel i Autoplay: Bonusspel, som vunnits i en Autoplay-serie, spelas automatiskt utan bekräftelse från spelaren.

Autospelsalternativ

Om autospel är aktivt spelas spelautomaten automatiskt i ett valt antal snurr.

Alla snurr som spelas i autospelsläget spelas med den insats som väljs i början av autospelsserien. Insatsen kan inte ändras medan serien är aktiv.

Följande alternativ går att konfigurera för autospelsserien:

Antal automatiska snurr: Välj önskat antal automatiska snurr.

Stoppa vid en vinst: Autospel stoppas så snart en vinst inträffar.

Stoppa vid gratisspel: Autospel stoppas om gratisspel vinns.

Stoppa vid en vinst som är större än: Autospel stoppas om en vinst inträffar som matchar eller överskrider den valda gränsen.

Stoppa om saldot sänks med: Autospel stoppas om saldot sänks av den valda gränsen under autospelssessionen.

Stoppa om saldot höjs med: Autospel stoppas om saldot höjs av den valda gränsen under autospelssessionen.

Öppna spelsessioner

Alla öppna sessioner som inte avslutas av spelaren plus eventuella framtida transaktioner för dessa sessioner avslutas efter en tidsperiod som har definierats av respektive tillsynsmyndighet i jurisdiktionerna.

.COM

30 dagar

Italien

7 dagar

Spanien

7 dagar

Danmark

90 dagar

Sverige

90 dagar

Rumänien

30 dagar

Portugal

90 dagar

Återbetalning / Return To Player (RTP)

Detta spel har en återbetalningskvot (RTP) på 96,14%.

RTP anger den långsiktiga teoretiska återbetalningen från spelet.

Feilfunksjoner annullerer alle spill og gevinster.

Version: 1.0.42

Server version: 1.0.0

Datum för senaste ändring: 2022-12-02